grimson Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 CG kręci do niedzieli, od poniedziałku koniec sezonu: https://czarnagora.p.../koniec-sezonu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Dzisiaj zakończył się sezon na Czarnej Górze. Warunki na trasach A (z wyjątkiem samego dołu), B i D bardzo dobre. Od rana padał śnieg a przed południem zaczęło świecić Słoneczko, które dodawało pozytywnej energii. Osobiście jestem bardzo zadowolony i szczęśliwy z minionego sezonu. Objechałem kilka par Nart, które udało mi się nabyć, spędziłem dużo pięknych chwil na Nartach za co Kochana Czarna Góro, bardzo, bardzo Ci dziękuję. Małymi kroczkami do przodu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Podliczyłem tracki z Czarnej Góry z tego sezonu narciarskiego. 10 podejść na narty na CG, w totalu 18 godzin na nartach i przejechane 97km [wliczając w to kanapy]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Podliczyłem tracki z Czarnej Góry z tego sezonu narciarskiego. 10 podejść na narty na CG, w totalu 18 godzin na nartach i przejechane 97km [wliczając w to kanapy]. czyli srednio 3,5 zjazdu luxtorpeda przy kazdym pobycie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 czyli srednio 3,5 zjazdu luxtorpeda przy kazdym pobycie? Nie, znakomita większość zjazdów to jazda z córką, która po naukach instruktora przeszła z pługu na jazdę równoległą. Przy okazji jeździła w poprzek stoku to i prędkości niewielkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Nie, znakomita większość zjazdów to jazda z córką, która po naukach instruktora przeszła z pługu na jazdę równoległą. Przy okazji jeździła w poprzek stoku to i prędkości niewielkie. "przejechane 97km [wliczając w to kanapy]." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 "przejechane 97km [wliczając w to kanapy]."A ty co? W zawodach startujesz?Co drugi to sportowiec.W najgorszym wypadku super/iron (niepotrzebne skreślić) man.Only human. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To jest właśnie doskonały przykład braku kultury wobec innego członka forum. Prawie hejt. Człowiek ma jakieś cele, coś robi, a trzeci się czepia. Po co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To jest właśnie doskonały przykład braku kultury wobec innego członka forum. Prawie hejt. Człowiek ma jakieś cele, coś robi, a drugi się czepia. Po co ? Mówisz o Grimsonie, którego celem jest jazda z córką? No i tym czepialskim Nikonie? No patrz Pan, jaka jednomyślnosc w narodzie! Też nie wiem po co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Sstar, ze Ty ciezko kumasz to zadna nowosc. Zawsze w jakimkolwiek watku sie pojawiasz, zarzucasz go obornikiem... Dla wyjasnienia. Pytam jak liczyl kiloemtry i zdziwiony stwierdzilem, ze 3,5 zjazdu na dzień. Pisze z czlowiekiem jak czlowiek i sie przypierdalacie, ze go ganie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To co pisze grimson i nikon255 jest bardzo OK ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Sstar, ze Ty ciezko kumasz to zadna nowosc. Zawsze w jakimkolwiek watku sie pojawiasz, zarzucasz go obornikiem... Dla wyjasnienia. Pytam jak liczyl kiloemtry i zdziwiony stwierdzilem, ze 3,5 zjazdu na dzień. Pisze z czlowiekiem jak czlowiek i sie przypierdalacie, ze go ganie.To ci grzecznie wytłumaczył, że nie sport tylko rekreacja, a Ty ciągniesz sprawę. Jakby nie liczył. Żaden obornik. Odrobina empatii panowie sportowcy to nie boli. Ze sportu zresztą to głównie ambicja i ego, basta. Plus glupawe emotikony. Nie byłeś zdziwiony, byłeś rozbawiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Skoncz Wasc, wstydu oszczedz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Biore Superstara w obrone. Gluty tu pisane trzeba ganic. Dobre wpisy nagradzac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Panowie, wyluzujcie poślady. W tym już zakończonym sezonie i myślę że w przynajmniej w kolejnym, będziemy cisnąć całą rodziną na stokach w celach szkoleniowych dla córki. Niech nabiera techniki i doświadczenia na nartach. Myślę że za jakieś 2-3 lata to ja będę gonił za córką jak już nabierze skilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rhotax Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Biore Superstara w obrone. Gluty tu pisane trzeba ganic. Dobre wpisy nagradzac. Dobra, dobra, na tym etapie znowu "cywilizacja" dochodzi do dylematu: Kto będzie decydował co jest glutem, a co dobrem? :> A najważniejsze wg JAKIEGO uniwersalnego kryterium? Na razie jest wg "co-komu-się-wydaje","Oczywiście, że ja mówię mądre rzeczy" Mnie tam osobiście w temacie związanym z opisem bieżącymi parametrami danego ośrodka, nie interesuje "co tam kto z córką". Ale z drugiej strony, to byłby taki suchy tematy gdyby pojawiały się tylko "komunikaty śniegowe". W każdym razie, ja, skoro ośrodek zamknięty, wyłączam obserwację tematu i będzie spokój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 months later... star Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Na lato polecam zimnego lecha;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 weeks later... grimson Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Na lato polecam zimnego lecha;-) Zimny Lech w grodzie Kraka leży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Zamknij się szmato, bo Ci naubliżam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Słusznie, zbluzgaj, bo nie powinien tam być pochowany. Śp. L. Kaczyński jest tam tylko przez dupowatość pewnego kardynała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... grimson Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. A Wujot o Śnieżniku w kontekście skiturów mi dziś nawijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Brawo on(a?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Brawo on(a?) Brawo on. Pewnie na nogach szutrówki. Z innej kamerki cała górna część B-Fis biała, więc coś tam można było zjechać w dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Next Page 57 of 87 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 2 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
grimson Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 czyli srednio 3,5 zjazdu luxtorpeda przy kazdym pobycie? Nie, znakomita większość zjazdów to jazda z córką, która po naukach instruktora przeszła z pługu na jazdę równoległą. Przy okazji jeździła w poprzek stoku to i prędkości niewielkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Nie, znakomita większość zjazdów to jazda z córką, która po naukach instruktora przeszła z pługu na jazdę równoległą. Przy okazji jeździła w poprzek stoku to i prędkości niewielkie. "przejechane 97km [wliczając w to kanapy]." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 "przejechane 97km [wliczając w to kanapy]."A ty co? W zawodach startujesz?Co drugi to sportowiec.W najgorszym wypadku super/iron (niepotrzebne skreślić) man.Only human. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To jest właśnie doskonały przykład braku kultury wobec innego członka forum. Prawie hejt. Człowiek ma jakieś cele, coś robi, a trzeci się czepia. Po co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To jest właśnie doskonały przykład braku kultury wobec innego członka forum. Prawie hejt. Człowiek ma jakieś cele, coś robi, a drugi się czepia. Po co ? Mówisz o Grimsonie, którego celem jest jazda z córką? No i tym czepialskim Nikonie? No patrz Pan, jaka jednomyślnosc w narodzie! Też nie wiem po co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Sstar, ze Ty ciezko kumasz to zadna nowosc. Zawsze w jakimkolwiek watku sie pojawiasz, zarzucasz go obornikiem... Dla wyjasnienia. Pytam jak liczyl kiloemtry i zdziwiony stwierdzilem, ze 3,5 zjazdu na dzień. Pisze z czlowiekiem jak czlowiek i sie przypierdalacie, ze go ganie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To co pisze grimson i nikon255 jest bardzo OK ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Sstar, ze Ty ciezko kumasz to zadna nowosc. Zawsze w jakimkolwiek watku sie pojawiasz, zarzucasz go obornikiem... Dla wyjasnienia. Pytam jak liczyl kiloemtry i zdziwiony stwierdzilem, ze 3,5 zjazdu na dzień. Pisze z czlowiekiem jak czlowiek i sie przypierdalacie, ze go ganie.To ci grzecznie wytłumaczył, że nie sport tylko rekreacja, a Ty ciągniesz sprawę. Jakby nie liczył. Żaden obornik. Odrobina empatii panowie sportowcy to nie boli. Ze sportu zresztą to głównie ambicja i ego, basta. Plus glupawe emotikony. Nie byłeś zdziwiony, byłeś rozbawiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Skoncz Wasc, wstydu oszczedz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Biore Superstara w obrone. Gluty tu pisane trzeba ganic. Dobre wpisy nagradzac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Panowie, wyluzujcie poślady. W tym już zakończonym sezonie i myślę że w przynajmniej w kolejnym, będziemy cisnąć całą rodziną na stokach w celach szkoleniowych dla córki. Niech nabiera techniki i doświadczenia na nartach. Myślę że za jakieś 2-3 lata to ja będę gonił za córką jak już nabierze skilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rhotax Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Biore Superstara w obrone. Gluty tu pisane trzeba ganic. Dobre wpisy nagradzac. Dobra, dobra, na tym etapie znowu "cywilizacja" dochodzi do dylematu: Kto będzie decydował co jest glutem, a co dobrem? :> A najważniejsze wg JAKIEGO uniwersalnego kryterium? Na razie jest wg "co-komu-się-wydaje","Oczywiście, że ja mówię mądre rzeczy" Mnie tam osobiście w temacie związanym z opisem bieżącymi parametrami danego ośrodka, nie interesuje "co tam kto z córką". Ale z drugiej strony, to byłby taki suchy tematy gdyby pojawiały się tylko "komunikaty śniegowe". W każdym razie, ja, skoro ośrodek zamknięty, wyłączam obserwację tematu i będzie spokój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 months later... star Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Na lato polecam zimnego lecha;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 weeks later... grimson Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Na lato polecam zimnego lecha;-) Zimny Lech w grodzie Kraka leży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Zamknij się szmato, bo Ci naubliżam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Słusznie, zbluzgaj, bo nie powinien tam być pochowany. Śp. L. Kaczyński jest tam tylko przez dupowatość pewnego kardynała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... grimson Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. A Wujot o Śnieżniku w kontekście skiturów mi dziś nawijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Brawo on(a?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Brawo on(a?) Brawo on. Pewnie na nogach szutrówki. Z innej kamerki cała górna część B-Fis biała, więc coś tam można było zjechać w dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Next Page 57 of 87 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 2 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
nikon255 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Nie, znakomita większość zjazdów to jazda z córką, która po naukach instruktora przeszła z pługu na jazdę równoległą. Przy okazji jeździła w poprzek stoku to i prędkości niewielkie. "przejechane 97km [wliczając w to kanapy]." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 "przejechane 97km [wliczając w to kanapy]."A ty co? W zawodach startujesz?Co drugi to sportowiec.W najgorszym wypadku super/iron (niepotrzebne skreślić) man.Only human. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To jest właśnie doskonały przykład braku kultury wobec innego członka forum. Prawie hejt. Człowiek ma jakieś cele, coś robi, a trzeci się czepia. Po co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To jest właśnie doskonały przykład braku kultury wobec innego członka forum. Prawie hejt. Człowiek ma jakieś cele, coś robi, a drugi się czepia. Po co ? Mówisz o Grimsonie, którego celem jest jazda z córką? No i tym czepialskim Nikonie? No patrz Pan, jaka jednomyślnosc w narodzie! Też nie wiem po co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Sstar, ze Ty ciezko kumasz to zadna nowosc. Zawsze w jakimkolwiek watku sie pojawiasz, zarzucasz go obornikiem... Dla wyjasnienia. Pytam jak liczyl kiloemtry i zdziwiony stwierdzilem, ze 3,5 zjazdu na dzień. Pisze z czlowiekiem jak czlowiek i sie przypierdalacie, ze go ganie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To co pisze grimson i nikon255 jest bardzo OK ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Sstar, ze Ty ciezko kumasz to zadna nowosc. Zawsze w jakimkolwiek watku sie pojawiasz, zarzucasz go obornikiem... Dla wyjasnienia. Pytam jak liczyl kiloemtry i zdziwiony stwierdzilem, ze 3,5 zjazdu na dzień. Pisze z czlowiekiem jak czlowiek i sie przypierdalacie, ze go ganie.To ci grzecznie wytłumaczył, że nie sport tylko rekreacja, a Ty ciągniesz sprawę. Jakby nie liczył. Żaden obornik. Odrobina empatii panowie sportowcy to nie boli. Ze sportu zresztą to głównie ambicja i ego, basta. Plus glupawe emotikony. Nie byłeś zdziwiony, byłeś rozbawiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Skoncz Wasc, wstydu oszczedz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Biore Superstara w obrone. Gluty tu pisane trzeba ganic. Dobre wpisy nagradzac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Panowie, wyluzujcie poślady. W tym już zakończonym sezonie i myślę że w przynajmniej w kolejnym, będziemy cisnąć całą rodziną na stokach w celach szkoleniowych dla córki. Niech nabiera techniki i doświadczenia na nartach. Myślę że za jakieś 2-3 lata to ja będę gonił za córką jak już nabierze skilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rhotax Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Biore Superstara w obrone. Gluty tu pisane trzeba ganic. Dobre wpisy nagradzac. Dobra, dobra, na tym etapie znowu "cywilizacja" dochodzi do dylematu: Kto będzie decydował co jest glutem, a co dobrem? :> A najważniejsze wg JAKIEGO uniwersalnego kryterium? Na razie jest wg "co-komu-się-wydaje","Oczywiście, że ja mówię mądre rzeczy" Mnie tam osobiście w temacie związanym z opisem bieżącymi parametrami danego ośrodka, nie interesuje "co tam kto z córką". Ale z drugiej strony, to byłby taki suchy tematy gdyby pojawiały się tylko "komunikaty śniegowe". W każdym razie, ja, skoro ośrodek zamknięty, wyłączam obserwację tematu i będzie spokój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 months later... star Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Na lato polecam zimnego lecha;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 weeks later... grimson Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Na lato polecam zimnego lecha;-) Zimny Lech w grodzie Kraka leży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Zamknij się szmato, bo Ci naubliżam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Słusznie, zbluzgaj, bo nie powinien tam być pochowany. Śp. L. Kaczyński jest tam tylko przez dupowatość pewnego kardynała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... grimson Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. A Wujot o Śnieżniku w kontekście skiturów mi dziś nawijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Brawo on(a?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Brawo on(a?) Brawo on. Pewnie na nogach szutrówki. Z innej kamerki cała górna część B-Fis biała, więc coś tam można było zjechać w dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Next Page 57 of 87 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 2 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 "przejechane 97km [wliczając w to kanapy]."A ty co? W zawodach startujesz?Co drugi to sportowiec.W najgorszym wypadku super/iron (niepotrzebne skreślić) man.Only human. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To jest właśnie doskonały przykład braku kultury wobec innego członka forum. Prawie hejt. Człowiek ma jakieś cele, coś robi, a trzeci się czepia. Po co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To jest właśnie doskonały przykład braku kultury wobec innego członka forum. Prawie hejt. Człowiek ma jakieś cele, coś robi, a drugi się czepia. Po co ? Mówisz o Grimsonie, którego celem jest jazda z córką? No i tym czepialskim Nikonie? No patrz Pan, jaka jednomyślnosc w narodzie! Też nie wiem po co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Sstar, ze Ty ciezko kumasz to zadna nowosc. Zawsze w jakimkolwiek watku sie pojawiasz, zarzucasz go obornikiem... Dla wyjasnienia. Pytam jak liczyl kiloemtry i zdziwiony stwierdzilem, ze 3,5 zjazdu na dzień. Pisze z czlowiekiem jak czlowiek i sie przypierdalacie, ze go ganie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 To co pisze grimson i nikon255 jest bardzo OK ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Sstar, ze Ty ciezko kumasz to zadna nowosc. Zawsze w jakimkolwiek watku sie pojawiasz, zarzucasz go obornikiem... Dla wyjasnienia. Pytam jak liczyl kiloemtry i zdziwiony stwierdzilem, ze 3,5 zjazdu na dzień. Pisze z czlowiekiem jak czlowiek i sie przypierdalacie, ze go ganie.To ci grzecznie wytłumaczył, że nie sport tylko rekreacja, a Ty ciągniesz sprawę. Jakby nie liczył. Żaden obornik. Odrobina empatii panowie sportowcy to nie boli. Ze sportu zresztą to głównie ambicja i ego, basta. Plus glupawe emotikony. Nie byłeś zdziwiony, byłeś rozbawiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Skoncz Wasc, wstydu oszczedz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredowski Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Biore Superstara w obrone. Gluty tu pisane trzeba ganic. Dobre wpisy nagradzac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Panowie, wyluzujcie poślady. W tym już zakończonym sezonie i myślę że w przynajmniej w kolejnym, będziemy cisnąć całą rodziną na stokach w celach szkoleniowych dla córki. Niech nabiera techniki i doświadczenia na nartach. Myślę że za jakieś 2-3 lata to ja będę gonił za córką jak już nabierze skilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhotax Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Biore Superstara w obrone. Gluty tu pisane trzeba ganic. Dobre wpisy nagradzac. Dobra, dobra, na tym etapie znowu "cywilizacja" dochodzi do dylematu: Kto będzie decydował co jest glutem, a co dobrem? :> A najważniejsze wg JAKIEGO uniwersalnego kryterium? Na razie jest wg "co-komu-się-wydaje","Oczywiście, że ja mówię mądre rzeczy" Mnie tam osobiście w temacie związanym z opisem bieżącymi parametrami danego ośrodka, nie interesuje "co tam kto z córką". Ale z drugiej strony, to byłby taki suchy tematy gdyby pojawiały się tylko "komunikaty śniegowe". W każdym razie, ja, skoro ośrodek zamknięty, wyłączam obserwację tematu i będzie spokój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 months later... star Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Na lato polecam zimnego lecha;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 weeks later... grimson Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Na lato polecam zimnego lecha;-) Zimny Lech w grodzie Kraka leży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Zamknij się szmato, bo Ci naubliżam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Słusznie, zbluzgaj, bo nie powinien tam być pochowany. Śp. L. Kaczyński jest tam tylko przez dupowatość pewnego kardynała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... grimson Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. A Wujot o Śnieżniku w kontekście skiturów mi dziś nawijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Brawo on(a?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Brawo on(a?) Brawo on. Pewnie na nogach szutrówki. Z innej kamerki cała górna część B-Fis biała, więc coś tam można było zjechać w dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Next Page 57 of 87 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 2 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
star Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Na lato polecam zimnego lecha;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Na lato polecam zimnego lecha;-) Zimny Lech w grodzie Kraka leży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Zamknij się szmato, bo Ci naubliżam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Słusznie, zbluzgaj, bo nie powinien tam być pochowany. Śp. L. Kaczyński jest tam tylko przez dupowatość pewnego kardynała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... grimson Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. A Wujot o Śnieżniku w kontekście skiturów mi dziś nawijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Brawo on(a?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Brawo on(a?) Brawo on. Pewnie na nogach szutrówki. Z innej kamerki cała górna część B-Fis biała, więc coś tam można było zjechać w dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Next Page 57 of 87 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 2 Go to topic listing
Kuba99 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Zamknij się szmato, bo Ci naubliżam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Słusznie, zbluzgaj, bo nie powinien tam być pochowany. Śp. L. Kaczyński jest tam tylko przez dupowatość pewnego kardynała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Grubo. Na CG zabieliło się, a nie mamy jeszcze połowy Października. RMF przed chwilą podało, że na pobliskim Śnieżniku, na wysokości 1200m jest już 0,3m białego. Wyżej jest tego jeszcze więcej. A Wujot o Śnieżniku w kontekście skiturów mi dziś nawijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kamerka właśnie pokazała, że na B-Fis uderzył...narciarz. Sezon 2020/2021 uznaję za otwarty. Brawo on(a?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Brawo on(a?) Brawo on. Pewnie na nogach szutrówki. Z innej kamerki cała górna część B-Fis biała, więc coś tam można było zjechać w dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Next Page 57 of 87 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 2
Recommended Posts