bubol.T Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Jak to dzisiaj rano usłyszałem to nie wierzyłem. I już mam luz z oglądaniem. Leci TdF Paweł. Pozdro Przecież o tym pisałem kilka postów wyżej w kontekście przerw reklamowych w trakcie każdej połowy. To właśnie zabija piłkę. Niech robią co chcą. Historia sama ich zweryfikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, brachol napisał: Cześć Mitek nie mów, że dopiero teraz zorientowałeś się jak się załatwia sprawy z Infantino. pozdro Cześć Czym innym są przerwy reklamowe a czym innym bezpośrednie bieżące ingerencje wyniki meczów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, brachol napisał: Cześć Mitek nie mów, że dopiero teraz zorientowałeś się jak się załatwia sprawy z Infantino. pozdro no i od tego jest FIFA aby korygować błędy sędziów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: no i od tego jest FIFA aby korygować błędy sędziów Rozumiem, że Donek pochyli sie również nad karygodnym sędziowaniem meczu Paragwaju z Francja i załatwi zdalnie jakieś czerwone kartki dla Paragwaju. Na partacza z Uzbekistanu naśle agentów ICE. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Panowie czy to Donald czy to Perez czy Petro dolary jaka różnica 🤷♂️ten sam syf korupcyjny 😏 FIFA UEFA tu kasa musi się zgadzać 🥳 W BE już takie memy krążą 🥱 Infantino w 157 min na 3-3 😂 Także jak byłem za USA tak zmieniam zdanie i niech wygra Belgia 🤷♂️💪 Edytowane 1 godzinę temu przez PaVic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, PaVic napisał: i niech wygra Belgia 🤷♂️💪 też im życzę i niech wygrają na boisku a nie przy zielonym stoliku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu 16 godzin temu, AdrianW napisał: To wszystko przez Neymara Net żyje 😂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu (edytowane) 20 minut temu, PaVic napisał: Net żyje 😂 Widziałem podobny filmik dzisiaj🙂 Ja myślałem, że Neymar już na emeryturze... Trochę szkoda chłopaka. To trio które tworzyli z Messim i Suarezem kosmiczne było. Ile w jego częstych kontuzjach jego winy a ile jego genetyki nikt nam nie powie ale trza mu oddać honor ze swojego czasu był czarodziej😉 Ja dzisiaj cały czas w robocie piosenkę o Haalandzie nuciłem, ale weszła ...😆 A jak odpaliłem YT to mi hydration break wyskoczyło (sziszka najlepsza 😉) Edytowane 37 minut temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu (edytowane) 21 minut temu, AdrianW napisał: Widziałem podobny filmik dzisiaj🙂 Ja myślałem, że Neymar już na emeryturze... Trochę szkoda chłopaka. To trio które tworzyli z Messim i Suarezem kosmiczne było. Ile w jego częstych kontuzjach jego winy a ile jego genetyki nikt nam nie powie ale trza mu oddać honor ze swojego czasu był czarodziej😉 Ja dzisiaj cały czas w robocie piosenkę o Haalandzie nuciłem, ale weszła ...😆 A jak odpaliłem YT to mi hydration break wyskoczyło (sziszka najlepsza 😉) "Czarodziej" ma zasięgi 🤣 https://www.facebook.com/reel/10157206156672241/?mibextid=ZZyLBr Edytowane 16 minut temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi