grimson Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 37 minut temu, AdrianW napisał: SrAI ku...!🤪 @grimson to Twoje typy? @cyniczny śmiało 😉 Zobaczymy czy teknolodzia! się myli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, AdrianW napisał: SrAI ku...!🤪 @grimson to Twoje typy? @cyniczny śmiało 😉 Cześć A Polska w Lidze Narodów awansuje na drugie miejsce po drugim turnieju. Nie wiem szczerze mówiąc jak Polacy wygrywają te mecze... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Jak ja sie cieszę, że Kanada wymęczyła tego gola. Nie trzeba tego dłużej oglądać. Antyfutbol w pełnym wydaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć A Polska w Lidze Narodów awansuje na drugie miejsce po drugim turnieju. Nie wiem szczerze mówiąc jak Polacy wygrywają te mecze... Pozdro Cześć Takiego seta jak ten pierwszy z Argentyną to jeszcze nie widziałem. Zamęczyli ich i potem już było tylko lepiej. W Argentynie jakość robił De Cecco. pozdro Edytowane 11 godzin temu przez brachol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, bubol.T napisał: Jak ja sie cieszę, że Kanada wymęczyła tego gola. Nie trzeba tego dłużej oglądać. Antyfutbol w pełnym wydaniu Nie oglądałem ale już pierwszy nie trafiony 🤦♂️😂 Wczoraj przeleciała mi rolka z Simpsona w której finał to Meksyk -Portugalia 🤷♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Cześć Wiesz to trochę loteria jest, choć łatwiej wytypować zwycięzcę na tym poziomie niż w grupowych. Obiektywnie to raczej zwycięstwo należało się Kanadzie. Meksyk - Portugalia... niezły dowcip. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) Siema. Choć typowałem zwycięstwo RPA to jednak dobrze, że Kanada wygrała zasłużenie . Styl RPA tragiczny. Nic nie chce mówić/pisać ale Grimson i Mitek mają bardzo podobne typowania....😆 Grimson się AI zasłania ale przecież wiadomo.... Pozdro pozdro Edytowane 8 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, AdrianW napisał: Styl RPA tragiczny od samego początku meczu grali na czas, z nadzieją, że będą na końcu rzuty karne. ich bramkarze to super hero w te klocki, w jednym z meczów Pucharu Afryki obronił 4 karne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, grimson napisał: od samego początku meczu grali na czas, z nadzieją, że będą na końcu rzuty karne. ich bramkarze to super hero w te klocki, w jednym z meczów Pucharu Afryki obronił 4 karne. W jednym meczu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, AdrianW napisał: W jednym meczu??? tak, w 1 meczu. Rok 2023, obronione 4/5 karnych w meczu vs Wyspy Zielonego Przylądka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, grimson napisał: od samego początku meczu grali na czas, z nadzieją, że będą na końcu rzuty karne. ich bramkarze to super hero w te klocki, w jednym z meczów Pucharu Afryki obronił 4 karne. Charakterystyczne - uogólnienie na podstawie jednego wyjątkowego przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Mitek napisał: Charakterystyczne - uogólnienie na podstawie jednego wyjątkowego przypadku No właśnie, czy można w tym przypadku mówić jedynie o czystym przypadku?🙂 Czy jednak to już jakaś umiejętność, intuicja, szósty zmysł? Patrząc na ilość rozgrywanych meczy, ilość drużyn itd czy 4 karne obronione z rzędu to tylko wynik prawdopodobieństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu 8 godzin temu, Mitek napisał: Meksyk - Portugalia... niezły dowcip. Jak się potwierdzi, to 🤞wszystkie odcinki Simpsona obejrzę 😏 😂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi