cyniczny Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 45 minut temu, zając napisał: I wszystko jasne 😃 Ja płaciłem za ten sam tydzień (11-17/01) około 2900 pln za osobę. Kupowane/zaklepywane w Nowy Rok na kacu😊. Nocleg w Courchevel LaTania przy stoku, od niedzieli do soboty (6dob) + skipass na 6 dni na 3 doliny. Oferta z airbnb i już po zaklepaniu okazało się, że jak kupimy skipassy przez firmę ogarniającą ta kwaterę będzie zniżka 8% czyli 32 jurki na osobę. Kwatera bardzo w porządku - 74 m2, 3 sypialnie (jedna z łóżkiem piętrowym), duży salon z jadalnią i kuchnią no i 3 łazienki. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 5 godzin temu, Marcos73 napisał: No teraz przeca wróciliśmy z FR. W sobotę. pozdro A ja do dziś nic konkretnego nie przeczytałem oprócz głębszych wdechów ch… pogodowej plus ciut śniegu więcej od całej reszty europejskiej a i kaczki z jabłkami ( tu się chwali) bo jeść to trza umieć 😜 ale temat ogólnie przeszedł obok jak temat polskiego scyrku🤨 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, PaVic napisał: A ja do dziś nic konkretnego nie przeczytałem oprócz głębszych wdechów ch… pogodowej plus ciut śniegu więcej od całej reszty europejskiej a i kaczki z jabłkami ( tu się chwali) bo jeść to trza umieć 😜 ale temat ogólnie przeszedł obok jak temat polskiego scyrku🤨 Paweł, mam bana na zdjęcia i kurwa nie będę Ci opisywał przyrody, bo to nie "Nad Niemnem" 😉. Było zajebiście - pogoda sztos, nie wspominając już o ekipie. Potężny ośrodek i nie da rady wszystkiego przejechać w tak krótkim czasie. Sporo zjeździliśmy, ale nie wszystko. To miał być wyjazd narciarsko-integracyjny i taki był. Widoki ze szczytów nieziemskie, niekończące się pasmo szczytów 3-tysięczników. Ogromny obszar do free, a trasy były tylko dodatkiem, chociaż to największy konglomerat narciarski na świecie. W tym ośrodku można wszystkiego spróbować, bo wszystko jest na miejscu. Nawet lotnisko na stoku, nie trzeba się pierdolić samochodem, o ile się ma jeta 🙂 i gruby portfel. pozdro 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, Marcos73 napisał: Nawet lotnisko na stoku, nie trzeba się pierdolić samochodem, o ile się ma jeta 🙂 i gruby portfel. Trzeba do @Lexigo się uśmiechać ( lej mu brendawki ) to latającego kolosa użyczy 🥳 pytanie 🤷♂️ czy kufer już dosztukował coby na nartach można było jechać 😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, Marcos73 napisał: pasmo szczytów 3-tysięczników. no pare 4 tysięczników też tam jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, Jan napisał: no pare 4 tysięczników też tam jest Mont Blanc robi wrażenie. Wysokość pozostałych trudno ocenić. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Mont Blanc robi wrażenie. Wysokość pozostałych trudno ocenić. pod względem widoków to jednak Zermatt bije 3V na głowę 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Jan napisał: pod względem widoków to jednak Zermatt bije 3V na głowę Wyczuwa się majestat gór 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Jan napisał: pod względem widoków to jednak Zermatt bije 3V na głowę Może kiedyś ..... tam dotrę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu Ja się szykuję na luty, czas się wyklarował, ale ostateczny kierunek zależy od pogody 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu Godzinę temu, filok napisał: Wyczuwa się majestat gór 🙂 przy takich temperaturach, jakie mieliście na Waszej wyprawie to chyba zbyt wielu zdjęć na samej górze nie robiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi