kordiankw Napisano 12 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 21 godzin temu, Jan napisał: no to gratulacje wygranej - zakup Dworu Artusa to chyba dobra inwestycja Jaja sobie robiłem. Wyjazd był służbowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu W dniu 10.06.2025 o 15:26, Jan napisał: ile razy w ostatnich latach bylem w Gdańsku to były tłumy jak w Wenecji. Z innej beczki pytanie: może ktoś doradzić dobry hotel spa w Beskidzie śląskim? Mniej oczywiste miejsce. Nie korzystałem z noclegów, bo nieopodal mam własną chatkę. Ale często korzystam z restauracji, chodzę po okolicznych szlakach, korzystam z letniego aquaparku i innych atrakcji. Ciekawe, spokojne miejsce w Beskidzie Małym. https://kocierz.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi