grejan Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Jak w temacie, jaki znacie sposób na marznący tyłek gdy kanapa jest niepodgrzewana? Często spędzamy więcej czasu na kanapie, aniżeli na stoku, dlatego takie pytanie. Przy temp -10, po którymś wjeździe na stok robi się na kanapie mało przyjemnie:) Może są jakieś ocieplacze pod tyłek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 niepodgrzewane krzeselka….jak tu zyc? powaznie, jezeli Ci marznie dupa, to wal do gory z buta - na pewno Cie to rozgrzeje…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_machu Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Z komfortem mogłoby być średnio ale pewnie ciepło...tylko co zrobić z drugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Jak w temacie, jaki znacie sposób na marznący tyłek gdy kanapa jest niepodgrzewana? Tak. Włóż pod porciochy ciepłe majciochy. Gdy nadal źle, to załóż dwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Z komfortem mogłoby być średnio ale pewnie ciepło...tylko co zrobić z drugą? Pożycz koledze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 mając 14 lat byłem na meczu hokeja, pamiętam jak czekając na wejście zastanawiałem się czy ludzie idą tam oglądać grę czy czytać, bo prawei każdy miał w ręku gazete .. po kilku chwilach zrozumiałem tak więc pod tyłek czarnobiała prasa ! dostępna w każdym kioseczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 https://www.interspo...z-skladane.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Mam neoprenową nakładkę na cztery litery, spinane po bokach. Budową przypomina pampersa. Daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Mam neoprenową nakładkę na cztery litery, spinane po bokach. Budową przypomina pampersa. Daje radę Neopren fajna rzecz...klucz jednak w tym zeby z tylu ogrzac ale z przodu jednoczesnie nie przegrzac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grejan Napisano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 niepodgrzewane krzeselka….jak tu zyc? powaznie, jezeli Ci marznie dupa, to wal do gory z buta - na pewno Cie to rozgrzeje…. no i po co Pan zaśmieca forum, nie masz Pan nic do powiedzenia to proszę nie pisać. No i trochę kulturalnej pisowni, ponieważ czytają to nie tylko dorośli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grejan Napisano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Poetka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Albo zjedz sporo strączkowych dzień wcześniej albo kup sobie ocieplacze węglowe (te małe torebki). Są takie wersje do butów narciarskich. Mają klej na jednej stronie. Można sobie wtedy przykleić na plecach lub tyłku ( oczywiście na bieliznę) Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Poszukaj w rozwiązaniach deskarzy np. https://www.ebay.de/...n-/302104716223 to tylko przykład - podobnych rozwiązań jest wiele. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Jak w temacie, jaki znacie sposób na marznący tyłek gdy kanapa jest niepodgrzewana? Często spędzamy więcej czasu na kanapie, aniżeli na stoku, dlatego takie pytanie. Przy temp -10, po którymś wjeździe na stok robi się na kanapie mało przyjemnie:) Może są jakieś ocieplacze pod tyłek? nie chce się wierzyć, a jednak Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Proponuję silnego mężczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Proponuję silnego mężczyznę. sadysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę...No akurat jak ktoś ostro daje to wjazd zajmie pewnie 3x tego co zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 sadysta... Był taki film pasujący do wątku: ukryte pragnienia;-) PS nie wspomniałem nic o pochodzeniu tego mężczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Zejdź na ziemię. Ludzie dla prawdziwej pasji pokonują mnóstwo przeciwności losu. Czasem tak hardkorowych, że ciepła pupa to abstrakcja, prawie jak u Gombrowicza;-) Jeśli masz wybór podgrzewanej kanapy po raz 10x i off piste do nikąd to... nie wiadomo co wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria jaki sposób na marznący tyłek na niepodgrzewanej kanapie? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Z komfortem mogłoby być średnio ale pewnie ciepło...tylko co zrobić z drugą? Pożycz koledze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 mając 14 lat byłem na meczu hokeja, pamiętam jak czekając na wejście zastanawiałem się czy ludzie idą tam oglądać grę czy czytać, bo prawei każdy miał w ręku gazete .. po kilku chwilach zrozumiałem tak więc pod tyłek czarnobiała prasa ! dostępna w każdym kioseczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 https://www.interspo...z-skladane.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Mam neoprenową nakładkę na cztery litery, spinane po bokach. Budową przypomina pampersa. Daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Mam neoprenową nakładkę na cztery litery, spinane po bokach. Budową przypomina pampersa. Daje radę Neopren fajna rzecz...klucz jednak w tym zeby z tylu ogrzac ale z przodu jednoczesnie nie przegrzac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grejan Napisano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 niepodgrzewane krzeselka….jak tu zyc? powaznie, jezeli Ci marznie dupa, to wal do gory z buta - na pewno Cie to rozgrzeje…. no i po co Pan zaśmieca forum, nie masz Pan nic do powiedzenia to proszę nie pisać. No i trochę kulturalnej pisowni, ponieważ czytają to nie tylko dorośli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grejan Napisano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Poetka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Albo zjedz sporo strączkowych dzień wcześniej albo kup sobie ocieplacze węglowe (te małe torebki). Są takie wersje do butów narciarskich. Mają klej na jednej stronie. Można sobie wtedy przykleić na plecach lub tyłku ( oczywiście na bieliznę) Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Poszukaj w rozwiązaniach deskarzy np. https://www.ebay.de/...n-/302104716223 to tylko przykład - podobnych rozwiązań jest wiele. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Jak w temacie, jaki znacie sposób na marznący tyłek gdy kanapa jest niepodgrzewana? Często spędzamy więcej czasu na kanapie, aniżeli na stoku, dlatego takie pytanie. Przy temp -10, po którymś wjeździe na stok robi się na kanapie mało przyjemnie:) Może są jakieś ocieplacze pod tyłek? nie chce się wierzyć, a jednak Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Proponuję silnego mężczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Proponuję silnego mężczyznę. sadysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę...No akurat jak ktoś ostro daje to wjazd zajmie pewnie 3x tego co zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 sadysta... Był taki film pasujący do wątku: ukryte pragnienia;-) PS nie wspomniałem nic o pochodzeniu tego mężczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Zejdź na ziemię. Ludzie dla prawdziwej pasji pokonują mnóstwo przeciwności losu. Czasem tak hardkorowych, że ciepła pupa to abstrakcja, prawie jak u Gombrowicza;-) Jeśli masz wybór podgrzewanej kanapy po raz 10x i off piste do nikąd to... nie wiadomo co wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria jaki sposób na marznący tyłek na niepodgrzewanej kanapie? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jack Danielsky Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 mając 14 lat byłem na meczu hokeja, pamiętam jak czekając na wejście zastanawiałem się czy ludzie idą tam oglądać grę czy czytać, bo prawei każdy miał w ręku gazete .. po kilku chwilach zrozumiałem tak więc pod tyłek czarnobiała prasa ! dostępna w każdym kioseczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 https://www.interspo...z-skladane.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Mam neoprenową nakładkę na cztery litery, spinane po bokach. Budową przypomina pampersa. Daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Mam neoprenową nakładkę na cztery litery, spinane po bokach. Budową przypomina pampersa. Daje radę Neopren fajna rzecz...klucz jednak w tym zeby z tylu ogrzac ale z przodu jednoczesnie nie przegrzac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grejan Napisano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 niepodgrzewane krzeselka….jak tu zyc? powaznie, jezeli Ci marznie dupa, to wal do gory z buta - na pewno Cie to rozgrzeje…. no i po co Pan zaśmieca forum, nie masz Pan nic do powiedzenia to proszę nie pisać. No i trochę kulturalnej pisowni, ponieważ czytają to nie tylko dorośli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grejan Napisano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Poetka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Albo zjedz sporo strączkowych dzień wcześniej albo kup sobie ocieplacze węglowe (te małe torebki). Są takie wersje do butów narciarskich. Mają klej na jednej stronie. Można sobie wtedy przykleić na plecach lub tyłku ( oczywiście na bieliznę) Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Poszukaj w rozwiązaniach deskarzy np. https://www.ebay.de/...n-/302104716223 to tylko przykład - podobnych rozwiązań jest wiele. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Jak w temacie, jaki znacie sposób na marznący tyłek gdy kanapa jest niepodgrzewana? Często spędzamy więcej czasu na kanapie, aniżeli na stoku, dlatego takie pytanie. Przy temp -10, po którymś wjeździe na stok robi się na kanapie mało przyjemnie:) Może są jakieś ocieplacze pod tyłek? nie chce się wierzyć, a jednak Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Proponuję silnego mężczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Proponuję silnego mężczyznę. sadysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę...No akurat jak ktoś ostro daje to wjazd zajmie pewnie 3x tego co zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 sadysta... Był taki film pasujący do wątku: ukryte pragnienia;-) PS nie wspomniałem nic o pochodzeniu tego mężczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Zejdź na ziemię. Ludzie dla prawdziwej pasji pokonują mnóstwo przeciwności losu. Czasem tak hardkorowych, że ciepła pupa to abstrakcja, prawie jak u Gombrowicza;-) Jeśli masz wybór podgrzewanej kanapy po raz 10x i off piste do nikąd to... nie wiadomo co wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria jaki sposób na marznący tyłek na niepodgrzewanej kanapie? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grejan Napisano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Poetka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Albo zjedz sporo strączkowych dzień wcześniej albo kup sobie ocieplacze węglowe (te małe torebki). Są takie wersje do butów narciarskich. Mają klej na jednej stronie. Można sobie wtedy przykleić na plecach lub tyłku ( oczywiście na bieliznę) Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Poszukaj w rozwiązaniach deskarzy np. https://www.ebay.de/...n-/302104716223 to tylko przykład - podobnych rozwiązań jest wiele. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Jak w temacie, jaki znacie sposób na marznący tyłek gdy kanapa jest niepodgrzewana? Często spędzamy więcej czasu na kanapie, aniżeli na stoku, dlatego takie pytanie. Przy temp -10, po którymś wjeździe na stok robi się na kanapie mało przyjemnie:) Może są jakieś ocieplacze pod tyłek? nie chce się wierzyć, a jednak Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Proponuję silnego mężczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Proponuję silnego mężczyznę. sadysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę...No akurat jak ktoś ostro daje to wjazd zajmie pewnie 3x tego co zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 sadysta... Był taki film pasujący do wątku: ukryte pragnienia;-) PS nie wspomniałem nic o pochodzeniu tego mężczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Zejdź na ziemię. Ludzie dla prawdziwej pasji pokonują mnóstwo przeciwności losu. Czasem tak hardkorowych, że ciepła pupa to abstrakcja, prawie jak u Gombrowicza;-) Jeśli masz wybór podgrzewanej kanapy po raz 10x i off piste do nikąd to... nie wiadomo co wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria jaki sposób na marznący tyłek na niepodgrzewanej kanapie? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Albo zjedz sporo strączkowych dzień wcześniej albo kup sobie ocieplacze węglowe (te małe torebki). Są takie wersje do butów narciarskich. Mają klej na jednej stronie. Można sobie wtedy przykleić na plecach lub tyłku ( oczywiście na bieliznę) Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomeC Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Poszukaj w rozwiązaniach deskarzy np. https://www.ebay.de/...n-/302104716223 to tylko przykład - podobnych rozwiązań jest wiele. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Jak w temacie, jaki znacie sposób na marznący tyłek gdy kanapa jest niepodgrzewana? Często spędzamy więcej czasu na kanapie, aniżeli na stoku, dlatego takie pytanie. Przy temp -10, po którymś wjeździe na stok robi się na kanapie mało przyjemnie:) Może są jakieś ocieplacze pod tyłek? nie chce się wierzyć, a jednak Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Proponuję silnego mężczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Proponuję silnego mężczyznę. sadysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę...No akurat jak ktoś ostro daje to wjazd zajmie pewnie 3x tego co zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 sadysta... Był taki film pasujący do wątku: ukryte pragnienia;-) PS nie wspomniałem nic o pochodzeniu tego mężczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Zejdź na ziemię. Ludzie dla prawdziwej pasji pokonują mnóstwo przeciwności losu. Czasem tak hardkorowych, że ciepła pupa to abstrakcja, prawie jak u Gombrowicza;-) Jeśli masz wybór podgrzewanej kanapy po raz 10x i off piste do nikąd to... nie wiadomo co wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria jaki sposób na marznący tyłek na niepodgrzewanej kanapie? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Masakra... może jakiś masaż tyłka przed albo co? o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Proponuję silnego mężczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Proponuję silnego mężczyznę. sadysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę...No akurat jak ktoś ostro daje to wjazd zajmie pewnie 3x tego co zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 sadysta... Był taki film pasujący do wątku: ukryte pragnienia;-) PS nie wspomniałem nic o pochodzeniu tego mężczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Zejdź na ziemię. Ludzie dla prawdziwej pasji pokonują mnóstwo przeciwności losu. Czasem tak hardkorowych, że ciepła pupa to abstrakcja, prawie jak u Gombrowicza;-) Jeśli masz wybór podgrzewanej kanapy po raz 10x i off piste do nikąd to... nie wiadomo co wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria jaki sposób na marznący tyłek na niepodgrzewanej kanapie?
star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 o toto... klapsy poprawiają ukrwienie... Proponuję silnego mężczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Proponuję silnego mężczyznę. sadysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę...No akurat jak ktoś ostro daje to wjazd zajmie pewnie 3x tego co zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 sadysta... Był taki film pasujący do wątku: ukryte pragnienia;-) PS nie wspomniałem nic o pochodzeniu tego mężczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Zejdź na ziemię. Ludzie dla prawdziwej pasji pokonują mnóstwo przeciwności losu. Czasem tak hardkorowych, że ciepła pupa to abstrakcja, prawie jak u Gombrowicza;-) Jeśli masz wybór podgrzewanej kanapy po raz 10x i off piste do nikąd to... nie wiadomo co wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria jaki sposób na marznący tyłek na niepodgrzewanej kanapie?
FerraEnzo Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Pożycz koledze. Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę...No akurat jak ktoś ostro daje to wjazd zajmie pewnie 3x tego co zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 sadysta... Był taki film pasujący do wątku: ukryte pragnienia;-) PS nie wspomniałem nic o pochodzeniu tego mężczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Zejdź na ziemię. Ludzie dla prawdziwej pasji pokonują mnóstwo przeciwności losu. Czasem tak hardkorowych, że ciepła pupa to abstrakcja, prawie jak u Gombrowicza;-) Jeśli masz wybór podgrzewanej kanapy po raz 10x i off piste do nikąd to... nie wiadomo co wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Piskoor Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę...No akurat jak ktoś ostro daje to wjazd zajmie pewnie 3x tego co zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ma swoje Słaba riposta bo to autor jojczy, że mu w dupkę zimno. O jakie to słabe. Niestety moda na narty przyciąga coraz więcej dziwnych/przypadkowych osób. Uprzedzając potencjalne riposty...jak idziesz w lecie biegać lub na rower to bierzesz jeden z drugim klimatyzator? Narty to sport zimowy i może być zimno, to część tego sportu. Inna sprawa, że wysiłek jaki towarzyszy jeździe powinien odczucie zimna minimalizować. Grejan a Ty weź się może rozgrzej przed jazdą i nie jeździj w kółko tylko wysiadaj na górnym peronie. Nie wiem w jaki inny sposób można więcej czasu spędzać na kanapie niż na stoku?! A podgrzewane kanapy są słabe, bo jest za ciepło. Zwłaszcza gdy ktoś zamknie osłonę... Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 sadysta... Był taki film pasujący do wątku: ukryte pragnienia;-) PS nie wspomniałem nic o pochodzeniu tego mężczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Zejdź na ziemię. Ludzie dla prawdziwej pasji pokonują mnóstwo przeciwności losu. Czasem tak hardkorowych, że ciepła pupa to abstrakcja, prawie jak u Gombrowicza;-) Jeśli masz wybór podgrzewanej kanapy po raz 10x i off piste do nikąd to... nie wiadomo co wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 sadysta... Był taki film pasujący do wątku: ukryte pragnienia;-) PS nie wspomniałem nic o pochodzeniu tego mężczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Widzę, że kolega to forumowy" ekspert", który zaczyna robić selekcję... Cóż u mnie problem też gdzieś wywołał uśmiech, co nie znaczy że dla osoby która poruszyła ten problem to sprawa błacha. Różną ludzie mają termikę więc może to dla kogoś poważny dyskomfort ...jak Ty sobie lubisz odmrażać 4 litery to Twój fetysz, czy lepszy od kolegi który lubi sobie podsmażyć swoje ? Dla mnie na przykład ten temat jest tak samo poważny jak wątki typu "Którą kurtkę wybrać" i rozkładanie na atomowe części kurtki, studium membrany itp itd ale jak ktoś to lubi i ma chęć poświęcić temu czas....choć zawsze można by służyć "niezastąpioną" radą, że przecież kiedyś w wełnianych swetrach się jeździło... Co do spędzania czasu to bez złośliwości ale chętnie poznam miejsca gdzie spędzasz więcej czasu na stoku niż w gondoli czy kanapie. A co do podgrzewanych kanap, to widzę że wybierasz chyba tylko ładną pogodę , bo kiedy mocno wieje i ostro pada, to bardzo można docenić podgrzewane kanapy z osłonami ...szczególnie gdy się dłużej jeździ.... Zejdź na ziemię. Ludzie dla prawdziwej pasji pokonują mnóstwo przeciwności losu. Czasem tak hardkorowych, że ciepła pupa to abstrakcja, prawie jak u Gombrowicza;-) Jeśli masz wybór podgrzewanej kanapy po raz 10x i off piste do nikąd to... nie wiadomo co wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi