bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Jak to dzisiaj rano usłyszałem to nie wierzyłem. I już mam luz z oglądaniem. Leci TdF Paweł. Pozdro Przecież o tym pisałem kilka postów wyżej w kontekście przerw reklamowych w trakcie każdej połowy. To właśnie zabija piłkę. Niech robią co chcą. Historia sama ich zweryfikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, brachol napisał: Cześć Mitek nie mów, że dopiero teraz zorientowałeś się jak się załatwia sprawy z Infantino. pozdro Cześć Czym innym są przerwy reklamowe a czym innym bezpośrednie bieżące ingerencje wyniki meczów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 43 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 43 minuty temu Godzinę temu, brachol napisał: Cześć Mitek nie mów, że dopiero teraz zorientowałeś się jak się załatwia sprawy z Infantino. pozdro no i od tego jest FIFA aby korygować błędy sędziów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi