Edwin Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Dzięki Wszystkim za wsparcie. Wstawią implant,usuną jeden z kręgów, jak się uda będzie ok,jak nie, to już nie będę zamulał na forum 😀. Będzie dobrze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Edwin napisał: Dzięki Wszystkim za wsparcie. Wstawią implant,usuną jeden z kręgów, jak się uda będzie ok,jak nie, to już nie będę zamulał na forum 😀. Będzie dobrze. Twardy zawodnik z Ciebie!😉 Chciałbym tak zamulać 😆 Świetny mecz! Anglicy ostro cisną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 8 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Tu nie chodzi o szowinizm czy rasizm. Podstawowi gracze z drużyny Senegalu powierzchownie niczym się nie wyróżniali. Ale jako drużynę przyjemnie się ich oglądało. Widać było, że każdy daje z siebie 100%. Gdy Hiszpanie wychodzili na murawę to Yamal sprawdzał ręką czy mu loczki dobrze się ułożyły z tyłu głowy... Np Barcola z Francji czy Sane z Niemiec wyglądają dla mnie jak bezdomni choć to super grajki. Nie rozumiem jak goście zamożni "na poziomie" mogą hodować łoniaki na brodzie? Może faktycznie taka moda teraz... i mam wrażenie, że właśnie wielu piłkarzy przyjechało na galę mody a granie w piłkę jest sprawą drugorzędną. A szczególnie mnie to raziło u naszych narodowych grajków. Historia pokazała, że dużo gwiazd w jednym zespole to często mieszanka wybuchowa, przykład - PSG jak grał Messi, Neymar i Mbappe a obecnie. I tak samo Real obecnie jak przyszedł do nich Mbappe . Pozdro Cześć No niestety ale bronisz przegranej pozycji Adrianie. Ocenianie kogoś po wyglądzie, kolorze skóry, narodowości czy np. preferencjach seksulanych jest dla mnie karygodne i prymitywne. Przypomina mi czasy gdy paru gości chciało mnie wyrzucić z jadącego pociągu bo miałem długie włosy. Wiesz niczym się te postawy nie różnią poza tym , że tamci mieli jaja żeby przejść do czynów. Ja tam oglądam grę a nie zawodników jako takich. Zresztą zawsze grałem w piłkę we wszelkich reprezentacjach (mam nawet medale MP uczelni wyższych :)) i bardzo lubiłem ale nigdy nie byłem kibicem meczowym - tylko TV. W życiu byłem może n 4-5 meczach na żywo. Wydaje mi się, że drużyny faworyzowane podeszły do pierwszej rundy rozruchowo zbyt ekonomicznie i zostały nieco ukarane bo teoretycznie słabsi okazali się całkiem nieźli i przy determinacji i dobrej postawie bramkarzy osiągnęli wartościowe wyniki. Zobaczymy co b ędzie dalej. Pozdrowienia Edytowane 4 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 7 godzin temu, Edwin napisał: Dzięki Wszystkim za wsparcie. Wstawią implant,usuną jeden z kręgów, jak się uda będzie ok,jak nie, to już nie będę zamulał na forum 😀. Będzie dobrze. Cześć Edwinie Drogi w tym wypadku i tak nic od Ciebie nie zależy. Fachowcy sobie poradzą a Ty sprężaj się z rehabilitacją po prostu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć Angole wyglądają na mocną ekipę, zobaczymy jak dalej się potoczy. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Ocenianie kogoś po wyglądzie, kolorze skóry, narodowości czy np. preferencjach seksulanych jest dla mnie karygodne i prymitywne. mam pełne prawo do takich ocen, to jest zaleta demokracji i wolności słowa. próby przeciwstawienia się to czysty objaw totalitaryzmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, grimson napisał: mam pełne prawo do takich ocen, to jest zaleta demokracji i wolności słowa. próby przeciwstawienia się to czysty objaw totalitaryzmu. Za chwilę w ramach tej wolności będziesz im dawał opaski i zamykał w obozach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 14 minut temu, Mikoski napisał: Za chwilę w ramach tej wolności będziesz im dawał opaski i zamykał w obozach. to jest właśnie totalitaryzm. W ramach wolności, w UK hindus zadźgał 18 latka, z pochodzenia Polaka. Wrzeszcząc do policjantów, że bialas jest rasista. Policjanci skuli bialasa, który mówił 9x do gliniarzy, że został dźgnięty nożem. Co na to gliniarze? Ano nic, rasizm jest gorszy niż jakaś tam kosa w żebrach. Henry Nowak zmarł. Edytowane 2 godziny temu przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, grimson napisał: to jest właśnie totalitaryzm. W ramach wolności, w UK hindus zadźgał 18 latka, z pochodzenia Polaka. Wrzeszcząc do policjantów, że bialas jest rasista. Policjanci skuli bialasa, który mówił 9x do gliniarzy, że został dźgnięty nożem. Co na to gliniarze? Ano nic, rasizm jest gorszy niż jakaś tam kosa w żebrach. Henry Nowak zmarł. i przepowiednia się sprawdziła: faszyzm wrócił pod płaszczykiem antyfaszyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Jan napisał: i przepowiednia się sprawdziła: faszyzm wrócił pod płaszczykiem antyfaszyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi