.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, AdrianW napisał: No niby tak, ale na booking była informacja, że to nowość i w dodatku nie ma opinii na temat tego apartamentu. a te Twoje 3 noce to które? znaczy 30-31-1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, .Beata. napisał: a te Twoje 3 noce to które? znaczy 30-31-1? 31-1-2-3 - czwartek - niedziela Chyba dobry rok wybrałem?🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, AdrianW napisał: 1600zł za apartament za 3 noce. ile miejsc do spania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: 31-1-2-3 - czwartek - niedziela Chyba dobry rok wybrałem?🤣 no faktycznie , wyjazdowo sylwek przypada idealnie, jest czas co by... dojść do siebie 😉 szatański mi pomysł wpadł do głowy 😇 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, AdrianW napisał: No niby tak, ale na booking była informacja, że to nowość i w dodatku nie ma opinii na temat tego apartamentu. na booking.com jest to nowość, ponieważ: - apartament zmienił właściciela - lub apartament zmienił nazwę innego wyjścia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Jan napisał: ile miejsc do spania ? Łóżko podwójne i rozkładana sofa w salonie. Czyli max 4 osoby, tylko wtedy cena 1800zł. Były lepsze oferty ale jak zwykle się za przeproszeniem kurwa oglądaliśmy na znajomych, że może pojadą jedni czy drudzy i w końcu się wkurwiłem i zaklepałem dla nas dwojga. Siostra z mężem może się skuszą. 5 minut temu, .Beata. napisał: no faktycznie , wyjazdowo sylwek przypada idealnie, jest czas co by... dojść do siebie 😉 szatański mi pomysł wpadł do głowy 😇 Tak, jest sporo wolnego czasu, który jeśli nie wykorzystamy na narty to zapewne przeleżymy w domu i będę nerwicę leczył dłużej niż Ty kaca😅 Co masz za pomysł?😎 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, grimson napisał: na booking.com jest to nowość, ponieważ: - apartament zmienił właściciela - lub apartament zmienił nazwę innego wyjścia nie ma. Być może, Ty jesteś bardziej w temacie. Może nie będzie tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Co masz za pomysł?😎 Nie powiem 🤪😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, .Beata. napisał: Nie powiem 🤪😉 To napisz🥸😁 Wpadajcie i nie pitol😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, AdrianW napisał: Być może, Ty jesteś bardziej w temacie. Może nie będzie tragedii to są dobre apartamenty, są ciepłe i przytulne. po niektórych widać ząb czasu, jeśli właściciel nie dbał. ważne: na którym piętrze masz miejscówkę? pytam się, bo raz spałem na samej górze, pod dachem. w nocy z dachu zsunął się mokry śnieg, a ponieważ na dachu jest blacha, to budzenie było szybkie i gwałtowne 😁 huk jak przy odpalaniu T34. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Oj tego to już nie wiem, a w opisie nie ma takiej informacji. Ja za bardzo nawet się nie zastanawiałem i nie oglądałem tego apartamentu szczegółowo. Jakoś to będzie😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, AdrianW napisał: Oj tego to już nie wiem, a w opisie nie ma takiej informacji. Ja za bardzo nawet się nie zastanawiałem i nie oglądałem tego apartamentu szczegółowo. Jakoś to będzie😉 wyślij link na PW, rzucę okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi