.Beata. Napisano Środa o 19:53 Udostępnij Napisano Środa o 19:53 3 minuty temu, AdrianW napisał: No niby tak, ale na booking była informacja, że to nowość i w dodatku nie ma opinii na temat tego apartamentu. a te Twoje 3 noce to które? znaczy 30-31-1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Środa o 19:55 Udostępnij Napisano Środa o 19:55 1 minutę temu, .Beata. napisał: a te Twoje 3 noce to które? znaczy 30-31-1? 31-1-2-3 - czwartek - niedziela Chyba dobry rok wybrałem?🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 19:59 Udostępnij Napisano Środa o 19:59 47 minut temu, AdrianW napisał: 1600zł za apartament za 3 noce. ile miejsc do spania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Środa o 20:01 Udostępnij Napisano Środa o 20:01 2 minuty temu, AdrianW napisał: 31-1-2-3 - czwartek - niedziela Chyba dobry rok wybrałem?🤣 no faktycznie , wyjazdowo sylwek przypada idealnie, jest czas co by... dojść do siebie 😉 szatański mi pomysł wpadł do głowy 😇 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Środa o 20:09 Udostępnij Napisano Środa o 20:09 18 minut temu, AdrianW napisał: No niby tak, ale na booking była informacja, że to nowość i w dodatku nie ma opinii na temat tego apartamentu. na booking.com jest to nowość, ponieważ: - apartament zmienił właściciela - lub apartament zmienił nazwę innego wyjścia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Środa o 20:10 Udostępnij Napisano Środa o 20:10 3 minuty temu, Jan napisał: ile miejsc do spania ? Łóżko podwójne i rozkładana sofa w salonie. Czyli max 4 osoby, tylko wtedy cena 1800zł. Były lepsze oferty ale jak zwykle się za przeproszeniem kurwa oglądaliśmy na znajomych, że może pojadą jedni czy drudzy i w końcu się wkurwiłem i zaklepałem dla nas dwojga. Siostra z mężem może się skuszą. 5 minut temu, .Beata. napisał: no faktycznie , wyjazdowo sylwek przypada idealnie, jest czas co by... dojść do siebie 😉 szatański mi pomysł wpadł do głowy 😇 Tak, jest sporo wolnego czasu, który jeśli nie wykorzystamy na narty to zapewne przeleżymy w domu i będę nerwicę leczył dłużej niż Ty kaca😅 Co masz za pomysł?😎 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Środa o 20:12 Udostępnij Napisano Środa o 20:12 2 minuty temu, grimson napisał: na booking.com jest to nowość, ponieważ: - apartament zmienił właściciela - lub apartament zmienił nazwę innego wyjścia nie ma. Być może, Ty jesteś bardziej w temacie. Może nie będzie tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Środa o 20:13 Udostępnij Napisano Środa o 20:13 2 minuty temu, AdrianW napisał: Co masz za pomysł?😎 Nie powiem 🤪😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Środa o 20:15 Udostępnij Napisano Środa o 20:15 Teraz, .Beata. napisał: Nie powiem 🤪😉 To napisz🥸😁 Wpadajcie i nie pitol😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Środa o 20:16 Udostępnij Napisano Środa o 20:16 Teraz, AdrianW napisał: Być może, Ty jesteś bardziej w temacie. Może nie będzie tragedii to są dobre apartamenty, są ciepłe i przytulne. po niektórych widać ząb czasu, jeśli właściciel nie dbał. ważne: na którym piętrze masz miejscówkę? pytam się, bo raz spałem na samej górze, pod dachem. w nocy z dachu zsunął się mokry śnieg, a ponieważ na dachu jest blacha, to budzenie było szybkie i gwałtowne 😁 huk jak przy odpalaniu T34. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Środa o 20:23 Udostępnij Napisano Środa o 20:23 Oj tego to już nie wiem, a w opisie nie ma takiej informacji. Ja za bardzo nawet się nie zastanawiałem i nie oglądałem tego apartamentu szczegółowo. Jakoś to będzie😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Środa o 20:27 Udostępnij Napisano Środa o 20:27 3 minuty temu, AdrianW napisał: Oj tego to już nie wiem, a w opisie nie ma takiej informacji. Ja za bardzo nawet się nie zastanawiałem i nie oglądałem tego apartamentu szczegółowo. Jakoś to będzie😉 wyślij link na PW, rzucę okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu W dniu 16.09.2026 o 22:27, grimson napisał: wyślij link na PW, rzucę okiem Nie da się linka wygenerować, z resztą i tak już nic nie zmienię. Jedyne info to Ischgl 06. Po nartach nic mnie nie obudzi🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, AdrianW napisał: Nie da się linka wygenerować, z resztą i tak już nic nie zmienię. Jedyne info to Ischgl 06. Po nartach nic mnie nie obudzi🙂 Pozdro https://www.booking.com/hotel/pl/ischgl-06.pl.html?aid=304142&label=gen173nr-10CAEoggI46AdIM1gEaLYBiAECmAEzuAEHyAEN2AED6AEB-AEBiAIBqAIBuAKW8rjVBsACAdICJDNmZDE0NDZhLWI2Y2UtNDNhNS04ODI2LWQ0NzQ2ZWE4OTliONgCAeACAQ&sid=de605444e6ccd900766c74f212673b64&all_sr_blocks=1718512601_443541979_2_0_0&checkin=2026-09-26&checkout=2026-09-27&dest_id=17185126&dest_type=hotel&dist=0&group_adults=2&group_children=0&hapos=1&highlighted_blocks=1718512601_443541979_2_0_0&hpos=1&matching_block_id=1718512601_443541979_2_0_0&no_rooms=1&req_adults=2&req_children=0&room1=A%2CA&sb_price_type=total&sr_order=popularity&sr_pri_blocks=1718512601_443541979_2_0_0__38475&srepoch=1789802821&srpvid=c0993461f43400a0&type=total&ucfs=1& wygląda ok, jest spory, ponad 40m2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Ja mam apke na tel, pewnie dlatego nie dało rady linka zrobić. Do zobaczenia 👊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: Ja mam apke na tel, pewnie dlatego nie dało rady linka zrobić. Do zobaczenia 👊 Może będzie nas wincyj na mały zlot SF na CG na Sylwestra: @star @widzewiak_z_gor @brachol @Spiochu @Tata Asi @nikon255 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Przed swietami w tygodniu a nie na sylwestra. Jazda w CG w swieta i weekendy jest bezcelowa i niebezpieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Spiochu napisał: Przed swietami w tygodniu a nie na sylwestra. Jazda w CG w swieta i weekendy jest bezcelowa i niebezpieczna. Byla, ale juz nie jest. Z roku na rok coraz mniejsza frekwencja na stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, grimson napisał: Byla, ale juz nie jest. Z roku na rok coraz mniejsza frekwencja na stokach. Jakos tego nie zauwazylem. Nawet w tygodniu sporo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 39 minut temu, Spiochu napisał: Jakos tego nie zauwazylem. Nawet w tygodniu sporo ludzi. Rok i dwa lata temu w Zielu Wigilia i I dzień Świąt- pusto na stoku, frekwencja wyższa w II dzień Świąt. Rok temu Sylwester i Nowy Rok na CG- pustawo, można było się wyjeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, grimson napisał: Może będzie nas wincyj na mały zlot SF na CG na Sylwestra: @star @widzewiak_z_gor @brachol @Spiochu @Tata Asi @nikon255 Próbuj Pan, jeszcze @.Beata. z Elą mają przyjechać....😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, grimson napisał: Rok i dwa lata temu w Zielu Wigilia i I dzień Świąt- pusto na stoku, frekwencja wyższa w II dzień Świąt. Rok temu Sylwester i Nowy Rok na CG- pustawo, można było się wyjeździć. My chyba mamy inna definicje slowa pusto. Pusto bylo jak podszedles z buta przed otwarciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu 1 godzinę temu, Spiochu napisał: My chyba mamy inna definicje slowa pusto. Pusto bylo jak podszedles z buta przed otwarciem. Pusto: z buta, z samego rana, na gorę stoku i zjazd po sztruksie: Foty z Sylwestra 2025, godzina ~18: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi