bubol.T Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Jak to dzisiaj rano usłyszałem to nie wierzyłem. I już mam luz z oglądaniem. Leci TdF Paweł. Pozdro Przecież o tym pisałem kilka postów wyżej w kontekście przerw reklamowych w trakcie każdej połowy. To właśnie zabija piłkę. Niech robią co chcą. Historia sama ich zweryfikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 43 minuty temu, brachol napisał: Cześć Mitek nie mów, że dopiero teraz zorientowałeś się jak się załatwia sprawy z Infantino. pozdro Cześć Czym innym są przerwy reklamowe a czym innym bezpośrednie bieżące ingerencje wyniki meczów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, brachol napisał: Cześć Mitek nie mów, że dopiero teraz zorientowałeś się jak się załatwia sprawy z Infantino. pozdro no i od tego jest FIFA aby korygować błędy sędziów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: no i od tego jest FIFA aby korygować błędy sędziów Rozumiem, że Donek pochyli sie również nad karygodnym sędziowaniem meczu Paragwaju z Francja i załatwi zdalnie jakieś czerwone kartki dla Paragwaju. Na partacza z Uzbekistanu naśle agentów ICE. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Panowie czy to Donald czy to Perez czy Petro dolary jaka różnica 🤷♂️ten sam syf korupcyjny 😏 FIFA UEFA tu kasa musi się zgadzać 🥳 W BE już takie memy krążą 🥱 Infantino w 157 min na 3-3 😂 Także jak byłem za USA tak zmieniam zdanie i niech wygra Belgia 🤷♂️💪 Edytowane 5 godzin temu przez PaVic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, PaVic napisał: i niech wygra Belgia 🤷♂️💪 też im życzę i niech wygrają na boisku a nie przy zielonym stoliku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 16 godzin temu, AdrianW napisał: To wszystko przez Neymara Net żyje 😂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 20 minut temu, PaVic napisał: Net żyje 😂 Widziałem podobny filmik dzisiaj🙂 Ja myślałem, że Neymar już na emeryturze... Trochę szkoda chłopaka. To trio które tworzyli z Messim i Suarezem kosmiczne było. Ile w jego częstych kontuzjach jego winy a ile jego genetyki nikt nam nie powie ale trza mu oddać honor ze swojego czasu był czarodziej😉 Ja dzisiaj cały czas w robocie piosenkę o Haalandzie nuciłem, ale weszła ...😆 A jak odpaliłem YT to mi hydration break wyskoczyło (sziszka najlepsza 😉) Edytowane 3 godziny temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 21 minut temu, AdrianW napisał: Widziałem podobny filmik dzisiaj🙂 Ja myślałem, że Neymar już na emeryturze... Trochę szkoda chłopaka. To trio które tworzyli z Messim i Suarezem kosmiczne było. Ile w jego częstych kontuzjach jego winy a ile jego genetyki nikt nam nie powie ale trza mu oddać honor ze swojego czasu był czarodziej😉 Ja dzisiaj cały czas w robocie piosenkę o Haalandzie nuciłem, ale weszła ...😆 A jak odpaliłem YT to mi hydration break wyskoczyło (sziszka najlepsza 😉) "Czarodziej" ma zasięgi 🤣 https://www.facebook.com/reel/10157206156672241/?mibextid=ZZyLBr Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jakbym Leszka Milera dziś słuchał 🤷♂️ czym człowiek starszy tym jednak mądrzejszy bo do stracenia nie ma już nic 😏 tak abstrahując od tego turnieju 🤷♂️ fanem Krysi jak i Leszka nigdy nie byłem 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Mikoski napisał: "Czarodziej" ma zasięgi 🤣 https://www.facebook.com/reel/10157206156672241/?mibextid=ZZyLBr Co Ty chcesz od chłopaka, chudzinka był to musiał sobie radzić. Myślę że od Yamala by nie odstawał a i talent aktorski po karierze może wykorzystać 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, AdrianW napisał: Co Ty chcesz od chłopaka, chudzinka był to musiał sobie radzić. Myślę że od Yamala by nie odstawał a i talent aktorski po karierze może wykorzystać 🙂 Tak się kiedyś grało a nie al roladoo. 😉 To był gość a nazwisko to przypadek 😁 https://www.instagram.com/reel/DYUmyoszx_w/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 19 minut temu, Mikoski napisał: Tak się kiedyś grało a nie al roladoo. 😉 To był gość a nazwisko to przypadek 😁 https://www.instagram.com/reel/DYUmyoszx_w/ O Panie.... To mnie na świecie jeszcze nie było 🙂 To jakiś Pitbull 😆 Ojca zapytam, powinien kojarzyć - on kibic piłki od zawsze. Sporo było twardzieli - Gattuso, Jaap Stam, Ibra( choć też symulki mu się zdarzały), ba nawet nasz Pazdinio w 2016 był jak mur 🙂 Z dawnej reprezentacji nie wiem ale oglądałem ostatnio dokument o Szarmachu - Diabeł. Jak coś to mam wersję Neymar-Brutal🤣 Z takim bojowym nastawieniem mogliby wygrać a to jednak Wikingowie pokazali charakter💪 Edytowane 2 godziny temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Szkoda jednak, że nie koncentrujecie się na pięknej grze, tylko na jakichś głupotach. A to były naprawdę świetne mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, AdrianW napisał: O Panie.... To mnie na świecie jeszcze nie było 🙂 To jakiś Pitbull 😆 Ojca zapytam, powinien kojarzyć - on kibic piłki od zawsze. Sporo było twardzieli - Gattuso, Jaap Stam, Ibra( choć też symulki mu się zdarzały), ba nawet nasz Pazdinio w 2016 był jak mur 🙂 Z dawnej reprezentacji nie wiem ale oglądałem ostatnio dokument o Szarmachu - Diabeł. Jak coś to mam wersję Neymar-Brutal🤣 Z takim bojowym nastawieniem mogliby wygrać a to jednak Wikingowie pokazali charakter💪 Zajebiście trafiasz w nie lubianych przeze mnie kopaczy ibra jest w czołówce 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Mikoski napisał: Zajebiście trafiasz w nie lubianych przeze mnie kopaczy ibra jest w czołówce 🤪 Ibra dał świetny koment do zaistniałej sytuacji pomeczowej i ja dwoma się podpisuję - pizdeczki 😏gwiazdeczki jak Real 🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu (edytowane) 48 minut temu, Mitek napisał: Szkoda jednak, że nie koncentrujecie się na pięknej grze, tylko na jakichś głupotach. A to były naprawdę świetne mecze Mitek to offtop , daj trochę powspominać😉 A wygłupy to wygłupy - nie bądź sztywniacha😜 Ja i tak mocno się hamuję z wygłupami 🙂 Dla mnie mecze zajebiste tylko mało który daję radę dotrwać do końca z oglądaniem 😆 Napisz lepiej kogo typujesz Hiszpania - Portugalia? 47 minut temu, Mikoski napisał: Zajebiście trafiasz w nie lubianych przeze mnie kopaczy ibra jest w czołówce 🤪 Jeśli o Ibre chodzi to mi on lotto ale charakter i zacięcie miał. No dobra - to może N'Golo Kante?😆😆 Wiesz ja zawsze za małolata podziwiałem tych magików. Ty jak widzę bardziej tych "czyścicieli". Z naszych to myślę że Gliku i Wasyl byli twardzi. To dawaj TOP3 grajków według Ciebie?? Edit: Już wiem - Chiellini był chyba najbardziej nieprzyjemnym obrońcą jaki mi do głowy przychodzi. Nie przepadałem za nim jako piłkarzem i ogólnie włoskim stylem aktorstwa na boisku ale przeciwnikom się ciężko z nimi grało z tego co pamiętam. No i Edgar Davids. Edytowane 38 minut temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 minut temu Udostępnij Napisano 16 minut temu 50 minut temu, PaVic napisał: pizdeczki 😏gwiazdeczki jak Real dlatego trzeba przejść od gry dla panieniek, jaką jest kopanie piłki szmacianej, do rugby. w kolejnym roku odbędzie się World Cup, cyklicznie co 4 lata, jak w kopanej, drużyny rywalizują o miano najlepszej na świecie. w 2023 roku szły transmisje na Polsat Sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi