Jump to content

Samodzielny serwis nart

rulez
 Share

Recommended Posts

• 2 months later...
4 minuty temu, Mikoski napisał:

Ładne cacko 👍 podziel się ile to cudo kosztuje jaki zakres kątów i czy robi podniesienie  ?

Kąty od 85 do 90 stopni. Podniesienia raczej nie da się zrobić profesjonalnie, ale pewnie Polak potrafi. Ja kupiłem do ostrzenia krawędzi. Najpierw zamówiłem u Niemca ale Toko. Przez dwa tygodnie dostawałem na zmianę maile, że albo już wysyłają, albo że mają problem z producentem. Oferta wtedy była u nich najtańsza i z przesyłką zapłaciłem 352€. W końcu anulowałem zamówienie, a w międzyczasie znalazłem tańszą ofertę u Finczyka 😀. W zestawie jest tylko jeden dysk diamentowy "Fine". Dokupiłem dodatkowy "Medium" i za całość wyszło mnie 395 €.

• Like 2

2 godziny temu, kordiankw napisał:

Kąty od 85 do 90 stopni. Podniesienia raczej nie da się zrobić profesjonalnie, ale pewnie Polak potrafi. Ja kupiłem do ostrzenia krawędzi. Najpierw zamówiłem u Niemca ale Toko. Przez dwa tygodnie dostawałem na zmianę maile, że albo już wysyłają, albo że mają problem z producentem. Oferta wtedy była u nich najtańsza i z przesyłką zapłaciłem 352€. W końcu anulowałem zamówienie, a w międzyczasie znalazłem tańszą ofertę u Finczyka 😀. W zestawie jest tylko jeden dysk diamentowy "Fine". Dokupiłem dodatkowy "Medium" i za całość wyszło mnie 395 €.

Daj znać jak działa - najchętniej bym kupił na .... akumulator.

pozdro

19 minut temu, Marcos73 napisał:

najchętniej bym kupił na .... akumulator.

6 minut temu, kordiankw napisał:

Ale nic nie mogłem znaleźć.

Razor Tune. jest na baterie  ale drogi jest w Polsce - trza by w stanach szukać

Zbyszek @lski się przymierzał ale nie pamiętam czy kupił czy nie.

https://malczewskisport.pl/produkt/ostrzalka-razor-tune-2/

Edited by Lexi

1 minutę temu, Lexi napisał:

Razor Tune. jest na baterie  ale drogi jest w Polsce - trza by w stanach szukać

Zbyszek @lski się przymierzał ale nie pamiętam czy kupił czy nie.

Wolałbym na baterie, ale aż tak bardzo mi nie zależało, bo u mnie będzie używany stacjonarnie. A mam do ostrzenia 7 par nart i dwie deski swoich, plus 2 pary kolegi z którym jeżdżę do Szczyrku, to będzie wykorzystywany.

3 minuty temu, kordiankw napisał:

Wolałbym na baterie, ale aż tak bardzo mi nie zależało, bo u mnie będzie używany stacjonarnie. A mam do ostrzenia 7 par nart i dwie deski swoich, plus 2 pary kolegi z którym jeżdżę do Szczyrku, to będzie wykorzystywany.

To fakycznie nie opłaca się jak i tak będziesz w domu ostrzył a nakład kasy x2.

Edited by Lexi

1 minutę temu, kordiankw napisał:

A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę.

Kątownik 88 bym zanabył jakby był markowy w dobrym stanie i z nierdzewki 

9 minut temu, kordiankw napisał:

A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę.

Chętnie kupię jeden komplet 87 i 88

Edited by Mikoski