grimson Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 37 minut temu, AdrianW napisał: SrAI ku...!🤪 @grimson to Twoje typy? @cyniczny śmiało 😉 Zobaczymy czy teknolodzia! się myli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Godzinę temu, AdrianW napisał: SrAI ku...!🤪 @grimson to Twoje typy? @cyniczny śmiało 😉 Cześć A Polska w Lidze Narodów awansuje na drugie miejsce po drugim turnieju. Nie wiem szczerze mówiąc jak Polacy wygrywają te mecze... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Jak ja sie cieszę, że Kanada wymęczyła tego gola. Nie trzeba tego dłużej oglądać. Antyfutbol w pełnym wydaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć A Polska w Lidze Narodów awansuje na drugie miejsce po drugim turnieju. Nie wiem szczerze mówiąc jak Polacy wygrywają te mecze... Pozdro Cześć Takiego seta jak ten pierwszy z Argentyną to jeszcze nie widziałem. Zamęczyli ich i potem już było tylko lepiej. W Argentynie jakość robił De Cecco. pozdro Edytowane 14 godzin temu przez brachol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 10 godzin temu, bubol.T napisał: Jak ja sie cieszę, że Kanada wymęczyła tego gola. Nie trzeba tego dłużej oglądać. Antyfutbol w pełnym wydaniu Nie oglądałem ale już pierwszy nie trafiony 🤦♂️😂 Wczoraj przeleciała mi rolka z Simpsona w której finał to Meksyk -Portugalia 🤷♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Cześć Wiesz to trochę loteria jest, choć łatwiej wytypować zwycięzcę na tym poziomie niż w grupowych. Obiektywnie to raczej zwycięstwo należało się Kanadzie. Meksyk - Portugalia... niezły dowcip. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) Siema. Choć typowałem zwycięstwo RPA to jednak dobrze, że Kanada wygrała zasłużenie . Styl RPA tragiczny. Nic nie chce mówić/pisać ale Grimson i Mitek mają bardzo podobne typowania....😆 Grimson się AI zasłania ale przecież wiadomo.... Pozdro pozdro Edytowane 11 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, AdrianW napisał: Styl RPA tragiczny od samego początku meczu grali na czas, z nadzieją, że będą na końcu rzuty karne. ich bramkarze to super hero w te klocki, w jednym z meczów Pucharu Afryki obronił 4 karne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, grimson napisał: od samego początku meczu grali na czas, z nadzieją, że będą na końcu rzuty karne. ich bramkarze to super hero w te klocki, w jednym z meczów Pucharu Afryki obronił 4 karne. W jednym meczu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, AdrianW napisał: W jednym meczu??? tak, w 1 meczu. Rok 2023, obronione 4/5 karnych w meczu vs Wyspy Zielonego Przylądka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, grimson napisał: od samego początku meczu grali na czas, z nadzieją, że będą na końcu rzuty karne. ich bramkarze to super hero w te klocki, w jednym z meczów Pucharu Afryki obronił 4 karne. Charakterystyczne - uogólnienie na podstawie jednego wyjątkowego przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Mitek napisał: Charakterystyczne - uogólnienie na podstawie jednego wyjątkowego przypadku No właśnie, czy można w tym przypadku mówić jedynie o czystym przypadku?🙂 Czy jednak to już jakaś umiejętność, intuicja, szósty zmysł? Patrząc na ilość rozgrywanych meczy, ilość drużyn itd czy 4 karne obronione z rzędu to tylko wynik prawdopodobieństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, Mitek napisał: Meksyk - Portugalia... niezły dowcip. Jak się potwierdzi, to 🤞wszystkie odcinki Simpsona obejrzę 😏 😂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, AdrianW napisał: No właśnie, czy można w tym przypadku mówić jedynie o czystym przypadku?🙂 Czy jednak to już jakaś umiejętność, intuicja, szósty zmysł? Patrząc na ilość rozgrywanych meczy, ilość drużyn itd czy 4 karne obronione z rzędu to tylko wynik prawdopodobieństwa? Cześć Obrona karnego to raczej kwestia nieumiejętnego jego wykonania a także - a może przede wszystkim psychiczna wygrana bramkarza z zawodnikiem. Przy dobrze wykonanym karnym bramkarz nie ma szans bo nie ma fizycznej możliwości sięgnięcia piłki lecącej z odpowiednią siłą przy słupku - za mało czasu za mały zasięg. Czyli raczej jest to sytuacja, że czterech gości od rząd chujowo strzeliło po prostu. Oczywiście są bramkarze grający znakomicie na linii i posiadający świetny reflex i Ci mają większe szanse niż dwumetrowe klocki. Szczęsny, który znakomicie obronił sporo spektakularnych karnych, umiał podejść wyjątkowo spokojnie i na luzie do sytuacji a jednocześnie nie zapominał a taktycznych preferencjach strzelającego. No i to kosmiczne zostawienie ręki w górze... Sam akurat wielokrotnie strzelałem karne - wprawdzie na poziomie 3 ligi i uczelnianym ale wszystko działa podobnie uwzględniając nieudacznictwo niższych poziomów. No Adrian zaraz Brazylia. Syn już kończy gotować obiad a ja już browary odpaliłem jakby co. Nawet Rybelek przed TV (bo to jedyne chłodne miejsce w mieszkaniu 🙂 Pozdro serdeczne Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu @Mitek właśnie pędzę do domu żeby zdążyć chociaż na 2 połowę. Jak pierwsza połowa?🙂 Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Słabo. Japończycy bardzo skrócili pole i naprawdę dużo biegają. Brazylia gra niedokładnie i właśnie po takim niedokładnym podaniu traci bramkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Brazylia po okresie naporu wyrównuje. Ale Japonia to zdyscyplinowana i dobra drużyna choć jak widać przyciśnięta gubi się strasznie. No ale Vini co robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Tak, początek II połowy Brazylia zaczęła dość chaotycznie i ospale. Japończycy faktycznie są bardzo ruchliwi. Mogło być już więcej bramek 🙂 Japończycy są chyba trochę już zmęczeni bo mecz jakby się otworzył. Ale ich kontra może być zabójcza 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu Zastanawia mnie co tam robi Neymar??😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Tak, początek II połowy Brazylia zaczęła dość chaotycznie i ospale. Japończycy faktycznie są bardzo ruchliwi. Mogło być już więcej bramek 🙂 Japończycy są chyba trochę już zmęczeni bo mecz jakby się otworzył. Ale ich kontra może być zabójcza 😉 Cześć Wiesz myślę, że to co piszesz o zmęczeniu właśnie już widać i właśnie kontra dlatego - ta po słupku Viniego - wyszła tak jak wyszła. Nie umieją grać ekonomicznie, dlatego w końcówce Brazylia może im dokopać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu (edytowane) Tak, tylko ciężko się gra przeciwko drużynie która broni się całą drużyną pod własną bramką. To najlepiej naszym orłom wychodziło 😉 A wystarczy jeden błąd i kontra i po zawodach. Oj Vini będzie musiał pokazać magię 😄 Pozdro Edytowane 50 minut temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 33 minuty temu Udostępnij Napisano 33 minuty temu Turniej farciarzy...😉 Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 33 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 33 minuty temu no już myślałem że będzie dogrywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 3 minuty temu, Jan napisał: no już myślałem że będzie dogrywka Mogłaby być. Pierwszej połowy nie obejrzałem więc jak znalazł 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi