Joanna Sm Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W zasadzie jedynymi cwiczeniami , ktore "wzmacniaja kosci" czyli zwiekszaja bone density , to nie ciezary a tzw high impact activities: w skrocie: wszsystko co obejmuje bieganie I skakanie Powiedzenie, ze 17 miesni jest tez bardzo niescisle: to jest zargon pakowaczy miesni...... Tak dla sprostowania Mąż tejże trenerki z osteopenią po roku treningów polepszył „gęstość masy kostnej” BMD o 18 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Na drugim zdjęciu „bodybilderka” którą poznałam z rajdów rowerowych. Troszkę jak Arnold- może świetna forma ale tak bardzo mi się nie podoba. Tutaj widać różnice między siłą... a masą. Tak bardzo się nie podoba? Z męskiego punktu widzenia to koszmar. Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego akurat ćwiczysz martwy ciąg. Jest tyle fajnych ćwiczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak bardzo się nie podoba? Z męskiego punktu widzenia to koszmar. Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego akurat ćwiczysz martwy ciąg. Jest tyle fajnych ćwiczeń. A jakie są fajniejsze? np. Jak masz 20 minut? Tez się zastanawiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A jakie są fajniejsze? np. Jak masz 20 minut? Tez się zastanawiam? Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Szacun. Mnie się nie chce/ Nie ma nart - brak motywacji, a pokus dużo ") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Szacun. Mnie się nie chce/ Nie ma nart - brak motywacji, a pokus dużo ") U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Mąż tejże trenerki z osteopenią po roku treningów polepszył „gęstość masy kostnej” BMD o 18 % Ok: podajesz tu przyklad, ale nie masz podstaw do stwierdzenia, ze to MC tak sie przysluzyl……. mam nadzieje,ze nie jest idiota co tylko MC robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. udała, jak w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) rejestrowałeś przez pacjent.gov? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak bardzo się nie podoba? Z męskiego punktu widzenia to koszmar. Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego akurat ćwiczysz martwy ciąg. Jest tyle fajnych ćwiczeń. A jakie są fajniejsze? np. Jak masz 20 minut? Tez się zastanawiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A jakie są fajniejsze? np. Jak masz 20 minut? Tez się zastanawiam? Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Szacun. Mnie się nie chce/ Nie ma nart - brak motywacji, a pokus dużo ") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Szacun. Mnie się nie chce/ Nie ma nart - brak motywacji, a pokus dużo ") U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Mąż tejże trenerki z osteopenią po roku treningów polepszył „gęstość masy kostnej” BMD o 18 % Ok: podajesz tu przyklad, ale nie masz podstaw do stwierdzenia, ze to MC tak sie przysluzyl……. mam nadzieje,ze nie jest idiota co tylko MC robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. udała, jak w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) rejestrowałeś przez pacjent.gov? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Szacun. Mnie się nie chce/ Nie ma nart - brak motywacji, a pokus dużo ") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Szacun. Mnie się nie chce/ Nie ma nart - brak motywacji, a pokus dużo ") U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Mąż tejże trenerki z osteopenią po roku treningów polepszył „gęstość masy kostnej” BMD o 18 % Ok: podajesz tu przyklad, ale nie masz podstaw do stwierdzenia, ze to MC tak sie przysluzyl……. mam nadzieje,ze nie jest idiota co tylko MC robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. udała, jak w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) rejestrowałeś przez pacjent.gov? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
a_senior Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Szacun. Mnie się nie chce/ Nie ma nart - brak motywacji, a pokus dużo ") U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Mąż tejże trenerki z osteopenią po roku treningów polepszył „gęstość masy kostnej” BMD o 18 % Ok: podajesz tu przyklad, ale nie masz podstaw do stwierdzenia, ze to MC tak sie przysluzyl……. mam nadzieje,ze nie jest idiota co tylko MC robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. udała, jak w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) rejestrowałeś przez pacjent.gov? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Mąż tejże trenerki z osteopenią po roku treningów polepszył „gęstość masy kostnej” BMD o 18 % Ok: podajesz tu przyklad, ale nie masz podstaw do stwierdzenia, ze to MC tak sie przysluzyl……. mam nadzieje,ze nie jest idiota co tylko MC robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. udała, jak w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) rejestrowałeś przez pacjent.gov? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Staram się zarejestrować na szkolenie, ale kur.a "trwają prace serwisowe" Pewnie Emilewicz się loguje Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. udała, jak w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) rejestrowałeś przez pacjent.gov? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. udała, jak w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) rejestrowałeś przez pacjent.gov? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja tez. Włącz TVP tam akcja 989 się udała. W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) rejestrowałeś przez pacjent.gov? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W geobelsówce wszystko jest ok. Nie włączam. Jak w stanie wojennym. Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) rejestrowałeś przez pacjent.gov? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem 50 w kolejce, oddzwonią;-) rejestrowałeś przez pacjent.gov? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 udała, jak w necie Net też padł. Siostra mi uwierzytelnianie bankowe na swój tel przekierowała no i śpi biedula bo się ścieżką pod reglami przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 rejestrowałeś przez pacjent.gov? Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ja mam swój specyficzny zestaw, głównie pod kątem kręgosłupa. Staram się ćwiczyć codziennie z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu bez. Gdy dzień jest b. intensywny pod względem ruchu - odpuszczam ćwiczenia. No i codziennie krótki, 3-4 minutowy ranny rozruch typu skłony boczne tułowia, obroty ramion, ćwiczenia na mięśnie głowy. 1. Zaczynam od przeciągania kręgosłupa. 10x tzw. ukłon japoński (siedzę na piętach, ręce max. wyciągnięte do przodu) i przechodzę w koci grzbiet (głowa zadarta do góry). Naprzemiennie. 2. 10x klasyczne pompki 3. 20x brzuszki: lażąc na plecach podciągam jednocześnie głowę splecionymi rekami i zgięte w kolanach nogi 4. 20x wypychanie bioder do góry w leżeniu na plecach 5. 20x grzbiet: w leżeniu na brzuchu jednocześnie podciągam głowę ze splecionymi na niej rękami i nogi 6. 10x na każdą stronę: leżę na boku na łokciu i podciągam biodra do góry 7. 20x wyciągam i podnoszę rękę i przeciwległą nogę będąc w przyklęku na drugiej nodze i opierając się o druga rękę 8. 10x w staniu skłony do podłogi z dotknięciem podłogi palcami i wyprostowanymi nogami. 9. po 10x półprzysiadów na jednej nodze. Dobre ćwiczenie na równowagę Trwa to ok. 10 min. Powtarzam całość drugi raz. W nagrodę - piwo. Nie spala to dużo kalorii, ale utrzymuje mój marny kręgosłup w jakiej takiej formie. Do tego dużo się ruszam. Codzienny rower (miejski), nawet zimą. Wiem, wiem, facetom łatwiej wkłada się wciąż te same spodnie narciarskie. Cześć Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dodzwoniłem się, stąd info. Na pacjent mam konto, ale bank ma siostra, a takie uwierzytelnianie więc pas. Jutro z rana do przychodni. Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Przeszedłem rejestrację , a raczej zapisanie się do kolejki. Czekam na potwierdzenie na maila. Cuś dużo wolniej niż do sklepów itp. Chyba słabo informatykom płacą Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? W radio gadali ze w callcenter ma byc 2 tys osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Któryś tam się chwalił, ze 100 osób na infolinii jest wiec kłopotów nie będzie z dodzwonieniem się. Myślałem, ze wybrałeś punkt szczepień? Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Niestety (albo stety} jeszcze nie ten wiek. Ja mogłem się tylko zadeklarować, ale rano na infolinii miła pani mówiła, ze kto pierwszy ten lepszy. To popijając gin poczekałem do 0:01 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach
robertdr Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. Ja to z czystego egoizmu zrobiłem - chcę na narty, a myślę, że zaszczepionych wpuszczą do Austrii, Słowacji, Szwajcarii bez kwarantanny. Nie żebym był przeciwko szczepieniom, ale już raczej z żona zaliczyliśmy. Ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach
Joanna Sm Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie niestety jest motywacja. Kręgosłup. ;( Są tu ode mnie dużo lepsi i bardziej wytrwali, np. Witek (kordianw) czy Jan Koval. Pewnie też młodsi? Ale kradnę ukłon japoński .... chyba dam radę przed wstaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Sukces na 26 termin, nie udaje, ze mam 80+, mama. Tel. Warto ew wybrać inny punkt aby przyspieszyć. Można zapytać. Działa. ps a mi przypomniałeś abym się sam zapisał, dzięki. 26.01 to raczej pierwszy termin, bo w poniedziałki rozwożą szczepionki po punktach. Zarejestrowałam na ten termin teściową, godz. 09.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
a_senior Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ja jak mam ochotę to piję browary bez ćwiczeń. Komplikujesz temat Andrzeju. Kobietom wkłada się wciąż te same spodnie tak samo jak facetom... o co w ogóle chodzi?? Można i bez ćwiczeń, ale z ćwiczeniami sumienie mam spokojniejsze. A z wkładaniem spodni przez kobiety i mężczyzn to była aluzja do różnic w tendencjach do powiększania masy i wolumenu przez poszczególne płcie. Zwłaszcza w pewnym wieku. Tak przynajmniej tłumaczy mi to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 53 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi