grimson Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 37 minut temu, AdrianW napisał: SrAI ku...!🤪 @grimson to Twoje typy? @cyniczny śmiało 😉 Zobaczymy czy teknolodzia! się myli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Godzinę temu, AdrianW napisał: SrAI ku...!🤪 @grimson to Twoje typy? @cyniczny śmiało 😉 Cześć A Polska w Lidze Narodów awansuje na drugie miejsce po drugim turnieju. Nie wiem szczerze mówiąc jak Polacy wygrywają te mecze... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Jak ja sie cieszę, że Kanada wymęczyła tego gola. Nie trzeba tego dłużej oglądać. Antyfutbol w pełnym wydaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć A Polska w Lidze Narodów awansuje na drugie miejsce po drugim turnieju. Nie wiem szczerze mówiąc jak Polacy wygrywają te mecze... Pozdro Cześć Takiego seta jak ten pierwszy z Argentyną to jeszcze nie widziałem. Zamęczyli ich i potem już było tylko lepiej. W Argentynie jakość robił De Cecco. pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez brachol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi