antekk Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 (edited) Cześć, od jakiegoś czasu jeżdżę chyba w miarę dobrze, ale tak coś czuję że się nie rozwijam, chętnie posłucham jakieś krytycznej rady co można by poprawić, a co ważniejsze jak to poprawić. Podsyłam krotki filmik. Z góry wielkie dzieki Screen_Recording_20240107_040049_One UI Home.mp4 Screen_Recording_20240107_040049_One UI Home.mp4 Edited January 7, 2024 by antekk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 Antekk, wejdż do działu ,,Nauka jazdy '' i przejrzyj wątek ''Materiały szkoleniowe'', bo to kopalnia wiedzy. Natomiast z Twojego filmiku wynika, że ogarniasz krawędzie i jeżdzisz relatywnie wąsko, I git. Bieda jest taka, że to dość płaski stok i z tego choćby powodu niewiele więcej o Twojej jeździe da siepowiedzieć. Najlepsze filmiki do oceny to takie, gdy jedzie się w trudnym terenie tzn na stromej trasie lub po totalnie rozwalonym stoku. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 @antekkjak się już zarejestrowałeś i wstawiłeś film z jazdy, warto trochę poczytać to forum. Większość z nas to ludzie pozytywnie zakręceni narciarsko. Napisz gdzie jeździsz. My w większości się znamy ze stoków a nie tylko z neta. Łatwiej ocenić czyjąś jazdę "na żywo" niż z filmu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 Cześć Pokaż filmik ze śmigiem na stromym stoku. Zobaczymy jak jeździsz. Córka dodała, że robisz zbyt dużo ruchów w trakcie jazdy - słusznie, chodzi jej o całość sylwetki, robisz klasycznego banana albo do niego dążysz... ;). Jesteś dobrym narciarzem ale możesz być lepszym. POzdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antekk Posted January 8, 2024 Author Share Posted January 8, 2024 Dzięki za odpowiedzi, w tej chwili jeżdżę głównie w myślenicach, to nagranie też tam zrobione, no i wiadomo jak jakieś ferie to zawsze na narty gdzieś w Polskę, trochę też z braku kasy na alpy czy inne fajne górki. Co do porad, dzieki zafajny feedback z tym bananem, nie wiem jeszcze jak to poprawić ale tak jak mówicie chętnie wejdę sobie w waszą sekcje nauki jazdy. Stok realtywnie dość stromy trasa FIS, ale pewnie chodzi wam o nachylenie typu 50%+ (narazie trochę ciężko mi się tu było połapać) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted January 8, 2024 Share Posted January 8, 2024 8 godzin temu, antekk napisał: Dzięki za odpowiedzi, w tej chwili jeżdżę głównie w myślenicach, to nagranie też tam zrobione, no i wiadomo jak jakieś ferie to zawsze na narty gdzieś w Polskę, trochę też z braku kasy na alpy czy inne fajne górki. Co do porad, dzieki zafajny feedback z tym bananem, nie wiem jeszcze jak to poprawić ale tak jak mówicie chętnie wejdę sobie w waszą sekcje nauki jazdy. Stok realtywnie dość stromy trasa FIS, ale pewnie chodzi wam o nachylenie typu 50%+ (narazie trochę ciężko mi się tu było połapać) W Myślenicach bywają @Chertan @Lexi @Marcos73 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 8, 2024 Share Posted January 8, 2024 7 godzin temu, moruniek napisał: W Myślenicach bywają @Chertan @Lexi @Marcos73 Jasne, pisz jakby co Antek na priv z nr telefonu, to może się uda zgadać. Na razie ujeżdżamy Francję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts