yoss Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Nowy rok, nowe narty. https://blisterrevie...antra-secret-96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Nowy rok, nowe narty. https://blisterrevie...antra-secret-96 3d radius, staroć, mam w Scottach i Nangach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoss Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 fajne malowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoss Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 A Atomic ogłasza nowe linie (nazwy ) https://blisterrevie...rick-maven-skis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Pewnie spora grupa nic nie odpowie, bo Mitek napisał i nie można...Człowieku, jest dział HydePark i tam wypisuj o polityce, kolegach czy zakrapianych imprezach. Wszystko co mądre i użyteczne napisałeś na tym forum o nartach, przez tego typu wpisy staje się nieistotne...wiem, wiem masz w dupie tego typu uwagi i za chwilę pójdzie soczysta kontra w moja stronę ale...też "w dupie to mam". Prośba, do której może warto się przychylić - przekopiuj i ripostę zamieść w innym dziale i nowym wątku zatytułowanym np. "Gabrik, dzwon narciarski, jeba... skur...." lub dowolnie inny. Tutaj ludzie wejdą aby poczytać o nowych modelach sprzętu (jak ja) i po co im czytać frustracje nie na temat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Pewnie spora grupa nic nie odpowie, bo Mitek napisał i nie można...Człowieku, jest dział HydePark i tam wypisuj o polityce, kolegach czy zakrapianych imprezach. Wszystko co mądre i użyteczne napisałeś na tym forum o nartach, przez tego typu wpisy staje się nieistotne...wiem, wiem masz w dupie tego typu uwagi i za chwilę pójdzie soczysta kontra w moja stronę ale...też "w dupie to mam". Prośba, do której może warto się przychylić - przekopiuj i ripostę zamieść w innym dziale i nowym wątku zatytułowanym np. "Gabrik, dzwon narciarski, jeba... skur...." lub dowolnie inny. Tutaj ludzie wejdą aby poczytać o nowych modelach sprzętu (jak ja) i po co im czytać frustracje nie na temat? czy ten temat zalozyl Yost? I to on jest K…a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Nowe Elany Ripstick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mitek Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Pewnie spora grupa nic nie odpowie, bo Mitek napisał i nie można...Człowieku, jest dział HydePark i tam wypisuj o polityce, kolegach czy zakrapianych imprezach. Wszystko co mądre i użyteczne napisałeś na tym forum o nartach, przez tego typu wpisy staje się nieistotne...wiem, wiem masz w dupie tego typu uwagi i za chwilę pójdzie soczysta kontra w moja stronę ale...też "w dupie to mam". Prośba, do której może warto się przychylić - przekopiuj i ripostę zamieść w innym dziale i nowym wątku zatytułowanym np. "Gabrik, dzwon narciarski, jeba... skur...." lub dowolnie inny. Tutaj ludzie wejdą aby poczytać o nowych modelach sprzętu (jak ja) i po co im czytać frustracje nie na temat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Pewnie spora grupa nic nie odpowie, bo Mitek napisał i nie można...Człowieku, jest dział HydePark i tam wypisuj o polityce, kolegach czy zakrapianych imprezach. Wszystko co mądre i użyteczne napisałeś na tym forum o nartach, przez tego typu wpisy staje się nieistotne...wiem, wiem masz w dupie tego typu uwagi i za chwilę pójdzie soczysta kontra w moja stronę ale...też "w dupie to mam". Prośba, do której może warto się przychylić - przekopiuj i ripostę zamieść w innym dziale i nowym wątku zatytułowanym np. "Gabrik, dzwon narciarski, jeba... skur...." lub dowolnie inny. Tutaj ludzie wejdą aby poczytać o nowych modelach sprzętu (jak ja) i po co im czytać frustracje nie na temat? czy ten temat zalozyl Yost? I to on jest K…a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Nowe Elany Ripstick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
jan koval Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Pewnie spora grupa nic nie odpowie, bo Mitek napisał i nie można...Człowieku, jest dział HydePark i tam wypisuj o polityce, kolegach czy zakrapianych imprezach. Wszystko co mądre i użyteczne napisałeś na tym forum o nartach, przez tego typu wpisy staje się nieistotne...wiem, wiem masz w dupie tego typu uwagi i za chwilę pójdzie soczysta kontra w moja stronę ale...też "w dupie to mam". Prośba, do której może warto się przychylić - przekopiuj i ripostę zamieść w innym dziale i nowym wątku zatytułowanym np. "Gabrik, dzwon narciarski, jeba... skur...." lub dowolnie inny. Tutaj ludzie wejdą aby poczytać o nowych modelach sprzętu (jak ja) i po co im czytać frustracje nie na temat? czy ten temat zalozyl Yost? I to on jest K…a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Nowe Elany Ripstick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Nowe Elany Ripstick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Nowe Elany Ripstick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
RobertK Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Nowe Elany Ripstick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Zaba Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Nowe Elany Ripstick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mitek Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Nowe Elany Ripstick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
yoss Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Nowe Elany Ripstick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoss Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022
brachol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoss Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022
Gabrik Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
yoss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts