Lexi Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Rusin dzisiaj zajebisty jak prawie zawsze… podejrzewam że to ze względu na towarzystwo Marasa ale pewności nie mam bo nie miałem kogo zapytać - nikt się nie przysiadł na kanapę do nas…. 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 11 minut temu, Lexi napisał: Rusin dzisiaj zajebisty jak prawie zawsze… podejrzewam że to ze względu na towarzystwo Marasa ale pewności nie mam bo nie miałem kogo zapytać - nikt się nie przysiadł na kanapę do nas…. Marek, od wtorku jestem na kilka dni w Szczyrku, jakby co. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: Marek, od wtorku jestem na kilka dni w Szczyrku, jakby co. Bardzo nam przykro, od środy jesteśmy w Łomnicy, ale zapraszamy😉. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Rusin dzisiaj zajebisty jak prawie zawsze… podejrzewam że to ze względu na towarzystwo Marasa ale pewności nie mam bo nie miałem kogo zapytać - nikt się nie przysiadł na kanapę do nas…. Dzięki za Slalomonki, no … zbieram😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, Marcos73 napisał: Bardzo nam przykro, od środy jesteśmy w Łomnicy, ale zapraszamy😉. pozdro Łączę się z wami w bólu 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: Marek, od wtorku jestem na kilka dni w Szczyrku, jakby co. No sorry Witek .. nie rozpierdo.. się a chciałbym bardzo…. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Lexi napisał: No sorry Witek .. nie rozpierdo.. się a chciałbym bardzo…. Jak ta żaba 🐸 z dowcipu 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dobre rano z Chopoka 🙂 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, filok napisał: Dobre rano z Chopoka 🙂 Dobrze widzę że takie pustki???🧐 Piotrek wbijaj na trasę nr 3 u góry krzesła B5😎😆 Edytowane 3 godziny temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, filok napisał: Dobre rano z Chopoka 🙂 Jak widzę coś takiego to niestety szlag jasny mnie trafia ale życie ... trudno. Miłej zabawy życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Mitek napisał: Jak widzę coś takiego to niestety szlag jasny mnie trafia ale życie ... trudno. też mnie trafia że nie siedzę z @filokiem na tym krzesełku. Ostatnio jak byłem tam na nartach to w tym miejscu rósł las. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Achoj 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Lexi napisał: Achoj Ahoj 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: Dobrze widzę że takie pustki???🧐 Piotrek wbijaj na trasę nr 3 u góry krzesła B5😎😆 Adrian 3 nie ma jest ino 7 czarna 🙂 po lewej od b5 idzie 15 ale free i lepiej tam nie jechać hehehe Ta 3 była i jest na mapce ale jej fizycznie nie ma 😂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Na starej 2 koński groń tak zawiewa że potargało całe siedzenia 😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Janek i Mitek powiem Wam taki poniedziałek to idzie polubieć nawet 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 17 minut temu, filok napisał: Adrian 3 nie ma jest ino 7 czarna 🙂 po lewej od b5 idzie 15 ale free i lepiej tam nie jechać hehehe Ta 3 była i jest na mapce ale jej fizycznie nie ma 😂 Piotrek bo chodzi o to.... że jej już nie ma oficjalnie... Ale wyobraźnia i te sprawy...😆 hehe Jak z B5 wysiądziesz to od razu po prawo. Gadaj z @Lexi on jest niedaleko to Cię poprowadzi 😎 Nr15 nie ma jeszcze, będzie w nast sezonie. Nr 7 moja ulubiona później 7a ❤️ Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, AdrianW napisał: Piotrek bo chodzi o to.... że jej już nie ma oficjalnie... Ale wyobraźnia i te sprawy...😆 hehe Jak z B5 wysiądziesz to od razu po prawo. Gadaj z @Lexi on jest niedaleko to Cię poprowadzi 😎 Nr15 nie ma jeszcze, będzie w nast sezonie. Nr 7 moja ulubiona później 7a ❤️ Pozdro Ty chcesz mnie do czarnej d... posłać hehehe no ładnie tak 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi