Chertan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 4 minuty temu, kordiankw napisał: No właśnie o tych pisałem, że lepsze niż te kolorowe. Ja kupiłem o gradiencie 120, 240 i 400. A ok, czyli to diament, sorry, nie szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu A u mnie Mikołaj przyszedł w maju 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, kordiankw napisał: A u mnie Mikołaj przyszedł w maju 😀 Ładne cacko 👍 podziel się ile to cudo kosztuje jaki zakres kątów i czy robi podniesienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Mikoski napisał: Ładne cacko 👍 podziel się ile to cudo kosztuje jaki zakres kątów i czy robi podniesienie ? Kąty od 85 do 90 stopni. Podniesienia raczej nie da się zrobić profesjonalnie, ale pewnie Polak potrafi. Ja kupiłem do ostrzenia krawędzi. Najpierw zamówiłem u Niemca ale Toko. Przez dwa tygodnie dostawałem na zmianę maile, że albo już wysyłają, albo że mają problem z producentem. Oferta wtedy była u nich najtańsza i z przesyłką zapłaciłem 352€. W końcu anulowałem zamówienie, a w międzyczasie znalazłem tańszą ofertę u Finczyka 😀. W zestawie jest tylko jeden dysk diamentowy "Fine". Dokupiłem dodatkowy "Medium" i za całość wyszło mnie 395 €. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: Kąty od 85 do 90 stopni. Podniesienia raczej nie da się zrobić profesjonalnie, ale pewnie Polak potrafi. Ja kupiłem do ostrzenia krawędzi. Najpierw zamówiłem u Niemca ale Toko. Przez dwa tygodnie dostawałem na zmianę maile, że albo już wysyłają, albo że mają problem z producentem. Oferta wtedy była u nich najtańsza i z przesyłką zapłaciłem 352€. W końcu anulowałem zamówienie, a w międzyczasie znalazłem tańszą ofertę u Finczyka 😀. W zestawie jest tylko jeden dysk diamentowy "Fine". Dokupiłem dodatkowy "Medium" i za całość wyszło mnie 395 €. Daj znać jak działa - najchętniej bym kupił na .... akumulator. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: czy robi podniesienie ? .. taa - i wiesz co jeszcze robi.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Marcos73 napisał: Daj znać jak działa - najchętniej bym kupił na .... akumulator. pozdro Dopiero w wakacje. Też szukałem na akumulator, bo kabel się pałęta jak w żelazku. Ale nic nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kordiankw napisał: Dopiero w wakacje. Też szukałem na akumulator, bo kabel się pałęta jak w żelazku. Ale nic nie mogłem znaleźć. Ja znalazłem, ale w stanach. Problem z dyskami. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 19 minut temu, Marcos73 napisał: najchętniej bym kupił na .... akumulator. 6 minut temu, kordiankw napisał: Ale nic nie mogłem znaleźć. Razor Tune. jest na baterie ale drogi jest w Polsce - trza by w stanach szukać Zbyszek @lski się przymierzał ale nie pamiętam czy kupił czy nie. https://malczewskisport.pl/produkt/ostrzalka-razor-tune-2/ Edytowane 5 godzin temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Teraz, Marcos73 napisał: Ja znalazłem, ale w stanach. Problem z dyskami. pozdro Do tego też nie są tanie. W sklepie u Fina najtaniej 61,5€. Zrobiłem zakupy powyżej 100€, to jestem klientem VIP i mam rabat 5% na zakupy 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lexi napisał: Razor Tune. jest na baterie ale drogi jest w Polsce - trza by w stanach szukać Zbyszek @lski się przymierzał ale nie pamiętam czy kupił czy nie. Wolałbym na baterie, ale aż tak bardzo mi nie zależało, bo u mnie będzie używany stacjonarnie. A mam do ostrzenia 7 par nart i dwie deski swoich, plus 2 pary kolegi z którym jeżdżę do Szczyrku, to będzie wykorzystywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, kordiankw napisał: Wolałbym na baterie, ale aż tak bardzo mi nie zależało, bo u mnie będzie używany stacjonarnie. A mam do ostrzenia 7 par nart i dwie deski swoich, plus 2 pary kolegi z którym jeżdżę do Szczyrku, to będzie wykorzystywany. To fakycznie nie opłaca się jak i tak będziesz w domu ostrzył a nakład kasy x2. Edytowane 5 godzin temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kordiankw napisał: A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę. Kątownik 88 bym zanabył jakby był markowy w dobrym stanie i z nierdzewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Lexi napisał: .. taa - i wiesz co jeszcze robi.. 😉 Podobno wersja pro wstawia zdjęcia bez limitu 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ja już mam w koszyku, na firmę bez VAT 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, kordiankw napisał: A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę. Chętnie kupię jeden komplet 87 i 88 Edytowane 5 godzin temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Lexi napisał: Kątownik 88 bym zanabył jakby był markowy w dobrym stanie i z nierdzewki Jeden mam jakiś markowy, drugi od chińczyka, będę w Szczyrku 1 czerwca przejazdem, to mogę cyknąć fotkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Teraz, Mikoski napisał: Chętnie kupię jeden komplet 87 i 88 Będę w Szczyrku przez tydzień w trzecim tygodniu lipca, to możemy gdzieś się przeciąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi