Skocz do zawartości

FIFA World Cup 2026

Jan

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Mitek napisał:

Cześć

Jak to dzisiaj rano usłyszałem to nie wierzyłem. I już mam luz z oglądaniem.

Leci TdF Paweł.

Pozdro

Przecież o tym pisałem kilka postów wyżej w kontekście przerw reklamowych w trakcie każdej połowy. To właśnie zabija piłkę. Niech robią co chcą. Historia sama ich zweryfikuje. 

Godzinę temu, Jan napisał:

no i od tego jest FIFA aby korygować błędy sędziów 

Rozumiem, że Donek pochyli sie również nad karygodnym sędziowaniem meczu Paragwaju z Francja i załatwi zdalnie jakieś czerwone kartki dla Paragwaju. Na partacza z Uzbekistanu naśle agentów ICE. ?

dd9fdcb2-ed9b-4a7c-b5f8-68d489d79ee9.thumb.jpeg.61a808e6140908b7bc4b20b003515447.jpeg

Panowie czy to Donald czy to Perez czy Petro dolary jaka różnica 🤷‍♂️ten sam syf korupcyjny  😏  FIFA UEFA tu kasa musi się zgadzać 🥳

W BE już takie memy krążą 🥱

Infantino w 157 min na 3-3 😂

d7c98f3f-ed98-4da4-ad74-e3d4414e0ea1.thumb.jpeg.d95f73a4dd86c5ff1837b1e28c0687e5.jpeg

Także jak byłem za USA tak zmieniam zdanie i niech wygra Belgia 🤷‍♂️💪

Edytowane przez PaVic
  • Haha 2

20 minut temu, PaVic napisał:

Net żyje 😂

Widziałem podobny filmik dzisiaj🙂 Ja myślałem, że Neymar już na emeryturze... Trochę szkoda chłopaka. To trio które tworzyli z Messim i Suarezem kosmiczne było. Ile w jego częstych kontuzjach jego winy a ile jego genetyki nikt nam nie powie ale trza mu oddać honor ze swojego czasu był czarodziej😉

Ja dzisiaj cały czas w robocie piosenkę o Haalandzie nuciłem, ale weszła ...😆

A jak odpaliłem YT to mi hydration break wyskoczyło (sziszka najlepsza 😉

Edytowane przez AdrianW
  • Haha 1

21 minut temu, AdrianW napisał:

Widziałem podobny filmik dzisiaj🙂 Ja myślałem, że Neymar już na emeryturze... Trochę szkoda chłopaka. To trio które tworzyli z Messim i Suarezem kosmiczne było. Ile w jego częstych kontuzjach jego winy a ile jego genetyki nikt nam nie powie ale trza mu oddać honor ze swojego czasu był czarodziej😉

Ja dzisiaj cały czas w robocie piosenkę o Haalandzie nuciłem, ale weszła ...😆

A jak odpaliłem YT to mi hydration break wyskoczyło (sziszka najlepsza 😉

"Czarodziej" ma zasięgi 🤣

https://www.facebook.com/reel/10157206156672241/?mibextid=ZZyLBr

Edytowane przez Mikoski
  • Haha 1