zając Napisano 29 Czerwca Udostępnij Napisano 29 Czerwca 4 minuty temu, Lexi napisał: Winter is coming…temperatura w termoboxie 56 stopni👍…idealnie Slalomony aż promienieją z radości 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 29 Czerwca Udostępnij Napisano 29 Czerwca @Lexi tylko, żeby Ci to kolorowe nie wyblakło od słońca... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 29 Czerwca Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2 godziny temu, Lexi napisał: Winter is coming…temperatura w termoboxie 56 stopni👍…idealnie Marku, rzuć je na noc w krzaki - może się rozmnożą...😆 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Hej Wisiały bidulki ponad 10 lat podwieszone pod dachem w garażu więc je wziąłem, wyciągnąłem no i mam... na czym rzeźbić 😆 Ktoś coś mi opowie o tych nartach? Czat coś podpowiadał ale musiałem go zjebać bo nie zauważył napisy beta. Krawędzie jeszcze na nich są, ślizgi porysowane ale bez ubytków, na moje oko nie połamane (Mitek oceń 😆). Jedną wczoraj niby zrobiłem na 88/1(takie narzędzia miałem do dyspozycji). Ale chyba będę musiał poprawić jak kupię nowy pilnik. Nawet nasmarowałem 😆 Tylko nie widzę struktury i chyba już tak zostanie . Jeden pałąk lekko wygięty , może uda się naprawić. Braciak raz je założył i zaraz do szpitala trza było jechać 🤣🤣 Jest sens to na nogi zakładać?😉 Edytowane 10 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, AdrianW napisał: Hej Wisiały bidulki ponad 10 lat podwieszone pod dachem w garażu więc je wziąłem, wyciągnąłem no i mam... na czym rzeźbić 😆 Ktoś coś mi opowie o tych nartach? Czat coś podpowiadał ale musiałem go zjebać bo nie zauważył napisy beta. Krawędzie jeszcze na nich są, ślizgi porysowane ale bez ubytków, na moje oko nie połamane (Mitek oceń 😆). Jedną wczoraj niby zrobiłem na 88/1(takie narzędzia miałem do dyspozycji). Ale chyba będę musiał poprawić jak kupię nowy pilnik. Nawet nasmarowałem 😆 Tylko nie widzę struktury i chyba już tak zostanie . Jeden pałąk lekko wygięty , może uda się naprawić. Braciak raz je założył i zaraz do szpitala trza było jechać 🤣🤣 Jest sens to na nogi zakładać?😉 https://www.skionline.pl/sprzet/narty,04-05,atomic,gs-9m,936.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 27 minut temu, AdrianW napisał: zjebać zanieś do warsztatu i nie kombinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, kordiankw napisał: https://www.skionline.pl/sprzet/narty,04-05,atomic,gs-9m,936.html No prawie😉 Tam jest 112/65/97 Tak czytam że 88 bok może być ale z tym 1 od spodu przesadziłem chyba 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Jan napisał: zanieś do warsztatu i nie kombinu Racja , te zaniosę do warsztatu a na nowych się będę uczył ostrzyć 👌 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 😂😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, kordiankw napisał: https://www.skionline.pl/sprzet/narty,04-05,atomic,gs-9m,936.html https://www.skionline.pl/sprzet/narty,06-07,atomic,gs-9m,1891.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: Racja , te zaniosę do warsztatu a na nowych się będę uczył ostrzyć 👌 no bo te stare lepsze od tych nowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi