Chertan Posted February 10, 2025 Share Posted February 10, 2025 4 minuty temu, kordiankw napisał: No właśnie o tych pisałem, że lepsze niż te kolorowe. Ja kupiłem o gradiencie 120, 240 i 400. A ok, czyli to diament, sorry, nie szukałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 A u mnie Mikołaj przyszedł w maju 😀 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 Godzinę temu, kordiankw napisał: A u mnie Mikołaj przyszedł w maju 😀 Ładne cacko 👍 podziel się ile to cudo kosztuje jaki zakres kątów i czy robi podniesienie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 4 minuty temu, Mikoski napisał: Ładne cacko 👍 podziel się ile to cudo kosztuje jaki zakres kątów i czy robi podniesienie ? Kąty od 85 do 90 stopni. Podniesienia raczej nie da się zrobić profesjonalnie, ale pewnie Polak potrafi. Ja kupiłem do ostrzenia krawędzi. Najpierw zamówiłem u Niemca ale Toko. Przez dwa tygodnie dostawałem na zmianę maile, że albo już wysyłają, albo że mają problem z producentem. Oferta wtedy była u nich najtańsza i z przesyłką zapłaciłem 352€. W końcu anulowałem zamówienie, a w międzyczasie znalazłem tańszą ofertę u Finczyka 😀. W zestawie jest tylko jeden dysk diamentowy "Fine". Dokupiłem dodatkowy "Medium" i za całość wyszło mnie 395 €. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 2 godziny temu, kordiankw napisał: Kąty od 85 do 90 stopni. Podniesienia raczej nie da się zrobić profesjonalnie, ale pewnie Polak potrafi. Ja kupiłem do ostrzenia krawędzi. Najpierw zamówiłem u Niemca ale Toko. Przez dwa tygodnie dostawałem na zmianę maile, że albo już wysyłają, albo że mają problem z producentem. Oferta wtedy była u nich najtańsza i z przesyłką zapłaciłem 352€. W końcu anulowałem zamówienie, a w międzyczasie znalazłem tańszą ofertę u Finczyka 😀. W zestawie jest tylko jeden dysk diamentowy "Fine". Dokupiłem dodatkowy "Medium" i za całość wyszło mnie 395 €. Daj znać jak działa - najchętniej bym kupił na .... akumulator. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 2 godziny temu, Mikoski napisał: czy robi podniesienie ? .. taa - i wiesz co jeszcze robi.. 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 11 minut temu, Marcos73 napisał: Daj znać jak działa - najchętniej bym kupił na .... akumulator. pozdro Dopiero w wakacje. Też szukałem na akumulator, bo kabel się pałęta jak w żelazku. Ale nic nie mogłem znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 2 minuty temu, kordiankw napisał: Dopiero w wakacje. Też szukałem na akumulator, bo kabel się pałęta jak w żelazku. Ale nic nie mogłem znaleźć. Ja znalazłem, ale w stanach. Problem z dyskami. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 (edited) 19 minut temu, Marcos73 napisał: najchętniej bym kupił na .... akumulator. 6 minut temu, kordiankw napisał: Ale nic nie mogłem znaleźć. Razor Tune. jest na baterie ale drogi jest w Polsce - trza by w stanach szukać Zbyszek @lski się przymierzał ale nie pamiętam czy kupił czy nie. https://malczewskisport.pl/produkt/ostrzalka-razor-tune-2/ Edited May 8, 2025 by Lexi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 Teraz, Marcos73 napisał: Ja znalazłem, ale w stanach. Problem z dyskami. pozdro Do tego też nie są tanie. W sklepie u Fina najtaniej 61,5€. Zrobiłem zakupy powyżej 100€, to jestem klientem VIP i mam rabat 5% na zakupy 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 1 minutę temu, Lexi napisał: Razor Tune. jest na baterie ale drogi jest w Polsce - trza by w stanach szukać Zbyszek @lski się przymierzał ale nie pamiętam czy kupił czy nie. Wolałbym na baterie, ale aż tak bardzo mi nie zależało, bo u mnie będzie używany stacjonarnie. A mam do ostrzenia 7 par nart i dwie deski swoich, plus 2 pary kolegi z którym jeżdżę do Szczyrku, to będzie wykorzystywany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 (edited) 3 minuty temu, kordiankw napisał: Wolałbym na baterie, ale aż tak bardzo mi nie zależało, bo u mnie będzie używany stacjonarnie. A mam do ostrzenia 7 par nart i dwie deski swoich, plus 2 pary kolegi z którym jeżdżę do Szczyrku, to będzie wykorzystywany. To fakycznie nie opłaca się jak i tak będziesz w domu ostrzył a nakład kasy x2. Edited May 8, 2025 by Lexi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 1 minutę temu, kordiankw napisał: A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę. Kątownik 88 bym zanabył jakby był markowy w dobrym stanie i z nierdzewki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 25 minut temu, Lexi napisał: .. taa - i wiesz co jeszcze robi.. 😉 Podobno wersja pro wstawia zdjęcia bez limitu 🤪 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 Ja już mam w koszyku, na firmę bez VAT 😉 pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 (edited) 9 minut temu, kordiankw napisał: A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę. Chętnie kupię jeden komplet 87 i 88 Edited May 8, 2025 by Mikoski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 3 minuty temu, Lexi napisał: Kątownik 88 bym zanabył jakby był markowy w dobrym stanie i z nierdzewki Jeden mam jakiś markowy, drugi od chińczyka, będę w Szczyrku 1 czerwca przejazdem, to mogę cyknąć fotkę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 Teraz, Mikoski napisał: Chętnie kupię jeden komplet 87 i 88 Będę w Szczyrku przez tydzień w trzecim tygodniu lipca, to możemy gdzieś się przeciąć. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 9, 2025 Share Posted May 9, 2025 Kupiłem i ja 😉 pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 9, 2025 Share Posted May 9, 2025 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Kupiłem i ja 😉 pozdro U Finczyka 😀? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 15, 2025 Share Posted May 15, 2025 W dniu 9.05.2025 o 13:59, kordiankw napisał: U Finczyka 😀? Tak, jak to rzece Giertych - u Fińczyka. Dzisiaj wysłali, a bo se jeszcze coś tam nakupiłem innego 😉 pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 15, 2025 Share Posted May 15, 2025 5 minut temu, Marcos73 napisał: Tak, jak to rzece Giertych - u Fińczyka. Dzisiaj wysłali, a bo se jeszcze coś tam nakupiłem innego 😉 pozdro To GLS-em będzie z tydzień szło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 15, 2025 Share Posted May 15, 2025 3 minuty temu, kordiankw napisał: To GLS-em będzie z tydzień szło. A mi tam nie zależy teraz na czasie. Przyjdzie to będzie. Ale już jestem VIP klient😉. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted May 15, 2025 Share Posted May 15, 2025 Godzinę temu, Marcos73 napisał: a bo se jeszcze coś tam nakupiłem innego 😉 Pochwal sie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts