jan koval Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 Coraz ciekawiej, ze co? :blink:" obnoszenie krocza" to "naturalna reakcja"........... Niby jak mają być "zauważani" po takim "obnoszeniu krocza" a w ogóle co to znaczy "obnoszenie krocza"? może wyjaśnisz zacofanym Polakom............ eksponowanie moze byc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 1.3k Created 4 yr Last Reply 4 yr Top Posters In This Topic 83 97 60 104 Popular Days Oct 30 106 Oct 27 102 Oct 29 78 Oct 26 74 Top Posters In This Topic Mitek 83 posts kordiankw 97 posts LudwiczekR 60 posts star 104 posts Popular Days Oct 30 2020 106 posts Oct 27 2020 102 posts Oct 29 2020 78 posts Oct 26 2020 74 posts Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 eksponowanie moze byc? Może być........, naprawdę uważasz, że osoba czująca się dyskryminowana, eksponująca krocze swoim potencjalnym prześladowcom jest zdrowa na umyśle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. To jest oczywista oczywistość.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zibi28 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 eksponowanie moze byc? Może być........, naprawdę uważasz, że osoba czująca się dyskryminowana, eksponująca krocze swoim potencjalnym prześladowcom jest zdrowa na umyśle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. To jest oczywista oczywistość.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zibi28 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. To jest oczywista oczywistość.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zibi28 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Zibi28 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Zibi28 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Joanna Sm Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
wort Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MarioJ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Adam ..DUCH Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
lski Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
bartolomeus Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
WojtekM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Kuba99 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts