Chertan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 4 minuty temu, kordiankw napisał: No właśnie o tych pisałem, że lepsze niż te kolorowe. Ja kupiłem o gradiencie 120, 240 i 400. A ok, czyli to diament, sorry, nie szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu A u mnie Mikołaj przyszedł w maju 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Godzinę temu, kordiankw napisał: A u mnie Mikołaj przyszedł w maju 😀 Ładne cacko 👍 podziel się ile to cudo kosztuje jaki zakres kątów i czy robi podniesienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Mikoski napisał: Ładne cacko 👍 podziel się ile to cudo kosztuje jaki zakres kątów i czy robi podniesienie ? Kąty od 85 do 90 stopni. Podniesienia raczej nie da się zrobić profesjonalnie, ale pewnie Polak potrafi. Ja kupiłem do ostrzenia krawędzi. Najpierw zamówiłem u Niemca ale Toko. Przez dwa tygodnie dostawałem na zmianę maile, że albo już wysyłają, albo że mają problem z producentem. Oferta wtedy była u nich najtańsza i z przesyłką zapłaciłem 352€. W końcu anulowałem zamówienie, a w międzyczasie znalazłem tańszą ofertę u Finczyka 😀. W zestawie jest tylko jeden dysk diamentowy "Fine". Dokupiłem dodatkowy "Medium" i za całość wyszło mnie 395 €. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: Kąty od 85 do 90 stopni. Podniesienia raczej nie da się zrobić profesjonalnie, ale pewnie Polak potrafi. Ja kupiłem do ostrzenia krawędzi. Najpierw zamówiłem u Niemca ale Toko. Przez dwa tygodnie dostawałem na zmianę maile, że albo już wysyłają, albo że mają problem z producentem. Oferta wtedy była u nich najtańsza i z przesyłką zapłaciłem 352€. W końcu anulowałem zamówienie, a w międzyczasie znalazłem tańszą ofertę u Finczyka 😀. W zestawie jest tylko jeden dysk diamentowy "Fine". Dokupiłem dodatkowy "Medium" i za całość wyszło mnie 395 €. Daj znać jak działa - najchętniej bym kupił na .... akumulator. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: czy robi podniesienie ? .. taa - i wiesz co jeszcze robi.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, Marcos73 napisał: Daj znać jak działa - najchętniej bym kupił na .... akumulator. pozdro Dopiero w wakacje. Też szukałem na akumulator, bo kabel się pałęta jak w żelazku. Ale nic nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, kordiankw napisał: Dopiero w wakacje. Też szukałem na akumulator, bo kabel się pałęta jak w żelazku. Ale nic nie mogłem znaleźć. Ja znalazłem, ale w stanach. Problem z dyskami. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 19 minut temu, Marcos73 napisał: najchętniej bym kupił na .... akumulator. 6 minut temu, kordiankw napisał: Ale nic nie mogłem znaleźć. Razor Tune. jest na baterie ale drogi jest w Polsce - trza by w stanach szukać Zbyszek @lski się przymierzał ale nie pamiętam czy kupił czy nie. https://malczewskisport.pl/produkt/ostrzalka-razor-tune-2/ Edytowane 11 godzin temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Teraz, Marcos73 napisał: Ja znalazłem, ale w stanach. Problem z dyskami. pozdro Do tego też nie są tanie. W sklepie u Fina najtaniej 61,5€. Zrobiłem zakupy powyżej 100€, to jestem klientem VIP i mam rabat 5% na zakupy 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Lexi napisał: Razor Tune. jest na baterie ale drogi jest w Polsce - trza by w stanach szukać Zbyszek @lski się przymierzał ale nie pamiętam czy kupił czy nie. Wolałbym na baterie, ale aż tak bardzo mi nie zależało, bo u mnie będzie używany stacjonarnie. A mam do ostrzenia 7 par nart i dwie deski swoich, plus 2 pary kolegi z którym jeżdżę do Szczyrku, to będzie wykorzystywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, kordiankw napisał: Wolałbym na baterie, ale aż tak bardzo mi nie zależało, bo u mnie będzie używany stacjonarnie. A mam do ostrzenia 7 par nart i dwie deski swoich, plus 2 pary kolegi z którym jeżdżę do Szczyrku, to będzie wykorzystywany. To fakycznie nie opłaca się jak i tak będziesz w domu ostrzył a nakład kasy x2. Edytowane 11 godzin temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, kordiankw napisał: A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę. Kątownik 88 bym zanabył jakby był markowy w dobrym stanie i z nierdzewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 25 minut temu, Lexi napisał: .. taa - i wiesz co jeszcze robi.. 😉 Podobno wersja pro wstawia zdjęcia bez limitu 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Ja już mam w koszyku, na firmę bez VAT 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, kordiankw napisał: A swoją drogą, to mam 2 kątowniki 88* i dwa 87* plus dwie ostrzałki, które będą do przejęcia za przyzwoitą kasę. Chętnie kupię jeden komplet 87 i 88 Edytowane 11 godzin temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Lexi napisał: Kątownik 88 bym zanabył jakby był markowy w dobrym stanie i z nierdzewki Jeden mam jakiś markowy, drugi od chińczyka, będę w Szczyrku 1 czerwca przejazdem, to mogę cyknąć fotkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Teraz, Mikoski napisał: Chętnie kupię jeden komplet 87 i 88 Będę w Szczyrku przez tydzień w trzecim tygodniu lipca, to możemy gdzieś się przeciąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi