Jan Napisano 19 Sierpnia Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 18 minut temu, bubol.T napisał: Tak padła, mój nieżyjący juz przyjaciel Romek powiedział, że jakaś flaszka by sie przydała. Coś tam chyba burknął, ze następnym razem. Romek nie żyje od 5 lat to bylo kolejne 5 wcześniej a flaszki nie ma. Tymczasem takie nudy od tygodnia. Pozdrawiam jakie nudy ? Najpiękniejsze zakątki Majorki. Góry i morze. Zaliczyłeś już najwyższy dostępny szczyt wyspy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 Sierpnia Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 29 minut temu, bubol.T napisał: Tymczasem takie nudy od tygodnia. No bidy ni ma...😉 Super!👍 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Wda 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia A propos kajaków. Maj 2022 środek covidowej paranoi: Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Warta (Mirów-Karczewice) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 6 Września Udostępnij Napisano 6 Września Warta (Łęg-WażneMłyny) 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Września Udostępnij Napisano 11 Września Mój krzak papryki Carolina Reaper w końcu zdecydował się na owocniki. Na razie doliczyłem się 17 papryczek, jedna już jest gotowa do zbioru. Jeszcze 2-3 tyg i krzak musi iść do domu, bo w niskich temp roślina ginie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września W dniu 11.09.2026 o 18:59, grimson napisał: Mój krzak papryki Carolina Reaper w końcu zdecydował się na owocniki. Na razie doliczyłem się 17 papryczek, jedna już jest gotowa do zbioru. Jeszcze 2-3 tyg i krzak musi iść do domu, bo w niskich temp roślina ginie. Jak lubisz pikantnie ale nie za ostre to polecam odmianę biquinho malutkie papryczki do sałatek czy marynat świetnie podkreślą smak . te też do marynowania są niezłe 😏 choć ostrość już znacząca 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września 18 minut temu, PaVic napisał: te też do marynowania są niezłe to jest habanero, mają ciekawy zapach i smak. i dobrze dają popalić przez pierwsze parę minut 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Października Udostępnij Napisano 4 Października Pobudka o porannym udoju i cyk: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano Wtorek o 11:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:56 Górna Wełtawa (VyssiBrod-Borsov) Czechy 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Wtorek o 12:46 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:46 W dniu 4.10.2026 o 11:06, grimson napisał: Pobudka o porannym udoju i cyk: Ja od wczoraj też już spacerowo z moim przyjacielem z rana i wieczora - wysyp brązowych w lasku obok całkiem spory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 12:52 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:52 Cześć Robisz zdjęcie każdemu, którego znajdziesz? 😉 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 12:52 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:52 56 minut temu, mlodzio napisał: Górna Wełtawa (VyssiBrod-Borsov) Czechy Cześć Super te spławne przepławki!!! Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Narodowy sport Polaków: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cześć Jednego grzyba prezentujesz trzy razy? Naprawdę to zadziwiające, że Wam się tak chce. Nie czepiam się tylko jestem po prostu zaskoczony. Przecież to wychodzi ze dwa razy więcej czasu na robienie i prezentację zdjęć niż na zbieranie. Nie rozumiem... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu A ja po powrocie z urlopu udałem się na działkę do syna i taki zbiór 😀. Jeszcze tydzień temu ich nie było. Na szczęście bez lokatorów, bo szkoda wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Jednego grzyba prezentujesz trzy razy? Naprawdę to zadziwiające, że Wam się tak chce. Nie czepiam się tylko jestem po prostu zaskoczony. Przecież to wychodzi ze dwa razy więcej czasu na robienie i prezentację zdjęć niż na zbieranie. Nie rozumiem... Pozdro To była celebracja, pierwszy borowik w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi