.Beata. Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu O kurde... ze skrótu meczyk musiał być dobry... trudno, w tym czasie miałam nocne leśne rowerowe manewry 😉 ubaw po pachy, jeśli komuś się nudzi wieczorem to polecam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: O kurde... ze skrótu meczyk musiał być dobry... trudno, w tym czasie miałam nocne leśne rowerowe manewry 😉 ubaw po pachy, jeśli komuś się nudzi wieczorem to polecam Pewnie po 3 Leszkach uciekałaś rowerem po lesie przed policją...?🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Tych z FIFA to już doszczętnie …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: Pewnie po 3 Leszkach uciekałaś rowerem po lesie przed policją...?🙂 Mi wystarczy pół Leszka 🤣 ale zabawa w lesie po ciemku przednia. Żadnego patrolu nie było…a szkoda 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Ja 3-1 dla Hiszpanii Syn 3-2 dla Argentyny 😏 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Jakbym miał obstawiać kasę to bym na Hiszpanię postawił . Ale pierwsza myśl Argentyna 2 : 1 Hiszpania 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cześć Kacperion 1:0 dla Hiszpanii. Ja - Argentyna w karnych. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Kacperion 1:0 dla Hiszpanii. Ja - Argentyna w karnych. Pozdro Przeszlo mi to przez myśl 1-0 a syn też coś wspomniał o karnych ale postawiliśmy na otwartą piłkę jak wczorajszy więc jedna w tej formule to za mało 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Argentyna wygra 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jaki kraj taka Edyta😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, AdrianW napisał: Jaki kraj taka Edyta😂 No fakt, zmasakrowała hymn USA gorzej niż Edyta Górniak hymn polski w Korei. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kordiankw napisał: No fakt, zmasakrowała hymn USA gorzej niż Edyta Górniak hymn polski w Korei. No że gorzej to bym się spierał🙂 Kto co lubi... Dla mnie hymn to hymn a nie jakiś remix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Za to sędzia główny jaki .... yyy przystojny 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jak tak dalej pójdzie to Hiszpanie zjedzą Argentyńczyków. Myślę, że Hiszpanie będą się kłaść przy każdym dotknięciu. Argentyna pogubiona w obronie. Czaruj Messi 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, kordiankw napisał: No fakt, zmasakrowała hymn USA gorzej niż Edyta Górniak hymn polski w Korei. I Marylę też mają 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, AdrianW napisał: I Marylę też mają 😆 A Zenka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, kordiankw napisał: A Zenka? Czekaj Pan, Zenek na deser😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1:0 dla Madonny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 50 minut temu, .Beata. napisał: Za to sędzia główny jaki .... yyy przystojny 😉 Jak myślisz? Melania, czy Ivanka mu pochytała tą fuchę na dzisiaj? Za zasługi raczej nie dostał finału, ma na koncie sporo pomyłek, kiepsko sedziowanych meczów, miedzy innymi baraż Polska Szwecja. No ale jest Słoweńcem jak małżonka wszechmocnego Donalda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Justin Bieber 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, AdrianW napisał: I Marylę też mają 😆 @AdrianW Marylka grała wczoraj w Gilowicach pod skocznią, zrobiłem imprezę konkurencyjną i kilka osob przyszło. A tak na marginesie to juz nie jest piłka nożna, tylko jakieś USA show. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, .Beata. napisał: Za to sędzia główny jaki .... yyy przystojny 😉 2 minuty temu, bubol.T napisał: Jak myślisz? Melania, czy Ivanka mu pochytała tą fuchę na dzisiaj? Za zasługi raczej nie dostał finału, ma na koncie sporo pomyłek, kiepsko sedziowanych meczów, miedzy innymi baraż Polska Szwecja. No ale jest Słoweńcem jak małżonka wszechmocnego Donalda Zdaje się póki co, że tylko przystojny… Nie mniej, w ogóle nie czuję, że oglądam finał Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej… za to bardzo sympatycznie spędzam czas w kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nie mogę tego przedstawienia już... Jak dla mnie mecz podobny do tego Hiszpanii z Francją. Argentyna nie potrafi wyjść spod pressingu, dużo niecelnych zagrań. Jeśli nie zaczną grać na jeden kontakt to pozostaje im tylko obrona własnej bramki. Słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Najciekawsze już było a dzień jeszcze długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, bubol.T napisał: @AdrianW Marylka grała wczoraj w Gilowicach pod skocznią, zrobiłem imprezę konkurencyjną i kilka osob przyszło. A tak na marginesie to juz nie jest piłka nożna, tylko jakieś USA show. Hehe👍 Chciałem to samo napisać. Chyba wczorajszy mecz przyćmi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi