Skocz do zawartości

FIFA World Cup 2026

Jan

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Mitek napisał:

Cześć

Jak to dzisiaj rano usłyszałem to nie wierzyłem. I już mam luz z oglądaniem.

Leci TdF Paweł.

Pozdro

Przecież o tym pisałem kilka postów wyżej w kontekście przerw reklamowych w trakcie każdej połowy. To właśnie zabija piłkę. Niech robią co chcą. Historia sama ich zweryfikuje. 

Godzinę temu, Jan napisał:

no i od tego jest FIFA aby korygować błędy sędziów 

Rozumiem, że Donek pochyli sie również nad karygodnym sędziowaniem meczu Paragwaju z Francja i załatwi zdalnie jakieś czerwone kartki dla Paragwaju. Na partacza z Uzbekistanu naśle agentów ICE. ?

dd9fdcb2-ed9b-4a7c-b5f8-68d489d79ee9.thumb.jpeg.61a808e6140908b7bc4b20b003515447.jpeg

Panowie czy to Donald czy to Perez czy Petro dolary jaka różnica 🤷‍♂️ten sam syf korupcyjny  😏  FIFA UEFA tu kasa musi się zgadzać 🥳

W BE już takie memy krążą 🥱

Infantino w 157 min na 3-3 😂

d7c98f3f-ed98-4da4-ad74-e3d4414e0ea1.thumb.jpeg.d95f73a4dd86c5ff1837b1e28c0687e5.jpeg

Także jak byłem za USA tak zmieniam zdanie i niech wygra Belgia 🤷‍♂️💪

Edytowane przez PaVic
  • Haha 2

20 minut temu, PaVic napisał:

Net żyje 😂

Widziałem podobny filmik dzisiaj🙂 Ja myślałem, że Neymar już na emeryturze... Trochę szkoda chłopaka. To trio które tworzyli z Messim i Suarezem kosmiczne było. Ile w jego częstych kontuzjach jego winy a ile jego genetyki nikt nam nie powie ale trza mu oddać honor ze swojego czasu był czarodziej😉

Ja dzisiaj cały czas w robocie piosenkę o Haalandzie nuciłem, ale weszła ...😆

A jak odpaliłem YT to mi hydration break wyskoczyło (sziszka najlepsza 😉

Edytowane przez AdrianW
  • Haha 1

21 minut temu, AdrianW napisał:

Widziałem podobny filmik dzisiaj🙂 Ja myślałem, że Neymar już na emeryturze... Trochę szkoda chłopaka. To trio które tworzyli z Messim i Suarezem kosmiczne było. Ile w jego częstych kontuzjach jego winy a ile jego genetyki nikt nam nie powie ale trza mu oddać honor ze swojego czasu był czarodziej😉

Ja dzisiaj cały czas w robocie piosenkę o Haalandzie nuciłem, ale weszła ...😆

A jak odpaliłem YT to mi hydration break wyskoczyło (sziszka najlepsza 😉

"Czarodziej" ma zasięgi 🤣

https://www.facebook.com/reel/10157206156672241/?mibextid=ZZyLBr

Edytowane przez Mikoski
  • Like 1
  • Haha 1

3 minuty temu, AdrianW napisał:

Co Ty chcesz od chłopaka, chudzinka był to musiał sobie radzić. Myślę że od Yamala by nie odstawał a i talent aktorski po karierze może wykorzystać 🙂 

Tak się kiedyś grało a nie al roladoo. 😉 To był gość a nazwisko to przypadek 😁

https://www.instagram.com/reel/DYUmyoszx_w/

• Like 1

19 minut temu, Mikoski napisał:

Tak się kiedyś grało a nie al roladoo. 😉 To był gość a nazwisko to przypadek 😁

https://www.instagram.com/reel/DYUmyoszx_w/

O Panie.... To mnie na świecie jeszcze nie było 🙂 To jakiś Pitbull 😆 Ojca zapytam, powinien kojarzyć - on kibic piłki od zawsze. Sporo było twardzieli - Gattuso, Jaap Stam, Ibra( choć też symulki mu się zdarzały), ba nawet nasz Pazdinio w 2016 był jak mur 🙂 Z dawnej reprezentacji nie wiem ale oglądałem ostatnio dokument o Szarmachu - Diabeł.

Jak coś to mam wersję Neymar-Brutal🤣

Z takim bojowym nastawieniem mogliby wygrać a to jednak Wikingowie pokazali charakter💪

Edytowane przez AdrianW

Godzinę temu, AdrianW napisał:

O Panie.... To mnie na świecie jeszcze nie było 🙂 To jakiś Pitbull 😆 Ojca zapytam, powinien kojarzyć - on kibic piłki od zawsze. Sporo było twardzieli - Gattuso, Jaap Stam, Ibra( choć też symulki mu się zdarzały), ba nawet nasz Pazdinio w 2016 był jak mur 🙂 Z dawnej reprezentacji nie wiem ale oglądałem ostatnio dokument o Szarmachu - Diabeł.

Jak coś to mam wersję Neymar-Brutal🤣

Z takim bojowym nastawieniem mogliby wygrać a to jednak Wikingowie pokazali charakter💪

Zajebiście trafiasz w nie lubianych przeze mnie kopaczy ibra jest w czołówce 🤪

48 minut temu, Mitek napisał:

Szkoda jednak, że nie koncentrujecie się na pięknej grze, tylko na jakichś głupotach.

A to były naprawdę świetne mecze

Mitek to offtop , daj trochę powspominać😉 A wygłupy to wygłupy - nie bądź sztywniacha😜 Ja i tak mocno się hamuję z wygłupami 🙂

Dla mnie mecze zajebiste tylko mało który daję radę dotrwać do końca z oglądaniem

😆 Napisz lepiej kogo typujesz Hiszpania - Portugalia?

47 minut temu, Mikoski napisał:

Zajebiście trafiasz w nie lubianych przeze mnie kopaczy ibra jest w czołówce 🤪

Jeśli o Ibre chodzi to mi on lotto ale charakter i zacięcie miał. No dobra - to może N'Golo Kante?😆😆

Wiesz ja zawsze za małolata podziwiałem tych magików. Ty jak widzę bardziej tych "czyścicieli". Z naszych to myślę że Gliku i Wasyl byli twardzi. To dawaj TOP3 grajków według Ciebie?? 

Edit: Już wiem - Chiellini był chyba najbardziej nieprzyjemnym obrońcą jaki mi do głowy przychodzi. Nie przepadałem za nim jako piłkarzem i ogólnie włoskim stylem aktorstwa na boisku ale przeciwnikom się ciężko z nimi grało z tego co pamiętam.

No i Edgar Davids.

Edytowane przez AdrianW

50 minut temu, PaVic napisał:

pizdeczki 😏gwiazdeczki jak Real

dlatego trzeba przejść od gry dla panieniek, jaką jest kopanie piłki szmacianej, do rugby.

w kolejnym roku odbędzie się World Cup, cyklicznie co 4 lata, jak w kopanej, drużyny rywalizują o miano najlepszej na świecie. w 2023 roku szły transmisje na Polsat Sport.

Za taką ustawkę Belgia powinna dojebać USmanom 😱 niezależna komisja 🤣

Kibicuję Francji 👍 finał wszech czasów cztery lata temu lepszego nie było 💪i ogólnie wszystkie finały w których byli grali zajebiście nawet bania Zizu a nie bronienie 1:0 Alle!

https://sport.interia.pl/pilka-nozna/mundial/news-przerwal-milczenie-infantino-tak-wytlumaczyl-skandaliczna-de,nId,23510406

Edytowane przez Mikoski

20 minut temu, Mikoski napisał:

Za taką ustawkę Belgia powinna dojebać USmanom 😱 niezależna komisja 🤣

Kibicuję Francji 👍 finał wszech czasów cztery lata temu lepszego nie było 💪i ogólnie wszystkie finały w których byli grali zajebiście nawet bania Zizu a nie bronienie 1:0 Alle!

https://sport.interia.pl/pilka-nozna/mundial/news-przerwal-milczenie-infantino-tak-wytlumaczyl-skandaliczna-de,nId,23510406

Damiano poczekaj za chwilę Porto-Hiszpania a później trzeba wygrać z którymś z nich ale po drugiej stronie są Angole choć osobiście stawiałem na Meksyk w tej parze to jednak Wyspiarze pokazali wyśmienity futbol plus Argentyna obok ale w tej parze postawię na Angoli i jeżeli byłby taki finał Francja-Anglia to ja wyniku nie jestem pewny🤷‍♂️ pomijając inny level Francuzów który do tej pory widziałem względem reszty tego turnieju  . 

😏

Edytowane przez PaVic

10 minut temu, AdrianW napisał:

Dla mnie Zidane to najlepszy piłkarz wszechczasów. Francja ma największe szanse choć tu już każdy z każdym może wygrać. Myślę, że "gwiazdy" mogą i powinny zrobić różnicę. A chyba każdy poza Yamalem(i chyba Ronaldo) jest "w gazie".

a Kaziu Deyna?