Lexi Napisano wczoraj o 17:04 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:04 Rusin dzisiaj zajebisty jak prawie zawsze… podejrzewam że to ze względu na towarzystwo Marasa ale pewności nie mam bo nie miałem kogo zapytać - nikt się nie przysiadł na kanapę do nas…. 7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 17:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:16 11 minut temu, Lexi napisał: Rusin dzisiaj zajebisty jak prawie zawsze… podejrzewam że to ze względu na towarzystwo Marasa ale pewności nie mam bo nie miałem kogo zapytać - nikt się nie przysiadł na kanapę do nas…. Marek, od wtorku jestem na kilka dni w Szczyrku, jakby co. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 19:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:21 2 godziny temu, kordiankw napisał: Marek, od wtorku jestem na kilka dni w Szczyrku, jakby co. Bardzo nam przykro, od środy jesteśmy w Łomnicy, ale zapraszamy😉. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 19:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:22 2 godziny temu, Lexi napisał: Rusin dzisiaj zajebisty jak prawie zawsze… podejrzewam że to ze względu na towarzystwo Marasa ale pewności nie mam bo nie miałem kogo zapytać - nikt się nie przysiadł na kanapę do nas…. Dzięki za Slalomonki, no … zbieram😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 19:27 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:27 6 minut temu, Marcos73 napisał: Bardzo nam przykro, od środy jesteśmy w Łomnicy, ale zapraszamy😉. pozdro Łączę się z wami w bólu 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 19:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:47 2 godziny temu, kordiankw napisał: Marek, od wtorku jestem na kilka dni w Szczyrku, jakby co. No sorry Witek .. nie rozpierdo.. się a chciałbym bardzo…. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 19:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:55 7 minut temu, Lexi napisał: No sorry Witek .. nie rozpierdo.. się a chciałbym bardzo…. Jak ta żaba 🐸 z dowcipu 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Dobre rano z Chopoka 🙂 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, filok napisał: Dobre rano z Chopoka 🙂 Dobrze widzę że takie pustki???🧐 Piotrek wbijaj na trasę nr 3 u góry krzesła B5😎😆 Edytowane 13 godzin temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, filok napisał: Dobre rano z Chopoka 🙂 Jak widzę coś takiego to niestety szlag jasny mnie trafia ale życie ... trudno. Miłej zabawy życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 18 minut temu, Mitek napisał: Jak widzę coś takiego to niestety szlag jasny mnie trafia ale życie ... trudno. też mnie trafia że nie siedzę z @filokiem na tym krzesełku. Ostatnio jak byłem tam na nartach to w tym miejscu rósł las. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Achoj 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, Lexi napisał: Achoj Ahoj 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: Dobrze widzę że takie pustki???🧐 Piotrek wbijaj na trasę nr 3 u góry krzesła B5😎😆 Adrian 3 nie ma jest ino 7 czarna 🙂 po lewej od b5 idzie 15 ale free i lepiej tam nie jechać hehehe Ta 3 była i jest na mapce ale jej fizycznie nie ma 😂 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Na starej 2 koński groń tak zawiewa że potargało całe siedzenia 😂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Janek i Mitek powiem Wam taki poniedziałek to idzie polubieć nawet 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 17 minut temu, filok napisał: Adrian 3 nie ma jest ino 7 czarna 🙂 po lewej od b5 idzie 15 ale free i lepiej tam nie jechać hehehe Ta 3 była i jest na mapce ale jej fizycznie nie ma 😂 Piotrek bo chodzi o to.... że jej już nie ma oficjalnie... Ale wyobraźnia i te sprawy...😆 hehe Jak z B5 wysiądziesz to od razu po prawo. Gadaj z @Lexi on jest niedaleko to Cię poprowadzi 😎 Nr15 nie ma jeszcze, będzie w nast sezonie. Nr 7 moja ulubiona później 7a ❤️ Pozdro Edytowane 10 godzin temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, AdrianW napisał: Piotrek bo chodzi o to.... że jej już nie ma oficjalnie... Ale wyobraźnia i te sprawy...😆 hehe Jak z B5 wysiądziesz to od razu po prawo. Gadaj z @Lexi on jest niedaleko to Cię poprowadzi 😎 Nr15 nie ma jeszcze, będzie w nast sezonie. Nr 7 moja ulubiona później 7a ❤️ Pozdro Ty chcesz mnie do czarnej d... posłać hehehe no ładnie tak 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, filok napisał: Ty chcesz mnie do czarnej d... posłać hehehe no ładnie tak 🙂 W żadnym wypadku!🙂 Chciałem żebyś się dobrze bawił 💪😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: W żadnym wypadku!🙂 Chciałem żebyś się dobrze bawił 💪😄 Zabawa była by przednia lodoszreń z resztkami choinek ale co tam hehehe dobrze że płot tam postawili przy zejściu z kanapy bo pewnie bym to zaliczył mimo woli 🙂 Za salomonami Lexiego sie rozglądałem ale on musiał szybko zasuwac bo nigdzie nie widziałem tych desek 🙂 Na dziś juz koniec fajny ten poniedziałek 😂 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, filok napisał: Zabawa była by przednia lodoszreń z resztkami choinek ale co tam hehehe dobrze że płot tam postawili przy zejściu z kanapy bo pewnie bym to zaliczył mimo woli 🙂 Za salomonami Lexiego sie rozglądałem ale on musiał szybko zasuwac bo nigdzie nie widziałem tych desek 🙂 Na dziś juz koniec fajny ten poniedziałek 😂 Piotrze bo to czasami nie ma co rozkminiać tylko trzeba wjeżdżać 😆 Im dłużej się człowiek zastanawia tym bardziej się usztywnia i dupa zbita 😉 Jak frekwencja dziś? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: Piotrze bo to czasami nie ma co rozkminiać tylko trzeba wjeżdżać 😆 Im dłużej się człowiek zastanawia tym bardziej się usztywnia i dupa zbita 😉 Jak frekwencja dziś? Pozdrawiam Jak na poniedziałek bomba 😄 takich poniedziałków Wam Wszystkim życzę bo to od razu lepszy tydzień 😄 Kolejek praktycznie nie było do wyciągów .Może do gondoli w godzinie szczytu maks hmm 5 min Góra była do 12 rewelacyjna , później też coś szło znaleźć a dół jak to dół dla koneserów 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Łomnica - 7 - warun petarda.. pare przecierek (od jutra ponoć przegląd krzesła)... mulda - kamieni masa.. Wszystko co poniżej to walka w kisielu więc sprzet odpowiedni wymagany 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi