Jump to content

Sezon 2024/2025

grimson
 Share

Recommended Posts

59 minut temu, .Beata. napisał:

Znaczy nie za dużo stracę i nie za długo będziecie mnie wkurzać tymi relacjami… 😉

Długo Ciebie wkurzać nie będę, tylko przez 6 tygodni

• Like 1
  • Haha 2

2 hours ago, Jan said:

potem przerwa  i od lipca znowu

Ten lipiec to sarkazm, czy faktycznie lodowce wznawiają pracę w lipcu? Trochę dziwne biorąc pod uwagę temperaturę. Spodziewał bym się przełom sierpnia / września.

13 minut temu, lubeckim napisał:

Ten lipiec to sarkazm, czy faktycznie lodowce wznawiają pracę w lipcu? Trochę dziwne biorąc pod uwagę temperaturę. Spodziewał bym się przełom sierpnia / września.

Lipiec często jest lepszy od sierpnia i września ale w dzisiejszych czasach pogodowych nie ma żadnej gwarancji

W dniu 10.03.2025 o 19:05, a_senior napisał:

może Victor kłamie a raczej mija się z prawdą

Andrzeju, znalazłem wybitne moje narciarstwo z listopada poprzedniego sezonu 🤩 ...coś tam drgnęło pozytywnie inwestując w siebie i wiedze fachowców,tak mi sie wydaje 🤷‍♂️ ale bez konsekwencji o ktorej pisze Marek dojścia do celu szurania amatorskiego cieżko w tym temacie  😅

• Like 1

2 godziny temu, a_senior napisał:

Ale pogoda taka sobie. I zazdrości trochę mniej dzięki temu. 🙂

Pogoda idealna nawet można w doskonałych warunkach pod dom zjechać 

IMG_0213.thumb.jpeg.e74998aa1413109b121dfc8e9e2f54d3.jpeg

• Like 4

Na Chopoku pogoda się poprawia. Temperatura spada i jakiś opad świeżego... No i na cały tydzień szykuje się lampa przy lekkim mroziku, czyli miodzio. Jeszcze popatrzę, ale wygląda na to że w najbliższym tygodniu będzie można tam pysznie pośmigać. Jeśli prognozy się utrzymają to wybieram się tam na 4-5 dni od poniedziałku do czwartku-piatku. Któryś z kolegów..? Byłoby miło 🙂.   

Pozdr4all 🙂 !

• Like 1
  • Thanks 1

Godzinę temu, .Beata. napisał:

Tia… te obiecane przez Jana 6 tygodni to chyba pikuś będzie…

Na wejściu widziałem reklamę nawet cyknąłem fotkę i w klapkach można schodzić żeby ćwiczyć 😉IMG_4887.thumb.jpeg.a8368c69c46b770d3ce79651730adb91.jpeg

a połączenie macie świetne nawet pociągiem i to za rozsądne pieniążki Poznań-Amsterdam a Amstek piękne miasto do zwiedzania i co najważniejsze halę też mają. Landgraaf to południe NL tu pociągiem jakieś 1.5h i już dwie opcje tarasowe. Tylko własne buty zabrać bo narty można wypożyczyć.Także opcji cała masa ba w Antwerpii kolejna hala 😅

pozdrawiam 

Ps.Kwiecien-maj obowiązkowo Zuid Holland bo wszystko kwitnie a to najpiękniejszy czas na wizytę w NL i oczywiście park w https://keukenhof.nl/nl/

Edited by Victor
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1