Mitek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Czy musisz mnie denerwować przy piątku? Moje dzieciaki za chwilę zaczynają trening karate (on-line oczywiście, bo zajęcia odbywały się u nas na wsi, w domu kultury, a ten pozostaje zamkniętym). Jestem w dość dobrym nastroju, bo planuję z młodym wyjazd narciarski w przyszłym tygodniu, a dziś zaliczyłem 16 dzień na nartach, włócząc się po moich okolicznych górkach. Z panem ministrem (pisane z małej litery celowo), mam ten problem, że właśnie zmienił (zmienia) zasady punktacji artykułów naukowych. Teraz priorytet będą miały te mocno powiązane z obecną władzą oraz z ojcem dyrektorem itp. Czarnek wywraca polską naukę. Nowi faworyci? Teologia, KUL i uczelnia ojca Rydzyka https://serwisy.gaze...k-teologia.html Cześć Sam zacząłeś... Poważniej - ty co robi to bydło z systemem edukacji na każdym poziomie - jestem po prostu przerażony... Przed godziną wróciliśmy z biegówek. Mamy tu taką szybką pętlę po lesie. Są nawet dwa zjazdy. Rybelek mnie namówił, bo mnie się dzisiaj nie chciało ale ... miał rację. A co do punktacji... to na priv. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 246 Created 4 yr Last Reply 3 yr Top Posters In This Topic 16 16 18 16 Popular Days Dec 23 36 Jan 2 31 Jan 15 18 Jan 7 18 Top Posters In This Topic jan koval 16 posts robertdr 16 posts Mitek 18 posts tomkly 16 posts Popular Days Dec 23 2020 36 posts Jan 2 2021 31 posts Jan 15 2021 18 posts Jan 7 2021 18 posts moruniek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Cześć Sam zacząłeś... Poważniej - ty co robi to bydło z systemem edukacji na każdym poziomie jestem po prostu przerażony... Pozdrowienia Ja ? Posta, którego zacytowałeś napisałem 05 lutego. Mnie dziś przeraziła koncepcja suwaków przy powrocie do szkół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ja ? Posta, którego zacytowałeś napisałem 05 lutego. Mnie dziś przeraziła koncepcja suwaków przy powrocie do szkół. Cześć A czy rzeczywiście uważasz, że data ma tu jakieś znaczenie??? Przecież to jak ze szkoleniem narciarskim - to jest proces, długotrwały proces do, którego dopuścili ci co na nich zagłosowali i muszą zostać ukarani... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 To ja jeszcze o tej logice. [...] Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 12, 2021 Author Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Ja się nie doszukuję logiki. Ja dokumentuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlodzio Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Polityk - człowiek mający swoim działaniem wpływ na życie milionów a nie wymaga się od niego żadnych umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bodex4 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Po 1989 przegapiono pewnien proces który rodził się w społeczeństwie dzięki Nowakom, Chlebowskim itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Przecież na nich nikt nie głosował. No serio, kogo bym nie pytał to nikt nie głosował Samozwańczy rząd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Skyflyer Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. To chyba ty masz takich kumpli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
moruniek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Cześć Sam zacząłeś... Poważniej - ty co robi to bydło z systemem edukacji na każdym poziomie jestem po prostu przerażony... Pozdrowienia Ja ? Posta, którego zacytowałeś napisałem 05 lutego. Mnie dziś przeraziła koncepcja suwaków przy powrocie do szkół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ja ? Posta, którego zacytowałeś napisałem 05 lutego. Mnie dziś przeraziła koncepcja suwaków przy powrocie do szkół. Cześć A czy rzeczywiście uważasz, że data ma tu jakieś znaczenie??? Przecież to jak ze szkoleniem narciarskim - to jest proces, długotrwały proces do, którego dopuścili ci co na nich zagłosowali i muszą zostać ukarani... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 To ja jeszcze o tej logice. [...] Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 12, 2021 Author Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Ja się nie doszukuję logiki. Ja dokumentuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlodzio Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Polityk - człowiek mający swoim działaniem wpływ na życie milionów a nie wymaga się od niego żadnych umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bodex4 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Po 1989 przegapiono pewnien proces który rodził się w społeczeństwie dzięki Nowakom, Chlebowskim itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Przecież na nich nikt nie głosował. No serio, kogo bym nie pytał to nikt nie głosował Samozwańczy rząd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Skyflyer Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. To chyba ty masz takich kumpli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mitek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ja ? Posta, którego zacytowałeś napisałem 05 lutego. Mnie dziś przeraziła koncepcja suwaków przy powrocie do szkół. Cześć A czy rzeczywiście uważasz, że data ma tu jakieś znaczenie??? Przecież to jak ze szkoleniem narciarskim - to jest proces, długotrwały proces do, którego dopuścili ci co na nich zagłosowali i muszą zostać ukarani... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 To ja jeszcze o tej logice. [...] Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 12, 2021 Author Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Ja się nie doszukuję logiki. Ja dokumentuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlodzio Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Polityk - człowiek mający swoim działaniem wpływ na życie milionów a nie wymaga się od niego żadnych umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bodex4 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Po 1989 przegapiono pewnien proces który rodził się w społeczeństwie dzięki Nowakom, Chlebowskim itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Przecież na nich nikt nie głosował. No serio, kogo bym nie pytał to nikt nie głosował Samozwańczy rząd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Skyflyer Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. To chyba ty masz takich kumpli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
loockas Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 To ja jeszcze o tej logice. [...] Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 12, 2021 Author Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Ja się nie doszukuję logiki. Ja dokumentuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlodzio Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Polityk - człowiek mający swoim działaniem wpływ na życie milionów a nie wymaga się od niego żadnych umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bodex4 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Po 1989 przegapiono pewnien proces który rodził się w społeczeństwie dzięki Nowakom, Chlebowskim itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Przecież na nich nikt nie głosował. No serio, kogo bym nie pytał to nikt nie głosował Samozwańczy rząd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Skyflyer Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. To chyba ty masz takich kumpli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
robertdr Posted February 12, 2021 Author Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Ja się nie doszukuję logiki. Ja dokumentuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlodzio Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Polityk - człowiek mający swoim działaniem wpływ na życie milionów a nie wymaga się od niego żadnych umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bodex4 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Po 1989 przegapiono pewnien proces który rodził się w społeczeństwie dzięki Nowakom, Chlebowskim itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Przecież na nich nikt nie głosował. No serio, kogo bym nie pytał to nikt nie głosował Samozwańczy rząd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Skyflyer Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. To chyba ty masz takich kumpli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mitek Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Szanuję i podziwiam, że po prawie roku wciąż macie siłę na doszukiwanie się logiki w działaniach tego (nie)rządu. Ja straciłem na to nadzieję po pierwszych 2 tygodniach pandemii Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlodzio Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Polityk - człowiek mający swoim działaniem wpływ na życie milionów a nie wymaga się od niego żadnych umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bodex4 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Po 1989 przegapiono pewnien proces który rodził się w społeczeństwie dzięki Nowakom, Chlebowskim itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Przecież na nich nikt nie głosował. No serio, kogo bym nie pytał to nikt nie głosował Samozwańczy rząd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Skyflyer Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. To chyba ty masz takich kumpli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mlodzio Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Polityk - człowiek mający swoim działaniem wpływ na życie milionów a nie wymaga się od niego żadnych umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodex4 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Po 1989 przegapiono pewnien proces który rodził się w społeczeństwie dzięki Nowakom, Chlebowskim itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loockas Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Cześć Pandemii??? Stary. Jaki rok, jaka pandemia..?..? Każdy kto ich wybrał powinien być spalony żywcem. Pozdrowienia Przecież na nich nikt nie głosował. No serio, kogo bym nie pytał to nikt nie głosował Samozwańczy rząd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Skyflyer Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. To chyba ty masz takich kumpli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Na dziś sondaże mówią że 3 kadencja PIS jest prawie pewna. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Skyflyer Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. To chyba ty masz takich kumpli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyflyer Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Edukacja, sądy, TVP, kultura są dokładnie takie jakie chce większość społeczeństwa. Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. To chyba ty masz takich kumpli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dokładnie. Polityk jest tylko "pracownikiem", zatrudnianym przez społeczeństwo. Dlatego bardzo śmieszy mnie, gdy ktoś formułuje podział na "my-obywatele" i "oni-władza". Władzą jest Twój sąsiad, Twój znajomy itd. Władza to nie tylko 460 posłów, to także tzw. macki władzy. I to też nie tylko 800 tysięcy urzędników z rodzinami, to nie tylko kilka milionów pracowników budżetówki z rodzinami (też przecież uzależnionych od pieniędzy podatników) - władza to także Twój dobry kumpel, z którym przyjemnie jest posiedzieć przy piwie, a który to potem wbija Ci nóż w plecy, głosując za odbieraniem Twoich praw i wolności. Jego władza jest realna, a jego głos równy jest głosowi Prezydenta, Premiera itd. To chyba ty masz takich kumpli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie
kordiankw Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Jedyna alternatywa, która mogłaby coś zmienić na lepsze to Konfederacja, a na tę większość zwolenników POPiS nie chce głosować. Ja się cieszę, że rządzi teraz PiS, a nie jakieś PO, czy inne podobne pomioty, które zafundowałyby nam jeszcze gorszą sytuację będąc bardziej pod wpływem "elit" UE. Takie lepsze zło. Dobrze nie jest, mogłoby być gorzej. Żal mi Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie
ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 "To ulotka szczepionki AstraZeneca, którą wysłała nam nasza czytelniczka, zaniepokojona długą listą możliwych działań niepożądanych po szczepionce. Jako nauczycielka była jedną z pierwszych osób zaszczepionych w Polsce preparatem AstraZeneca. Reakcja po szczepieniu ją zaskoczyła. Przez kilka dni walczyła z gorączką i nie była w stanie wrócić do pracy, podobnie jak część jej koleżanek. "Noc jedna z najgorszych w życiu, wysoka gorączka, dreszcze, ból mięśni", "39,5 stopni gorączki, wszystko mnie boli, moje koleżanki mają podobnie". "W niedzielę o godzinie 16 zaszczepiliśmy się - 22 osoby, nauczyciele klas 1-3. U mnie po ok. 10 godz. wystąpiła gorączka ok. 39 stopni, ból stawów, trudności w łapaniu powietrza, potworny ból głowy, wymioty, upośledzony smak i węch. Zgłosiłam mojej lekarce. Co ciekawe, z tych 22 osób do pracy nikt nie przyszedł, każdy przechodził ciężko. Praktycznie na jeden dzień zamknęliśmy szkołę"." więcej: https://portal.abczd...kspert-wyjasnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Info ze szkoły na Mokotowie w Wa-wie - połowa składu nauczycieli po 1szej dawce AstZen na zwolnieniu - wysoka gorączka, bóle mięśni i bóle głowy zwalające z nóg; info z przedszkola w Piastowie - 9 na 10 szczepionych takie samy objawy, przedszkole zamknięte na kilka dni, kolejna szkoła - podobne informacje, ustępują po 3-4 dniach, ale jest osłabienie, informacje z 1szej ręki od znajomych z tych szkół i przedszkola; sanepid nie reaguje, bo zdaje się brak oficjalnych zgłoszeń o efektach ubocznych, i dalej zapisują całe szkoły na jeden termin; a zdaje się, że AZ szczepią w UK, i jakoś nie słychać, aby było nasilenie działań ubocznych? Szczęśliwie mamę dziś zaszczepiłem druga dawka pfizera... bezobjawowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 Next Page 10 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
ronin Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 tymczasem minister zaprzecza "Dementujemy, że w Łodzi i Tomaszowie Mazowieckim są wyjątkowo duże liczby NOP-ów – powiedział Andrusiewicz. - Od piątku po podaniu preparatu AstryZeneki w woj. łódzkim zgłoszono osiem NOP-ów. Wszystkie w Łodzi – siedem lekkich i jeden poważniejszy. Nie ma tam żadnego zmasowanego występowania odczynów poszczepiennych – podkreślił rzecznik MZ. Dodał, że kilkadziesiąt niepożądanych odczynów po szczepionce AstryZeneki stwierdzono w całym kraju, a nie w skali jednego województwa." https://www.medonet....l,75307232.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts