AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ostatnia bramka : https://m.lajfy.com/match/index/date/2026-06-24/id/530022/type/goal Już 1:1 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Jeżeli chodzi o link to nie wiem o co chodzi, nic mi się nie pokazuje poza jakimiś opisami i pustymi ekranami. A jeżeli chodzi o mecz to ...oglądam siatkę. Modernizowanie drużyny, będąc najlepszą drużyną na świecie to trudny proces. Grbić - znakomity szkoleniowiec, radzi z tym sobie na razie chyba troszkę gorzej niż Pan Haynen, który zrobił nam siatkówkę na 10 lat. A jeżeli chodzi o sędziowanie Pani... Panie radzą sobie raczej zdecydowanie lepiej pd Panów ze wszystkim co nie wymaga zwykłej siły wzbogaconej tępym mózgiem więc jestem spokojny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu Z tą pierwszą bramką, to nie wiem czy sobie tak dobrze poradziła. Nie jestem sędzia, ale piłkę oglądam i byłem zdziwiony. A Podolski to gość i to z Górnika 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu (edytowane) Klikasz w "POKAŻ KOMENTARZ" i wyświetla Ci się krótki filmik z powtórki gola. Kanada zrobiła bardzo efektowną akcję zakończoną bramką. Siatkówka spoko ale nie oglądam. W plażową zawsze lubiłem grać. Poza tym mecz świetny jak na razie. Ja nie jestem spokojny bo dyskusyjne już na początku stało się czy pierwsza bramka dla Niemców powinna być uznana. I czy Pani wytrzyma ciśnienie psychicznie. Przecież tam też mocno "wchodzą na łeb". Trza mieć jaja😉 Pozdro Edytowane 54 minuty temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 49 minut temu Udostępnij Napisano 49 minut temu 3 minuty temu, bubol.T napisał: Z tą pierwszą bramką, to nie wiem czy sobie tak dobrze poradziła. Nie jestem sędzia, ale piłkę oglądam i byłem zdziwiony. A Podolski to gość i to z Górnika 👍 Cześć Wczoraj oglądałem mecz - już nie pamiętam który - i sędziowało chyba 9 panów (no wiecie, boisko techniczni Var itd) i żenujące błędy były dla mnie śmieszne. Takie gdybanie: bo Pani sędziuje pachnie gorzej niż jakby było, że sędziuje czarny. Ludzie ocknijcie się. Przestańcie być niewolnikami tradycyjnej ciemnoty. No chyba, że bliski jest Wam XIX wiek. Czytaliście życiorys najwybitniejszego Polaka? Daje do myślenia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu Mitek, co Ty gadasz??? Kobitka sędziuje i bardzo fajnie. Czy ktoś napisał że mu to przeszkadza?? Ale zobacz powtórkę przy pierwszym golu to zrozumiesz. Sory - albo rybki albo pipki - oglądaj siatkówkę 😄 ja oglądam mecz. Bez sensu taka dyskusja. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 37 minut temu Udostępnij Napisano 37 minut temu 4 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Wczoraj oglądałem mecz - już nie pamiętam który - i sędziowało chyba 9 panów (no wiecie, boisko techniczni Var itd) i żenujące błędy były dla mnie śmieszne. Takie gdybanie: bo Pani sędziuje pachnie gorzej niż jakby było, że sędziuje czarny. Ludzie ocknijcie się. Przestańcie być niewolnikami tradycyjnej ciemnoty. No chyba, że bliski jest Wam XIX wiek. Czytaliście życiorys najwybitniejszego Polaka? Daje do myślenia. Pozdro Gdzie napisałem, że poradziła sobie źle, bo jest kobietą? Raczej należy oceniać sytuację, nie kto sędziuje. A w mojej ocenie to nadawało sie na faul. Poza tym sędziowanie bez zarzutu. Akurat na kobiety głosuje częściej niż na mężczyzn. Na czarnych jeszcze nie głosowałem, ale chyba nawet nie mam takiej możliwości, póki co. Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, bubol.T napisał: Gdzie napisałem, że poradziła sobie źle, bo jest kobietą? Raczej należy oceniać sytuację, nie kto sędziuje. A w mojej ocenie to nadawało sie na faul. Poza tym sędziowanie bez zarzutu. Akurat na kobiety głosuje częściej niż na mężczyzn. Na czarnych jeszcze nie głosowałem, ale chyba nawet nie mam takiej możliwości, póki co. Pozdro. Cześć Wybacz Tomku, wybacz Adrianie, gdzieś wcześniej padło takie nieszczęśliwe uogólnienie i do tego się odniosłem. Ale rzeczywiście jestem może tutaj wyczulony bo niestety czasami słabo się czyta. Sorry. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu Spoczko. Nawet w studiu się wypowiadają że raczej był faul przy pierwszej bramce. Dla mnie bez znaczenia kto sędziuje aby sprawiedliwie a skoro jest VAR to naprawdę dużo rzeczy można obiektywnie ocenić. Widzę, że pijesz cały czas do moich ostatnich wpisów. Więc tłumaczę - nie mam nic do czarnoskórych. Kibicowałem Senegalowi. Nie lubię przedstawienia i pokazu mody na boisku. Fajnie gdyby piłkarz wyróżniał się umiejętnościami a nie np fryzurą. Panie jako sędzia - też spoko. "Trza mieć jaja" - trzeba być twardym i mocnym psychicznie , w końcu ma się do czynienia z bandą 22 kogutów. Ot tyle w temacie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi