Skocz do zawartości

Chyba Siódmy Zlot Twardzielek I Twardzieli

.Beata.

Czas na zlot   

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy?

• 1-3.01 Sylwek
    • 8-10.01
    • 15-17.01 (początek ferii dolnośląskie, łódzkie, opolskie, podkarpackie, podlaskie, śląskie)
      0
    • 22-24.01
      0
    • 29-31.01 ( lubelskie, mazowieckie, pomorskie, świętokrzyskie)
      0
    • 5-7.02
      0
    • 12-14.02 (kujawsko-pomorskie, lubuskie, małopolskie, warmińsko-mazurskie, pyry, zachodniopomorskie)
    • 19-21.02
      0
    • 26-28.02 (koniec ferii)
      0
    • 5-7.03
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Wiem wiem, że to jeszcze pół roku, ale nie uwierzę, że nikt nie ma planów na narty. Zatem między kosiarką a koparką, analogiem a tym na prąd, opalaniem a zwiedzaniem, odezwijcie się i zagłosujcie. Uruchomiłam ankietę (mam nadzieję że wszystko się opublikuje, bo nie mam w tym wprawy), acz wydaje mi się, że początek stycznia to chyba dobry czas.
Miejsce chyba bez zmian, no chyba, że są jakieś inne propozycje. Ankieta zamknie się 31 sierpnia, a biorąc pod uwagę zeszłoroczne problemy z wyrkami, lepiej uzgodnić i klepnąć i mieć święty spokój. 

Tymczasem pozdrawiam 🙂 

Edytowane przez .Beata.
  • Like 3
  • Thanks 2

Oddałem glos na 08.-10.01

Mniej ludzi, po Sylwestrze, Trzech Królach, a przed feriami, pusty stok,brak problemów z parkingiem i noclegiem itd. Poza tym każdy termin oprócz drugiego tygodnia ferii Śląskich nam pasuje. Cieszę sie na spotkanie z wami. Pozdrawiam

• Like 2

Siemka.

Chętnie przyjedziemy się z Wami spotkać, praktycznie każdy termin jest dla nas odpowiedni, tyle tylko że 6-10 planowałem Chopok... Już wstępnie wszystkich znajomych informowałem i Adam też był chętny jeśli by się odpowiednia ilość osób uzbierała. Ale ten temat dopiero raczkuje i może nie dojść do skutku. Może jakoś to odkręcę na 11-15 tylko wtedy rodziny z młodzieżą mi odpadają bo to wypada w tygodniu. 

Nieważne... Nami się nie sugerujcie a Adama Wam nie zabierzemy - gospodarz musi być😉

Pozdro

Godzinę temu, AdrianW napisał:

Siemka.

Chętnie przyjedziemy się z Wami spotkać, praktycznie każdy termin jest dla nas odpowiedni, tyle tylko że 6-10 planowałem Chopok... Już wstępnie wszystkich znajomych informowałem i Adam też był chętny jeśli by się odpowiednia ilość osób uzbierała. Ale ten temat dopiero raczkuje i może nie dojść do skutku. Może jakoś to odkręcę na 11-15 tylko wtedy rodziny z młodzieżą mi odpadają bo to wypada w tygodniu. 

Nieważne... Nami się nie sugerujcie a Adama Wam nie zabierzemy - gospodarz musi być😉

Pozdro

Wiem właśnie, że coś klecisz. Ela rzuciła mi temat, a że chciałabym uniknąć konfliktów terminów puściłam wątek już teraz. Zagłosowałeś? - możesz odhaczyć wszystkie terminy jeśli Ci pasują ?

Trzymajcie się 😊

• Like 1
  • Thanks 1

21 minut temu, .Beata. napisał:

Wiem właśnie, że coś klecisz. Ela rzuciła mi temat, a że chciałabym uniknąć konfliktów terminów puściłam wątek już teraz. Zagłosowałeś? - możesz odhaczyć wszystkie terminy jeśli Ci pasują ?

Trzymajcie się 😊

I bardzo słusznie zrobiłaś 👍

Zagłosowane ale coś schrzaniłem i tylko Sylwester wleciał. 

Pozdrowionka 🤗

• 2 tygodnie później...

Cześć

Po ostatnim zlocie padł pomysł, żeby skombinować coś z logo forum. Mamy już ów logo w graficznych formatach, ale nikt nie zaproponował gdzie i jak to logo umieścić

https://www.skiforum.pl/topic/76721-szosty-zlot-twardzielek-i-twardzieli-2026/page/16/

Tak się trochę nudziłam i rzucam swoją propozycję

1822587452_WhatsAppImage2026-08-11at11_07_01.thumb.jpeg.df239b68668d58d92948184e72d93a5b.jpeg1956755174_WhatsAppImage2026-08-11at11_07_15.thumb.jpeg.cfbc49eaa109164264204cba827949d1.jpeg

Myślę, że to powinno być coś widocznego, co nas wyróżni, określi i nazwie, i czym możemy się pochwalić, i trochę dla śmiechu też. Ruszam temat, bo jakakolwiek aktywność organizacyjna idzie nam jak krew z nosa... może zdążymy cokolwiek ustalić? łącznie z terminem zlotu?

• Like 4
  • Thanks 1

2 godziny temu, .Beata. napisał:

Cześć

Po ostatnim zlocie padł pomysł, żeby skombinować coś z logo forum. Mamy już ów logo w graficznych formatach, ale nikt nie zaproponował gdzie i jak to logo umieścić

https://www.skiforum.pl/topic/76721-szosty-zlot-twardzielek-i-twardzieli-2026/page/16/

1822587452_WhatsAppImage2026-08-11at11_07_01.thumb.jpeg.df239b68668d58d92948184e72d93a5b.jpeg1956755174_WhatsAppImage2026-08-11at11_07_15.thumb.jpeg.cfbc49eaa109164264204cba827949d1.jpeg

Myślę, że to powinno być coś widocznego, co nas wyróżni, określi i nazwie, i czym możemy się pochwalić, i trochę dla śmiechu też. Ruszam temat, bo jakakolwiek aktywność organizacyjna idzie nam jak krew z nosa... może zdążymy cokolwiek ustalić? łącznie z terminem zlotu?

Ale ze co? Mam powiedzieć Justynie , ze ma taką oczojebną założyć, czy tylko ja? Ja mogę wystąpić nawet w gumofilcach mi to jedno. Proponuję skierować pytanie do damskiej części 😅

• Haha 1

13 godzin temu, .Beata. napisał:

Cześć

Seba jak miał koszulkę 🤔 chyba głowę na plecach a skiforum małym drukiem na sercu - ktoś pamięta bo ja to tak kojarzę , hmm

A tak na marginesie ktoś robi te koszulki ?  Bo ja M z chęcią bym przytulił 😜

• Like 1

58 minut temu, PaVic napisał:

Seba jak miał koszulkę 🤔 chyba głowę na plecach a skiforum małym drukiem na sercu - ktoś pamięta bo ja to tak kojarzę , hmm

A tak na marginesie ktoś robi te koszulki ?  Bo ja M z chęcią bym przytulił 😜

Mnie też się tak wydaje. Natomiast znam Beatę....nie spieprzy tematu.

• Like 1
  • Haha 1

Cze

Moim zdaniem biała najlepsza (albo jasna). Albo małe logo na Piersi i napis na plecach, lub na odwrót. Plastrony też mogą być, ale koszulki lepsze, wówczas ja proszę 2, dużą i małą, na kurtkę i na co dzień. Czyli pewnie M i XL. Na ciemnych trzebią biały poddruk zrobić - co jest nieestetyczne. Najlepiej duuuża głowa na plecach, a napis na piersi. Albo to i to razem.

pozdro

• Like 1

Taki układ był na koszulce o ile się nie mylę Tadeusza na zlocie 2025

IMG_1857.thumb.jpg.1b11dd395030116392aab77fdac57b12.jpg

Generalnie koszulki możemy sobie zrobić, zwykłe - polo - techniczne - z krótkim rękawem lub długim, nie ma problemu. Z koszulkami na kurtach też fajnie, ale widzę jeden problem, jak będzie cokolwiek padać, to szybko się zmoczą, i wtedy chyba nie będzie już tak fajnie... ale możemy zaryzykować

• Like 1

7 minut temu, .Beata. napisał:

Taki układ był na koszulce o ile się nie mylę Tadeusza na zlocie 2025

IMG_1857.thumb.jpg.1b11dd395030116392aab77fdac57b12.jpg

Generalnie koszulki możemy sobie zrobić, zwykłe - polo - techniczne - z krótkim rękawem lub długim, nie ma problemu. Z koszulkami na kurtach też fajnie, ale widzę jeden problem, jak będzie cokolwiek padać, to szybko się zmoczą, i wtedy chyba nie będzie już tak fajnie... ale możemy zaryzykować

Jak ma wejść koszulka na kurtkę, to min jeden rozmiar większa, od wersji na gołe ciało.

14 godzin temu, bubol.T napisał:

Ale ze co? Mam powiedzieć Justynie , ze ma taką oczojebną założyć, czy tylko ja? Ja mogę wystąpić nawet w gumofilcach mi to jedno. Proponuję skierować pytanie do damskiej części 😅

To pytajcie swoje Panie, bo tu oprócz mnie i Reni, aktywnych Pań chyba nie ma. Dzika, dająca po oczach pomarańcza to kolor ostrzegawczy, dla mnie ideolo - "uwaga śledzie, bo becia jedzie!"  😉