cyniczny Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, zając napisał: I wszystko jasne 😃 Ja płaciłem za ten sam tydzień (11-17/01) około 2900 pln za osobę. Kupowane/zaklepywane w Nowy Rok na kacu😊. Nocleg w Courchevel LaTania przy stoku, od niedzieli do soboty (6dob) + skipass na 6 dni na 3 doliny. Oferta z airbnb i już po zaklepaniu okazało się, że jak kupimy skipassy przez firmę ogarniającą ta kwaterę będzie zniżka 8% czyli 32 jurki na osobę. Kwatera bardzo w porządku - 74 m2, 3 sypialnie (jedna z łóżkiem piętrowym), duży salon z jadalnią i kuchnią no i 3 łazienki. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Marcos73 napisał: No teraz przeca wróciliśmy z FR. W sobotę. pozdro A ja do dziś nic konkretnego nie przeczytałem oprócz głębszych wdechów ch… pogodowej plus ciut śniegu więcej od całej reszty europejskiej a i kaczki z jabłkami ( tu się chwali) bo jeść to trza umieć 😜 ale temat ogólnie przeszedł obok jak temat polskiego scyrku🤨 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, PaVic napisał: A ja do dziś nic konkretnego nie przeczytałem oprócz głębszych wdechów ch… pogodowej plus ciut śniegu więcej od całej reszty europejskiej a i kaczki z jabłkami ( tu się chwali) bo jeść to trza umieć 😜 ale temat ogólnie przeszedł obok jak temat polskiego scyrku🤨 Paweł, mam bana na zdjęcia i kurwa nie będę Ci opisywał przyrody, bo to nie "Nad Niemnem" 😉. Było zajebiście - pogoda sztos, nie wspominając już o ekipie. Potężny ośrodek i nie da rady wszystkiego przejechać w tak krótkim czasie. Sporo zjeździliśmy, ale nie wszystko. To miał być wyjazd narciarsko-integracyjny i taki był. Widoki ze szczytów nieziemskie, niekończące się pasmo szczytów 3-tysięczników. Ogromny obszar do free, a trasy były tylko dodatkiem, chociaż to największy konglomerat narciarski na świecie. W tym ośrodku można wszystkiego spróbować, bo wszystko jest na miejscu. Nawet lotnisko na stoku, nie trzeba się pierdolić samochodem, o ile się ma jeta 🙂 i gruby portfel. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Marcos73 napisał: Nawet lotnisko na stoku, nie trzeba się pierdolić samochodem, o ile się ma jeta 🙂 i gruby portfel. Trzeba do @Lexigo się uśmiechać ( lej mu brendawki ) to latającego kolosa użyczy 🥳 pytanie 🤷♂️ czy kufer już dosztukował coby na nartach można było jechać 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi