kordiankw Napisano 12 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 21 godzin temu, Jan napisał: no to gratulacje wygranej - zakup Dworu Artusa to chyba dobra inwestycja Jaja sobie robiłem. Wyjazd był służbowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 13:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:28 W dniu 10.06.2025 o 15:26, Jan napisał: ile razy w ostatnich latach bylem w Gdańsku to były tłumy jak w Wenecji. Z innej beczki pytanie: może ktoś doradzić dobry hotel spa w Beskidzie śląskim? Mniej oczywiste miejsce. Nie korzystałem z noclegów, bo nieopodal mam własną chatkę. Ale często korzystam z restauracji, chodzę po okolicznych szlakach, korzystam z letniego aquaparku i innych atrakcji. Ciekawe, spokojne miejsce w Beskidzie Małym. https://kocierz.pl/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 8 godzin temu, bubol.T napisał: Mniej oczywiste miejsce. Nie korzystałem z noclegów, bo nieopodal mam własną chatkę. Ale często korzystam z restauracji, chodzę po okolicznych szlakach, korzystam z letniego aquaparku i innych atrakcji. Ciekawe, spokojne miejsce w Beskidzie Małym. https://kocierz.pl/ Żona się tam wybiera na babski wypad. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: Żona się tam wybiera na babski wypad. pozdro Fajny pomysł. Rybelek też organizował takie babskie rowerowe wyjazdy i zawsze się znakomicie bawiły. Pozdrowienia serdeczne przekazać proszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 15 godzin temu, Marcos73 napisał: Żona się tam wybiera na babski wypad. pozdro Sympatycznie i full wypas. Sprawdzone. Ale to info sprzed 10 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 10.06.2025 o 15:26, Jan napisał: ... Z innej beczki pytanie: może ktoś doradzić dobry hotel spa w Beskidzie śląskim? Jaworze "Gościniec Szumny" - miejsce na imprezy weselne ale przecudnie położony. Widoki i panoramę położenia docenia się gdy jest się już na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi