mig Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 W załaczniku fotka z szlaku na Kotarz - widać Małe Skrzyczne i Skrzyczne. Jak przypatrzeć sie dokładniej to widoczna też jest stokówka, która prawdopodobnie można dojechac z Małego Skrzycznego do Jaworzyny (stacji przesiadkowej krzesełka). Przy nastepnej okazji spróbuje... Przy okazji widać jak niewiele trzeba, by poszerzyć trasy z Hali Skrzyczeńskiej do Soliska.... (środkowa część fotki) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Oj, Rycho, Rycho....... oglądasz monitor przez lustro? A ta wieża na lewym marginesie to niby co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Strasznie "niepoprawne ujęcie" Cały wyjazd wtedy (15.08.2013) był 'całkiem niepoprawny'... wpakowałem sie w taki 'fajny' teren, że 'jazda' była z rowerem na plecach... . Do tego trasa całkiem bez sensu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Toro ...od Skrzycznego po Mł.Skrzyczne (górą tak do 300-400m w dół) już od kilku lat jak nie kilkunastu brak lasu - wiatrołomy były wielkie i szkodniki świerki zaatakowały - widać ,że dawno nie byłeś w Szczyrku!? Szczyrk pozatrasowy odkryłem chyba już po powstaniu wiatrołomów - dla mnie to stan naturalny innego nie znam. W tym roku zaskoczył mnie jakiś świeży i gęsty lasek przy czerwonej trasie Dużego Skrzycznego - choinki podrosły i tam gdzie dało się śmigać off piste nagle zrobiło się gęsto od gałęzi. Jest taka droga idąca równolegle pod niebieską trasą a jeszcze nad Jaworzyną - tam, gdzie na niebieskiej otwiera nam się ostry stok w dół w lewo. Niestety w końcowej części płaska i na ogół ze śniegiem po szyję. Hmm, szukanie traski z Małego do Jaworzyny - fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... loockas Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Był ktoś może w ostatnich dniach i opowie o warunkach? COS i SON wyglądają na zdjęciach bardzo ciekawie w porównaniu np z Wisłą (NO już chyba zakończyła sezon, reszta próbuje walczyć). Zastanawiam się czy jeszcze w weekend jest sens się wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... kordiankw Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Finalizacja przebudowy kolei na Jaworzynę w sierpniu 2017. http://www.szczyrk.c...elni-nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kordiankw Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 http://szczyrk.cos.p...ezon-narciarski Rozpoczynamy sezon narciarski Wobec utrzymujących się od kilku dni sprzyjających warunków pogodowych, najbliższy czwartek 8 grudnia przynosi oficjalną inaugurację sezonu narciarskiego 2016/2017 na trasach Centralnego Ośrodka Sportu – Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku. Tego dnia z myślą o miłośnikach zimowego szaleństwa uruchomiona zostanie popularna wśród narciarzy niebieska trasa Ondraszek, prowadząca ze szczytu Skrzycznego na Jaworzynę. Z kolei na sobotę 10 grudnia planowana jest inauguracja sezonu na trasie FIS. To jednak zależne jest przede wszystkim od warunków pogodowych, jakie panować będą na stoku w nadchodzących dniach. Co istotne dla użytkowników tras COS-OPO w Szczyrku, również w tym sezonie kontynuowana jest współpraca ze słowacką spółką Tatry Mountain Resorts. To oznacza, iż podtrzymano opcję wspólnego karnetu narciarskiego na korzystanie ze stoków naszego Ośrodka oraz Szczyrkowskiego Ośrodka Narciarskiego. Ponadto, na tym samym poziomie w porównaniu do poprzedniej zimy zachowane zostały ceny poszczególnych typów karnetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytoon Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 http://szczyrk.cos.p...ezon-narciarski Był ktoś już w tym roku? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... techset Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzisiaj warunki spoko ale strasznie zimno. Pojezdzilem z godzine i uciekłem do schroniska. Na górze kolo -30 z rana było. Za długo to się tak nie da. Pzdr edit: pojeździłem do 12 u uciekłem, trochę za zimno jednak, chyba lekko odmroziłem sobie palce... w każdym razie do górnego krzesła zrobiła się mała kolejka, na jakieś 5 min stania, termometr zaczął pokazywać tylko -15. Bez kolejek było za to na orczykach na trasie FIS. Czerwona na wprost z góry zamknięta, pozwiewało z niej śnieg i jest trochę kamieni, czarna i niebieska dobrze przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzisiaj warunki spoko ale strasznie zimno. Pojezdzilem z godzine i uciekłem do schroniska. Na górze kolo -30 z rana było. Za długo to się tak nie da. Pzdr edit: pojeździłem do 12 u uciekłem, trochę za zimno jednak, chyba lekko odmroziłem sobie palce... w każdym razie do górnego krzesła zrobiła się mała kolejka, na jakieś 5 min stania, termometr zaczął pokazywać tylko -15. Bez kolejek było za to na orczykach na trasie FIS. Czerwona na wprost z góry zamknięta, pozwiewało z niej śnieg i jest trochę kamieni, czarna i niebieska dobrze przygotowane. Byłem od 8.30 do 14.30, jednym słowem PETARDA Chyba w życiu nie jeździłem na tak świetnie przygotowanej FIS ,od rana do 11 bez kolejek ,później przenieśliśmy się na orczyk ,tam przez cały dzień luźno,piękny dzień świetne widoki i siarczysty mróz, szkoda ,że nie przygotowali kaskady i FIS poniżej grzebienia ,ale i tak było rewelacyjnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z Jaworzyny powrót na dół kolejką czy na nartach? W ogóle jakaś trasa poniżej Jaworzyny jest otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z Jaworzyny powrót na dół kolejką czy na nartach? W ogóle jakaś trasa poniżej Jaworzyny jest otwarta? Można zjechać na sam dół widokową ,ale poniżej nowego orczyka doliny II leżą kamienie,do tego orczyka warunki bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzięki. Jutro jak mnie poranny mróz nie wystraszy to może się wybiorę na COS lub SON do południa Edit: Jednak pass, -22 w Jaworznie mnie zniechęciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... techset Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 jak wygląda na dzień dzisiejszy zjazd od Jaworzyny do Szczyrku? da się zjechać nie natykając na minerały? Jeździłem w sobotę, w niedzielę był opad więc może być tylko lepiej. Na samym dole jakieś tam małe przetarcia ale nic co nie da się ominąć. Warunki były bardzo dobre. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Dziękuję. A parkować w Czyrnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dziękuję. A parkować w Czyrnej? To już bez znaczenia,ja zawsze parkuję na Solisku ,ale to z przyzwyczajenia,nie wiem ,czy na Czyrnej parking nie jest darmowy,na Solisku parkingi są prywatne i życzą sobie 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamWybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelw Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Toro Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Toro ...od Skrzycznego po Mł.Skrzyczne (górą tak do 300-400m w dół) już od kilku lat jak nie kilkunastu brak lasu - wiatrołomy były wielkie i szkodniki świerki zaatakowały - widać ,że dawno nie byłeś w Szczyrku!? Szczyrk pozatrasowy odkryłem chyba już po powstaniu wiatrołomów - dla mnie to stan naturalny innego nie znam. W tym roku zaskoczył mnie jakiś świeży i gęsty lasek przy czerwonej trasie Dużego Skrzycznego - choinki podrosły i tam gdzie dało się śmigać off piste nagle zrobiło się gęsto od gałęzi. Jest taka droga idąca równolegle pod niebieską trasą a jeszcze nad Jaworzyną - tam, gdzie na niebieskiej otwiera nam się ostry stok w dół w lewo. Niestety w końcowej części płaska i na ogół ze śniegiem po szyję. Hmm, szukanie traski z Małego do Jaworzyny - fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... loockas Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Był ktoś może w ostatnich dniach i opowie o warunkach? COS i SON wyglądają na zdjęciach bardzo ciekawie w porównaniu np z Wisłą (NO już chyba zakończyła sezon, reszta próbuje walczyć). Zastanawiam się czy jeszcze w weekend jest sens się wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... kordiankw Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Finalizacja przebudowy kolei na Jaworzynę w sierpniu 2017. http://www.szczyrk.c...elni-nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kordiankw Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 http://szczyrk.cos.p...ezon-narciarski Rozpoczynamy sezon narciarski Wobec utrzymujących się od kilku dni sprzyjających warunków pogodowych, najbliższy czwartek 8 grudnia przynosi oficjalną inaugurację sezonu narciarskiego 2016/2017 na trasach Centralnego Ośrodka Sportu – Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku. Tego dnia z myślą o miłośnikach zimowego szaleństwa uruchomiona zostanie popularna wśród narciarzy niebieska trasa Ondraszek, prowadząca ze szczytu Skrzycznego na Jaworzynę. Z kolei na sobotę 10 grudnia planowana jest inauguracja sezonu na trasie FIS. To jednak zależne jest przede wszystkim od warunków pogodowych, jakie panować będą na stoku w nadchodzących dniach. Co istotne dla użytkowników tras COS-OPO w Szczyrku, również w tym sezonie kontynuowana jest współpraca ze słowacką spółką Tatry Mountain Resorts. To oznacza, iż podtrzymano opcję wspólnego karnetu narciarskiego na korzystanie ze stoków naszego Ośrodka oraz Szczyrkowskiego Ośrodka Narciarskiego. Ponadto, na tym samym poziomie w porównaniu do poprzedniej zimy zachowane zostały ceny poszczególnych typów karnetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytoon Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 http://szczyrk.cos.p...ezon-narciarski Był ktoś już w tym roku? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... techset Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzisiaj warunki spoko ale strasznie zimno. Pojezdzilem z godzine i uciekłem do schroniska. Na górze kolo -30 z rana było. Za długo to się tak nie da. Pzdr edit: pojeździłem do 12 u uciekłem, trochę za zimno jednak, chyba lekko odmroziłem sobie palce... w każdym razie do górnego krzesła zrobiła się mała kolejka, na jakieś 5 min stania, termometr zaczął pokazywać tylko -15. Bez kolejek było za to na orczykach na trasie FIS. Czerwona na wprost z góry zamknięta, pozwiewało z niej śnieg i jest trochę kamieni, czarna i niebieska dobrze przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzisiaj warunki spoko ale strasznie zimno. Pojezdzilem z godzine i uciekłem do schroniska. Na górze kolo -30 z rana było. Za długo to się tak nie da. Pzdr edit: pojeździłem do 12 u uciekłem, trochę za zimno jednak, chyba lekko odmroziłem sobie palce... w każdym razie do górnego krzesła zrobiła się mała kolejka, na jakieś 5 min stania, termometr zaczął pokazywać tylko -15. Bez kolejek było za to na orczykach na trasie FIS. Czerwona na wprost z góry zamknięta, pozwiewało z niej śnieg i jest trochę kamieni, czarna i niebieska dobrze przygotowane. Byłem od 8.30 do 14.30, jednym słowem PETARDA Chyba w życiu nie jeździłem na tak świetnie przygotowanej FIS ,od rana do 11 bez kolejek ,później przenieśliśmy się na orczyk ,tam przez cały dzień luźno,piękny dzień świetne widoki i siarczysty mróz, szkoda ,że nie przygotowali kaskady i FIS poniżej grzebienia ,ale i tak było rewelacyjnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z Jaworzyny powrót na dół kolejką czy na nartach? W ogóle jakaś trasa poniżej Jaworzyny jest otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z Jaworzyny powrót na dół kolejką czy na nartach? W ogóle jakaś trasa poniżej Jaworzyny jest otwarta? Można zjechać na sam dół widokową ,ale poniżej nowego orczyka doliny II leżą kamienie,do tego orczyka warunki bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzięki. Jutro jak mnie poranny mróz nie wystraszy to może się wybiorę na COS lub SON do południa Edit: Jednak pass, -22 w Jaworznie mnie zniechęciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... techset Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 jak wygląda na dzień dzisiejszy zjazd od Jaworzyny do Szczyrku? da się zjechać nie natykając na minerały? Jeździłem w sobotę, w niedzielę był opad więc może być tylko lepiej. Na samym dole jakieś tam małe przetarcia ale nic co nie da się ominąć. Warunki były bardzo dobre. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Dziękuję. A parkować w Czyrnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dziękuję. A parkować w Czyrnej? To już bez znaczenia,ja zawsze parkuję na Solisku ,ale to z przyzwyczajenia,nie wiem ,czy na Czyrnej parking nie jest darmowy,na Solisku parkingi są prywatne i życzą sobie 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamWybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelw Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
loockas Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Był ktoś może w ostatnich dniach i opowie o warunkach? COS i SON wyglądają na zdjęciach bardzo ciekawie w porównaniu np z Wisłą (NO już chyba zakończyła sezon, reszta próbuje walczyć). Zastanawiam się czy jeszcze w weekend jest sens się wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Finalizacja przebudowy kolei na Jaworzynę w sierpniu 2017. http://www.szczyrk.c...elni-nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 http://szczyrk.cos.p...ezon-narciarski Rozpoczynamy sezon narciarski Wobec utrzymujących się od kilku dni sprzyjających warunków pogodowych, najbliższy czwartek 8 grudnia przynosi oficjalną inaugurację sezonu narciarskiego 2016/2017 na trasach Centralnego Ośrodka Sportu – Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku. Tego dnia z myślą o miłośnikach zimowego szaleństwa uruchomiona zostanie popularna wśród narciarzy niebieska trasa Ondraszek, prowadząca ze szczytu Skrzycznego na Jaworzynę. Z kolei na sobotę 10 grudnia planowana jest inauguracja sezonu na trasie FIS. To jednak zależne jest przede wszystkim od warunków pogodowych, jakie panować będą na stoku w nadchodzących dniach. Co istotne dla użytkowników tras COS-OPO w Szczyrku, również w tym sezonie kontynuowana jest współpraca ze słowacką spółką Tatry Mountain Resorts. To oznacza, iż podtrzymano opcję wspólnego karnetu narciarskiego na korzystanie ze stoków naszego Ośrodka oraz Szczyrkowskiego Ośrodka Narciarskiego. Ponadto, na tym samym poziomie w porównaniu do poprzedniej zimy zachowane zostały ceny poszczególnych typów karnetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytoon Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 http://szczyrk.cos.p...ezon-narciarski Był ktoś już w tym roku? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... techset Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzisiaj warunki spoko ale strasznie zimno. Pojezdzilem z godzine i uciekłem do schroniska. Na górze kolo -30 z rana było. Za długo to się tak nie da. Pzdr edit: pojeździłem do 12 u uciekłem, trochę za zimno jednak, chyba lekko odmroziłem sobie palce... w każdym razie do górnego krzesła zrobiła się mała kolejka, na jakieś 5 min stania, termometr zaczął pokazywać tylko -15. Bez kolejek było za to na orczykach na trasie FIS. Czerwona na wprost z góry zamknięta, pozwiewało z niej śnieg i jest trochę kamieni, czarna i niebieska dobrze przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzisiaj warunki spoko ale strasznie zimno. Pojezdzilem z godzine i uciekłem do schroniska. Na górze kolo -30 z rana było. Za długo to się tak nie da. Pzdr edit: pojeździłem do 12 u uciekłem, trochę za zimno jednak, chyba lekko odmroziłem sobie palce... w każdym razie do górnego krzesła zrobiła się mała kolejka, na jakieś 5 min stania, termometr zaczął pokazywać tylko -15. Bez kolejek było za to na orczykach na trasie FIS. Czerwona na wprost z góry zamknięta, pozwiewało z niej śnieg i jest trochę kamieni, czarna i niebieska dobrze przygotowane. Byłem od 8.30 do 14.30, jednym słowem PETARDA Chyba w życiu nie jeździłem na tak świetnie przygotowanej FIS ,od rana do 11 bez kolejek ,później przenieśliśmy się na orczyk ,tam przez cały dzień luźno,piękny dzień świetne widoki i siarczysty mróz, szkoda ,że nie przygotowali kaskady i FIS poniżej grzebienia ,ale i tak było rewelacyjnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z Jaworzyny powrót na dół kolejką czy na nartach? W ogóle jakaś trasa poniżej Jaworzyny jest otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z Jaworzyny powrót na dół kolejką czy na nartach? W ogóle jakaś trasa poniżej Jaworzyny jest otwarta? Można zjechać na sam dół widokową ,ale poniżej nowego orczyka doliny II leżą kamienie,do tego orczyka warunki bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzięki. Jutro jak mnie poranny mróz nie wystraszy to może się wybiorę na COS lub SON do południa Edit: Jednak pass, -22 w Jaworznie mnie zniechęciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... techset Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 jak wygląda na dzień dzisiejszy zjazd od Jaworzyny do Szczyrku? da się zjechać nie natykając na minerały? Jeździłem w sobotę, w niedzielę był opad więc może być tylko lepiej. Na samym dole jakieś tam małe przetarcia ale nic co nie da się ominąć. Warunki były bardzo dobre. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Dziękuję. A parkować w Czyrnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dziękuję. A parkować w Czyrnej? To już bez znaczenia,ja zawsze parkuję na Solisku ,ale to z przyzwyczajenia,nie wiem ,czy na Czyrnej parking nie jest darmowy,na Solisku parkingi są prywatne i życzą sobie 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamWybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelw Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
techset Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzisiaj warunki spoko ale strasznie zimno. Pojezdzilem z godzine i uciekłem do schroniska. Na górze kolo -30 z rana było. Za długo to się tak nie da. Pzdr edit: pojeździłem do 12 u uciekłem, trochę za zimno jednak, chyba lekko odmroziłem sobie palce... w każdym razie do górnego krzesła zrobiła się mała kolejka, na jakieś 5 min stania, termometr zaczął pokazywać tylko -15. Bez kolejek było za to na orczykach na trasie FIS. Czerwona na wprost z góry zamknięta, pozwiewało z niej śnieg i jest trochę kamieni, czarna i niebieska dobrze przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzisiaj warunki spoko ale strasznie zimno. Pojezdzilem z godzine i uciekłem do schroniska. Na górze kolo -30 z rana było. Za długo to się tak nie da. Pzdr edit: pojeździłem do 12 u uciekłem, trochę za zimno jednak, chyba lekko odmroziłem sobie palce... w każdym razie do górnego krzesła zrobiła się mała kolejka, na jakieś 5 min stania, termometr zaczął pokazywać tylko -15. Bez kolejek było za to na orczykach na trasie FIS. Czerwona na wprost z góry zamknięta, pozwiewało z niej śnieg i jest trochę kamieni, czarna i niebieska dobrze przygotowane. Byłem od 8.30 do 14.30, jednym słowem PETARDA Chyba w życiu nie jeździłem na tak świetnie przygotowanej FIS ,od rana do 11 bez kolejek ,później przenieśliśmy się na orczyk ,tam przez cały dzień luźno,piękny dzień świetne widoki i siarczysty mróz, szkoda ,że nie przygotowali kaskady i FIS poniżej grzebienia ,ale i tak było rewelacyjnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z Jaworzyny powrót na dół kolejką czy na nartach? W ogóle jakaś trasa poniżej Jaworzyny jest otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z Jaworzyny powrót na dół kolejką czy na nartach? W ogóle jakaś trasa poniżej Jaworzyny jest otwarta? Można zjechać na sam dół widokową ,ale poniżej nowego orczyka doliny II leżą kamienie,do tego orczyka warunki bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzięki. Jutro jak mnie poranny mróz nie wystraszy to może się wybiorę na COS lub SON do południa Edit: Jednak pass, -22 w Jaworznie mnie zniechęciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... techset Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 jak wygląda na dzień dzisiejszy zjazd od Jaworzyny do Szczyrku? da się zjechać nie natykając na minerały? Jeździłem w sobotę, w niedzielę był opad więc może być tylko lepiej. Na samym dole jakieś tam małe przetarcia ale nic co nie da się ominąć. Warunki były bardzo dobre. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Dziękuję. A parkować w Czyrnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dziękuję. A parkować w Czyrnej? To już bez znaczenia,ja zawsze parkuję na Solisku ,ale to z przyzwyczajenia,nie wiem ,czy na Czyrnej parking nie jest darmowy,na Solisku parkingi są prywatne i życzą sobie 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamWybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelw Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z Jaworzyny powrót na dół kolejką czy na nartach? W ogóle jakaś trasa poniżej Jaworzyny jest otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z Jaworzyny powrót na dół kolejką czy na nartach? W ogóle jakaś trasa poniżej Jaworzyny jest otwarta? Można zjechać na sam dół widokową ,ale poniżej nowego orczyka doliny II leżą kamienie,do tego orczyka warunki bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzięki. Jutro jak mnie poranny mróz nie wystraszy to może się wybiorę na COS lub SON do południa Edit: Jednak pass, -22 w Jaworznie mnie zniechęciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... techset Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 jak wygląda na dzień dzisiejszy zjazd od Jaworzyny do Szczyrku? da się zjechać nie natykając na minerały? Jeździłem w sobotę, w niedzielę był opad więc może być tylko lepiej. Na samym dole jakieś tam małe przetarcia ale nic co nie da się ominąć. Warunki były bardzo dobre. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Dziękuję. A parkować w Czyrnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dziękuję. A parkować w Czyrnej? To już bez znaczenia,ja zawsze parkuję na Solisku ,ale to z przyzwyczajenia,nie wiem ,czy na Czyrnej parking nie jest darmowy,na Solisku parkingi są prywatne i życzą sobie 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamWybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelw Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
loockas Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dzięki. Jutro jak mnie poranny mróz nie wystraszy to może się wybiorę na COS lub SON do południa Edit: Jednak pass, -22 w Jaworznie mnie zniechęciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 jak wygląda na dzień dzisiejszy zjazd od Jaworzyny do Szczyrku? da się zjechać nie natykając na minerały? Jeździłem w sobotę, w niedzielę był opad więc może być tylko lepiej. Na samym dole jakieś tam małe przetarcia ale nic co nie da się ominąć. Warunki były bardzo dobre. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Dziękuję. A parkować w Czyrnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dziękuję. A parkować w Czyrnej? To już bez znaczenia,ja zawsze parkuję na Solisku ,ale to z przyzwyczajenia,nie wiem ,czy na Czyrnej parking nie jest darmowy,na Solisku parkingi są prywatne i życzą sobie 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamWybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelw Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 hmmm, chciałem wybrać się do Szczyrku, ale jako zwolennik rekreacyjnych tras (NIEBIESKIE I LEKKO CZERWONE) nie wiem czy do COS czy do SON ??? Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Dziękuję. A parkować w Czyrnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dziękuję. A parkować w Czyrnej? To już bez znaczenia,ja zawsze parkuję na Solisku ,ale to z przyzwyczajenia,nie wiem ,czy na Czyrnej parking nie jest darmowy,na Solisku parkingi są prywatne i życzą sobie 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamWybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelw Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bodex4 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jeśli to jest kryterium ,zdecydowanie SON, COS ma jedynie Ondraszka,trasę wąską i nudną ,a na SON masz całe Solisko,Małe Skrzyczne i Pośrednie ,no i niebieska na Czyrnej ,więc jakieś 7 tras spełniających te warunki. Dziękuję. A parkować w Czyrnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dziękuję. A parkować w Czyrnej? To już bez znaczenia,ja zawsze parkuję na Solisku ,ale to z przyzwyczajenia,nie wiem ,czy na Czyrnej parking nie jest darmowy,na Solisku parkingi są prywatne i życzą sobie 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamWybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelw Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dziękuję. A parkować w Czyrnej? To już bez znaczenia,ja zawsze parkuję na Solisku ,ale to z przyzwyczajenia,nie wiem ,czy na Czyrnej parking nie jest darmowy,na Solisku parkingi są prywatne i życzą sobie 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamWybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... pawelw Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
stylistka145 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamWybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wybieram się jutro rano pojeździć na SON może znajda się chętni 3 miejsca wolne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu
moruniek Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 na SON ie powoli kończy się sezon jak nic nie spadnie. Zamarzło błoto pośniegowe które zostało przyklepane ratrakiem - trochę lipa. To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu
pawelw Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To chyba jeździliśmy na 2 różnych stokach. Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów
moruniek Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Obecnie w szczyrku jest + 8 a mamy godzinę 23 w dzień było ponad 12 stopni, Beskid się utrzyma ale COS to była masakra już w weekend. Podobnie sytuacja na SON ie gdzie po 2 h od uruchomienia sa przetarcia oraz wyłażą kamienie. Wiosna... nic nie poradzimy... chyba że po 3.03 wróci zima... A w nocy był przymrozek, jak przejeżdżałem przełęcz od Wisły o 7:30 było +2. W nocy musiał być lekki przymrozek na górze, bo stok był dobrze wyratrakowany i lekko zmrożony, więc żałuj że nie pojechałeś. 10 przygotowana perfekcyjnie, 8 super, 11 (Golgota) rewelacja. Góra była zamknięta. 7 w porządku aczkolwiek był test nart, więc sporo osób próbowało swoich sił. 2 na dół poprawiona od niedzieli. Na 4 liczne przecierki. I wyratrakowali tory pod orczykami. Do odpowiedniego wątku wrzucę zdjęcia. Warunki skończyły się około 10:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2
techset Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, był ktoś ostatnio? Najlepiej dziś Jaki warun? Zapowiadają jakieś deszcze i się zastanawiam, co tam wyżej spadnie. Jak lipa jest to Korbielów może lepszy już teraz? Jadę jutro, jak ktoś ma sprawdzone info to poproszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wlasnie zamykaja kanape na Skrzyczne, xostaje orczyk. Wieje straszniem. Snieg padal cala noc ale wywialo go w cholere. Na trasie rano szary lod i teardoteraz kasza sie robi. Wkleje pozniej kilka zdjec. Narciarzy w sumie z 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi