Jan Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Ostatni zjazd dzisiaj góry opustoszałe 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu U mnie koniec "Italo Disco" na ten sezon... żal jedynie że tyle śniegu pójdzie w kanał - stoki zamykają się za dwa dni....a warun..szkoda gadać.. 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu @grimson a to z wczoraj i pozdro dla chłopaków z Olsztyna 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 50 minut temu, Jan napisał: @grimson a to z wczoraj i pozdro dla chłopaków z Olsztyna gratki. awansowałeś do klubu pozytywnych szaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, grimson napisał: gratki. awansowałeś do klubu pozytywnych szaleńców Dzięki i to na badziewnej narcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Jan napisał: Dzięki i to na badziewnej narcie jakiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 18.03.2026 o 20:55, Mitek napisał: Cześć Kacper, a zwłaszcza Maja byli zachwyceni tą typowo kasprową pogodą, bo coś się działo. 🙂 No Paweł tym regionem nie był zachwycony - czemu dał wyraz w "listach do Karyntian".. 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Lexi napisał: No Paweł tym regionem nie był zachwycony - czemu dał wyraz w "listach do Karyntian".. 😉 Cześć Tutaj prosiłbym o jakiś komentarz, bo nie jestem zbyt biegły w listach Pawła i innych, a zwłaszcza w listach do Karyntian, a już po przefiltrowaniu przez meandry Twojego wyjątkowego (w sensie skali ale i w sensie oryginalności) poczucia humoru, to już nie wiem o co chodzi. Jak wczoraj z nimi rozmawiałem to zwłaszcza Maja, która chyba nie miała okazji wcześniej jeździć w typowej kurniawie stwierdziła, że było super a wczoraj przy tym słońcu to się nic nie działo i dopiero Kacper zrobił robotę jak się koncertowo wygrzał na płaskim do tego jadąc tyłem więc i tyłek zbity i kask sprawdzony. 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu Godzinę temu, Mitek napisał: Tutaj prosiłbym o jakiś komentarz, bo nie jestem zbyt biegły w listach Pawła i innych, a zwłaszcza w listach do Karyntian, a już po przefiltrowaniu przez meandry Twojego wyjątkowego (w sensie skali ale i w sensie oryginalności) poczucia humoru, to już nie wiem o co chodzi. Ach Mitku drogi wybacz - to tak dawno było że wszystko mi się pomieszało Pawłowi chodziło o córy Koryntu a nie o córy Karyntii (grupa frywolnych instruktorek snowboardu)... to tak jak z tym - "w Moskwie rozdają Moskwicze"... a potem się okazało że nie w Moskwie a w Leningradzie.... nie Moskwicze tylko rowery... i nie rozdają tylko kradną.. Tak czy siak oglądając z autostrady góry w okolicach Villach myślałem z zazdrością o Twoich "dzieciakach" pomykających gdzieś w oddali po stokach Nasfield... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu Ale przecież rowery to kradli w Rzymie. Mylisz systemy walutowe chyba. A poza tym nie ma takiego miast Leningrad jest Petersburg... a może Peterborough. Sam już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 minut temu Udostępnij Napisano 25 minut temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Ale przecież rowery to kradli w Rzymie. Mylisz systemy walutowe chyba. A poza tym nie ma takiego miast Leningrad jest Petersburg... a może Peterborough. Sam już nie wiem. Jest Petersburg w obwodzie Leningradzkim (rada ichniego powiatu nie przeglosowala zmiany nazwy i zostalo po staremu.... tys piknie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi