nikon255 Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Proponuje skupić sie na odpowiednim przygotowaniu krawedzi nart. Ma to znacznie wiekszy wplyw na odczucia z jazdy niz kolejna para nart za szafa sam ostatnio troche probuje i moim zdaniem super ostra narta do nauki, to krok wstecz albo nawet dwa. Tu na forum jest mania 0,5/87 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba99 Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Kolega nikon255 ma racje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estka Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 A ja uważam, że TedBundy powinien kupić nowe narty. Skoro swoich nie lubi, nie sprawiają mu przyjemności i uważa, że to przez nie jeździ źle - niech kupi inne. W końcu to tylko narty. A Wy nie doradzajcie kolejnych lekcji, czy serwisów, tylko niech każdy napisze, na jakich nartach zrobił największe postępy (nieważne, czy ze szkoleniem, czy bez) i niech kolega coś z tego wybierze. Ps. Ulubiony instruktor mojego syna jeździł na Fischerach. I moje dziecko zapamiętało, że jak chce się dobrze jeździć, to trzeba mieć Fischery. Więc miało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej S Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Proponuje skupić sie na odpowiednim przygotowaniu krawedzi nart. Ma to znacznie wiekszy wplyw na odczucia z jazdy niz kolejna para nart za szafa sam ostatnio troche probuje i moim zdaniem super ostra narta do nauki, to krok wstecz albo nawet dwa. Tu na forum jest mania 0,5/87 Podniesienie krawędzi o 0,5 to nie mania ale zabieg, który zapewnia najlepsze trzymanie krawędzi kosztem łatwości wprowadzania nart w skręt rotacja stopy. Tak ostrzy się narty z grupy SL Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej. Można oczywiści kupić slalomkę a potem tępić krawędzie czy dać dziecku tępy nóż. Można tylko po co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nie jeździłem na X7, ale podejrzewam, że to jakaś kontynuacja XTi I wtedy jestem w stanie uwierzyć, że koledze jeździ się "tak se" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Podniesienie krawędzi o 0,5 to nie mania ale zabieg, który zapewnia najlepsze trzymanie krawędzi kosztem łatwości wprowadzania nart w skręt rotacja stopy. Tak ostrzy się narty z grupy SL Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej. Można oczywiści kupić slalomkę a potem tępić krawędzie czy dać dziecku tępy nóż. Można tylko po co. A no tak, bo wszyscy jezdza na SL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Tu na forum jest mania 0,5/87 Mania jest dobra, ale do slalomek. Ważniejsze jednak od kątów jest jakość ostrzenia. Narta z tępymi krawedziami a po dobrym serwisie to całkiem różne narty.... Krawędź przecinająca rękawiceę to dla początkującego ułatwienie czy utrudnienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Mania jest dobra, ale do slalomek. Ważniejsze jednak od kątów jest jakość ostrzenia. Narta z tępymi krawedziami a po dobrym serwisie to całkiem różne narty.... Krawędź przecinająca rękawiceę to dla początkującego ułatwienie czy utrudnienie? Utrudnienie. Co wygrałem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... polm Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 A ja uważam, że TedBundy powinien kupić nowe narty. Skoro swoich nie lubi, nie sprawiają mu przyjemności i uważa, że to przez nie jeździ źle - niech kupi inne. W końcu to tylko narty. A Wy nie doradzajcie kolejnych lekcji, czy serwisów, tylko niech każdy napisze, na jakich nartach zrobił największe postępy (nieważne, czy ze szkoleniem, czy bez) i niech kolega coś z tego wybierze. Ps. Ulubiony instruktor mojego syna jeździł na Fischerach. I moje dziecko zapamiętało, że jak chce się dobrze jeździć, to trzeba mieć Fischery. Więc miało. Ja największe postępy zrobiłem na metronach (r=11m), ale ich nie produkują od chyba 12 lat, a swoje sprzedałem za flaszkę. Dobrze jeździ mi się na x-cart (r=13) ale ich też nie produkują . No i nie mam co doradzić w temacie nart więc doradzam wyjazd ze szkoleniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Utrudnienie. Co wygrałem? A skąd wiesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 A skąd wiesz? No wlasnie nie wiem co dlatego pytam:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 No wlasnie nie wiem co dlatego pytam:-)Zawsze się pierwszy pcha..... ;-) skąd wiesz, że utrudnienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zawsze się pierwszy pcha..... ;-) skąd wiesz, że utrudnienie? Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć...Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Podniesienie krawędzi o 0,5 to nie mania ale zabieg, który zapewnia najlepsze trzymanie krawędzi kosztem łatwości wprowadzania nart w skręt rotacja stopy. Tak ostrzy się narty z grupy SL Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej. Można oczywiści kupić slalomkę a potem tępić krawędzie czy dać dziecku tępy nóż. Można tylko po co. Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”?Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Sadze ze przynajmniej jeden http://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Estka Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Skup się, kolega napisał zupełnie co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Mini porady dla kupujących pierwsze narty × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
RobertK Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nie jeździłem na X7, ale podejrzewam, że to jakaś kontynuacja XTi I wtedy jestem w stanie uwierzyć, że koledze jeździ się "tak se" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Podniesienie krawędzi o 0,5 to nie mania ale zabieg, który zapewnia najlepsze trzymanie krawędzi kosztem łatwości wprowadzania nart w skręt rotacja stopy. Tak ostrzy się narty z grupy SL Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej. Można oczywiści kupić slalomkę a potem tępić krawędzie czy dać dziecku tępy nóż. Można tylko po co. A no tak, bo wszyscy jezdza na SL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Tu na forum jest mania 0,5/87 Mania jest dobra, ale do slalomek. Ważniejsze jednak od kątów jest jakość ostrzenia. Narta z tępymi krawedziami a po dobrym serwisie to całkiem różne narty.... Krawędź przecinająca rękawiceę to dla początkującego ułatwienie czy utrudnienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Mania jest dobra, ale do slalomek. Ważniejsze jednak od kątów jest jakość ostrzenia. Narta z tępymi krawedziami a po dobrym serwisie to całkiem różne narty.... Krawędź przecinająca rękawiceę to dla początkującego ułatwienie czy utrudnienie? Utrudnienie. Co wygrałem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... polm Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 A ja uważam, że TedBundy powinien kupić nowe narty. Skoro swoich nie lubi, nie sprawiają mu przyjemności i uważa, że to przez nie jeździ źle - niech kupi inne. W końcu to tylko narty. A Wy nie doradzajcie kolejnych lekcji, czy serwisów, tylko niech każdy napisze, na jakich nartach zrobił największe postępy (nieważne, czy ze szkoleniem, czy bez) i niech kolega coś z tego wybierze. Ps. Ulubiony instruktor mojego syna jeździł na Fischerach. I moje dziecko zapamiętało, że jak chce się dobrze jeździć, to trzeba mieć Fischery. Więc miało. Ja największe postępy zrobiłem na metronach (r=11m), ale ich nie produkują od chyba 12 lat, a swoje sprzedałem za flaszkę. Dobrze jeździ mi się na x-cart (r=13) ale ich też nie produkują . No i nie mam co doradzić w temacie nart więc doradzam wyjazd ze szkoleniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Utrudnienie. Co wygrałem? A skąd wiesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 A skąd wiesz? No wlasnie nie wiem co dlatego pytam:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 No wlasnie nie wiem co dlatego pytam:-)Zawsze się pierwszy pcha..... ;-) skąd wiesz, że utrudnienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zawsze się pierwszy pcha..... ;-) skąd wiesz, że utrudnienie? Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć...Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Podniesienie krawędzi o 0,5 to nie mania ale zabieg, który zapewnia najlepsze trzymanie krawędzi kosztem łatwości wprowadzania nart w skręt rotacja stopy. Tak ostrzy się narty z grupy SL Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej. Można oczywiści kupić slalomkę a potem tępić krawędzie czy dać dziecku tępy nóż. Można tylko po co. Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”?Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Sadze ze przynajmniej jeden http://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Estka Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Skup się, kolega napisał zupełnie co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Mini porady dla kupujących pierwsze narty × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
polm Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 A ja uważam, że TedBundy powinien kupić nowe narty. Skoro swoich nie lubi, nie sprawiają mu przyjemności i uważa, że to przez nie jeździ źle - niech kupi inne. W końcu to tylko narty. A Wy nie doradzajcie kolejnych lekcji, czy serwisów, tylko niech każdy napisze, na jakich nartach zrobił największe postępy (nieważne, czy ze szkoleniem, czy bez) i niech kolega coś z tego wybierze. Ps. Ulubiony instruktor mojego syna jeździł na Fischerach. I moje dziecko zapamiętało, że jak chce się dobrze jeździć, to trzeba mieć Fischery. Więc miało. Ja największe postępy zrobiłem na metronach (r=11m), ale ich nie produkują od chyba 12 lat, a swoje sprzedałem za flaszkę. Dobrze jeździ mi się na x-cart (r=13) ale ich też nie produkują . No i nie mam co doradzić w temacie nart więc doradzam wyjazd ze szkoleniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Utrudnienie. Co wygrałem? A skąd wiesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 A skąd wiesz? No wlasnie nie wiem co dlatego pytam:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 No wlasnie nie wiem co dlatego pytam:-)Zawsze się pierwszy pcha..... ;-) skąd wiesz, że utrudnienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zawsze się pierwszy pcha..... ;-) skąd wiesz, że utrudnienie? Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć...Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Podniesienie krawędzi o 0,5 to nie mania ale zabieg, który zapewnia najlepsze trzymanie krawędzi kosztem łatwości wprowadzania nart w skręt rotacja stopy. Tak ostrzy się narty z grupy SL Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej. Można oczywiści kupić slalomkę a potem tępić krawędzie czy dać dziecku tępy nóż. Można tylko po co. Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”?Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Sadze ze przynajmniej jeden http://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Estka Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Skup się, kolega napisał zupełnie co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Mini porady dla kupujących pierwsze narty × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Utrudnienie. Co wygrałem? A skąd wiesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 A skąd wiesz? No wlasnie nie wiem co dlatego pytam:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 No wlasnie nie wiem co dlatego pytam:-)Zawsze się pierwszy pcha..... ;-) skąd wiesz, że utrudnienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zawsze się pierwszy pcha..... ;-) skąd wiesz, że utrudnienie? Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć...Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Podniesienie krawędzi o 0,5 to nie mania ale zabieg, który zapewnia najlepsze trzymanie krawędzi kosztem łatwości wprowadzania nart w skręt rotacja stopy. Tak ostrzy się narty z grupy SL Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej. Można oczywiści kupić slalomkę a potem tępić krawędzie czy dać dziecku tępy nóż. Można tylko po co. Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”?Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Sadze ze przynajmniej jeden http://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Estka Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Skup się, kolega napisał zupełnie co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Mini porady dla kupujących pierwsze narty × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 No wlasnie nie wiem co dlatego pytam:-)Zawsze się pierwszy pcha..... ;-) skąd wiesz, że utrudnienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zawsze się pierwszy pcha..... ;-) skąd wiesz, że utrudnienie? Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć...Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Podniesienie krawędzi o 0,5 to nie mania ale zabieg, który zapewnia najlepsze trzymanie krawędzi kosztem łatwości wprowadzania nart w skręt rotacja stopy. Tak ostrzy się narty z grupy SL Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej. Można oczywiści kupić slalomkę a potem tępić krawędzie czy dać dziecku tępy nóż. Można tylko po co. Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”?Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Sadze ze przynajmniej jeden http://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Estka Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Skup się, kolega napisał zupełnie co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Mini porady dla kupujących pierwsze narty × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nie wiem, zgadywałem:-) Zawsze jest tak, ze ktoś musi zacząć...Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Podniesienie krawędzi o 0,5 to nie mania ale zabieg, który zapewnia najlepsze trzymanie krawędzi kosztem łatwości wprowadzania nart w skręt rotacja stopy. Tak ostrzy się narty z grupy SL Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej. Można oczywiści kupić slalomkę a potem tępić krawędzie czy dać dziecku tępy nóż. Można tylko po co. Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pytanie było celowe, bo dobieram narty do nauki dla przyszłego ziecia. I nie wiem czy moje sie nadadzą, bo ostre. ;-) Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”?Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Sadze ze przynajmniej jeden http://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Estka Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Skup się, kolega napisał zupełnie co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Mini porady dla kupujących pierwsze narty × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”?Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Sadze ze przynajmniej jeden http://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Estka Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Skup się, kolega napisał zupełnie co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Mini porady dla kupujących pierwsze narty × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Zależy co chcesz osiągnąć i czy zależy ci na szczęściu córki;-) Fajny chłop? Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Cyt. „Tak niewielkie podniesienie krawędzi nie jest wskazane dla osoby początkującej” mam wyboldowac, pogrubić słowo „niewielkie”?Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Star, "tak niewielkie..." czyli jaka wartość? Dwa, wiele zależy kto i kiedy użył tego twierdzenia. Sadze ze przynajmniej jeden http://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Estka Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Skup się, kolega napisał zupełnie co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Mini porady dla kupujących pierwsze narty
Estka Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ujdzie. Po 4 godzinach na nartach jezdzi oporowo. Coś z niego będzie. Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Skup się, kolega napisał zupełnie co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Mini porady dla kupujących pierwsze narty
Mitek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Przepraszam, słabo jeżdżę ale zupełnie nie zgadzam się, że podniesienie jest utrudnieniem. Skup się, kolega napisał zupełnie co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
mig Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ale w ogóle miał w planach jazdę na nartach, czy po prostu tak testujesz wszystkich absztyfikantów córki?Od co najmniej kilku lat wiedział co go czeka.... no i ma wiele innych zalet... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Sadze ze przynajmniej jedenhttp://ski-expert.pl...krawedzi-narty/ może poltora Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pan Arek sympatyczny człowiek, dwa lata wstecz troszkę rozmawialiśmy jak byłem na etapie szukania butów. Natomiast, co do podniesienia krawędzi, źródła, które ja nerdowałem, nie podają takich wartości dla rekreacyjnej jazdy. P.S. Znów Tediemu wątek pokręcimy:(. Ja już nie piszę. Zajrzyj na priva... ps wartości drugorzedne kierunek sluszny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 2 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts