rulez Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, grimson napisał: mały zlot Ski Forun? My jezdzimy w czworke, takie male firmowe spotkanie, ale mozemy zamienic slowlo 🙂 Ja na zielono 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Cześć Jeżdżąc na nartach pisać i czytać forum. Panowie... wszystko w porządku? 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Edwin napisał: To w końcu będzie miał kto nagrać jazdę grimsona😁 Podpisuję się pod tą petycją!🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) 16 minut temu, Mitek napisał: Cześć Jeżdżąc na nartach pisać i czytać forum. Panowie... wszystko w porządku? 🙂 Pozdro Kanapa nie wygląda na demona prędkości 😉 pozdro Edytowane 14 godzin temu przez Marcos73 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 26 minut temu, rulez napisał: My jezdzimy w czworke, takie male firmowe spotkanie, ale mozemy zamienic slowlo 🙂 Ja na zielono Dzięki za spotkanie na stoku: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu No i cyk, jeszcze 218km i można jeść kolację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, grimson napisał: No i cyk, jeszcze 218km i można jeść kolację. Jak długi jest ten stok? Ma 1km? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Marcos73 napisał: Jak długi jest ten stok? Ma 1km? pozdro Tak podają, że kilometr. Ale mi sie wydaje, ze troche naciągają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: Ma 1km? chyba ma jeśl zjechał 13 razy i zrobił 12,89 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, bubol.T napisał: Tak podają, że kilometr. Ale mi sie wydaje, ze troche naciągają. W dwie strony 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Jan napisał: chyba ma jeśl zjechał 13 razy i zrobił 12,89 km W przypadku Grimsona to tak może być, bo On nie skręca 🙂 , Pieter ma 1km zjazdu na 300m górce, bo on skręca za dużo. pozdro 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Marcos73 napisał: W przypadku Grimsona to tak może być, bo On nie skręca 🙂 , Pieter ma 1km zjazdu na 300m górce, bo on skręca za dużo. pozdro Cześć W wypadku Piotra to wiemy a wypadku grimsona to on tylko pisze, że nie skręca a co robi tego nikt nie wie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 49 minut temu, Marcos73 napisał: W przypadku Grimsona to tak może być, bo On nie skręca 🙂 , Pieter ma 1km zjazdu na 300m górce, bo on skręca za dużo. pozdro Ale raz pojechał bokiem tą niby niebieską, bo dla mnie to wzdłuż kolejki też jest niebieska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, bubol.T napisał: Ale raz pojechał bokiem tą niby niebieską, bo dla mnie to wzdłuż kolejki też jest niebieska. A wzdłuż nie jest niebieska? Dawno nie byłam 😄 ostatnio na BSA też była w sumie niebieska z wariantem innego dołu + czerwona, choć stacja ma ogicjalnie 3 trasy tj. w każdym kolorze. Tylko ta czarna to najdalej bordowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Godzinę temu, grimson napisał: No i cyk, jeszcze 218km i można jeść kolację. Chyba było mocno miękko bo Vmax kiepska 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, zając napisał: A wzdłuż nie jest niebieska? Dawno nie byłam 😄 ostatnio na BSA też była w sumie niebieska z wariantem innego dołu + czerwona, choć stacja ma ogicjalnie 3 trasy tj. w każdym kolorze. Tylko ta czarna to najdalej bordowa. No właśnie piszę, ze wzdłuż wyciągu niby dwie trasy są😆 ale dla mnie wszystkie niebieskie. Mapa tras jest imponująca, jak to mówią papier wszystko przyjmie. Tak na prawdę, to Soszów, Stok, Skolnity mają faktycznie trasy czerwone i niebieskie. Edytowane 12 godzin temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Jak długi jest ten stok? Ma 1km? pozdro długość samej kanapy z trackera GPS to ok 900m. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, bubol.T napisał: Ale raz pojechał bokiem tą niby niebieską, bo dla mnie to wzdłuż kolejki też jest niebieska. wg mnie wszystkie trasy są niebieskie. czerwona też powinna być niebieska, no może poza ostatnimi 150m, gdzie jest bardziej stromo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu Uczciwie pojeżdżone po raz pierwszy w Wiśle. Celowałem w ON otwarty na nocnych, stosunkowo niedaleko od miejsca pracy. Wbiłbym na Lodowiec Góra Kamieńsk, lecz od początku marca stok zamknięty. Więc padło na Wisłę Nowa Osada. Dzień upłynął pod hasłem nabijania autem kilometrów oraz testowania nowych Kastli. Ale po kolei: 1. wyjazd z domu do pracy, po pracy jazda do Wisły, oraz powrót z Wisły do miejscowości gdzie pracuję i gdzie mam nocleg: total 598km. O tyle jechało się z dobrze z Wisły, że czas przejazdu miałem o 19 min krótszy, niż jazda na stok 2. na stoku zameldowałem się o 18.45. Karnet normalny na 2 godz, z kaucją 10zł to 120zł. Założone po raz pierwszy Kastle MX83, dlug 183cm, R20,5m, pod butem 83mm. na parkingu pustawo, na oko z 15 aut. kolejki do kanapy 4 osobowej brak. warun: równo, było ratrakowane po dziennych jazdach. Na górze warstwa ok 10cm miękkiego, pod spodem było twardo. Góra stoku wg mojego odczucia bardziej miękka, natomiast sam dół, szczególnie przy siatce prowadzącej od bramek już betonowy. spotkanie na stoku z @rulez i jego kolegą z pracy - pozdrawiam serdecznie, fajnie się rozmawiało i razem jeździło. Kastle: czuć 83mm pod butem, narta idzie po miękkim jak czołg, niewrażliwa na szybkie przejścia twardo-miękko; nie chwytało krawędzi. Stabilna przy średnich prędkościach, przy wyższych nie testowałem, bo nie było warunków. jeździłem dziś praktycznie cały czas na czerwonej, wzdłuż kanapy. Przy dzisiejszych pustkach na stoku, jeździłem po całej jego szerokości. Zaliczona także niebieska trasa, idąca równolegle do czerwonej. niestety wszystko co dobre, szybko się kończy. Trzeba było zawijać się z powrotem. Sports Tracker wypluł w totalu 24,97km, prędkość średnia 11,6km/godz, Vmax 53,2km/godz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, zając napisał: Chyba było mocno miękko bo Vmax kiepska 😏 zgadza się, na miękkim szanuję kości. chociaż sam potencjał ON oceniam na +75 km/godz przy sprzyjających warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, Edwin napisał: To w końcu będzie miał kto nagrać jazdę grimsona Niestety nie idało się z dwóch powodów: - poprostu był za szybki - na koniec pękła klisza 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Zaczynamy jakby to powiedzieć "last dance" w tym sezonie 😞 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, rulez napisał: Zaczynamy jakby to powiedzieć "last dance" w tym sezonie 😞 Ło panie, po kamieniach zjeżdżać to faktycznie desperacja 😉 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 21 minut temu, zając napisał: Ło panie, po kamieniach zjeżdżać to faktycznie desperacja 😉 😁 Tam jest trasa rowerowa pod wyciągiem. Moze wziął narty tylko z sentymentu. @rulezDalej z kolegami z pracy? Nie ma tam u was wakatu w tej robocie? Edytowane 1 godzinę temu przez bubol.T 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, bubol.T napisał: Dalej z kolegami z pracy? Tak, trzeba krzewić zamiłowanie do sportu. Z tego co widziałem, to są wakaty wolne. Możesz wysłać papiery. Nazwa firmy na priv 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi