Skocz do zawartości

FIFA World Cup 2026

Jan

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Edwin napisał:

Dzięki Wszystkim za wsparcie.

Wstawią implant,usuną jeden z kręgów, jak się uda będzie ok,jak nie, to już nie będę zamulał na forum 😀. Będzie dobrze.

Twardy zawodnik z Ciebie!😉 Chciałbym tak zamulać 😆 

Świetny mecz! Anglicy ostro cisną.

8 godzin temu, AdrianW napisał:

Cześć. Tu nie chodzi o szowinizm czy rasizm. Podstawowi gracze z drużyny Senegalu powierzchownie niczym się nie wyróżniali. Ale jako drużynę przyjemnie się ich oglądało. Widać było, że każdy daje z siebie 100%. Gdy Hiszpanie wychodzili na murawę to Yamal sprawdzał ręką czy mu loczki dobrze się ułożyły z tyłu głowy... Np Barcola z Francji czy Sane z Niemiec wyglądają dla mnie jak bezdomni choć to super grajki. Nie rozumiem jak goście zamożni  "na poziomie" mogą hodować łoniaki na brodzie? Może faktycznie taka moda teraz... i mam wrażenie, że właśnie wielu piłkarzy przyjechało na galę mody a granie w piłkę jest sprawą drugorzędną. A szczególnie mnie to raziło u naszych narodowych grajków.

Historia pokazała, że dużo gwiazd w jednym zespole to często mieszanka wybuchowa, przykład - PSG jak grał  Messi, Neymar i Mbappe a obecnie. I tak samo Real obecnie jak przyszedł do nich Mbappe .

Pozdro 

Cześć

No niestety ale bronisz przegranej pozycji Adrianie. Ocenianie kogoś po wyglądzie, kolorze skóry, narodowości czy np. preferencjach seksulanych jest dla mnie karygodne i prymitywne.

Przypomina mi czasy gdy paru gości chciało mnie wyrzucić z jadącego pociągu bo miałem długie włosy. Wiesz niczym się te postawy nie różnią poza tym , że tamci mieli jaja żeby przejść do czynów.

Ja tam oglądam grę a nie zawodników jako takich. Zresztą zawsze grałem w piłkę we wszelkich reprezentacjach (mam nawet medale MP uczelni wyższych :)) i bardzo lubiłem ale nigdy nie byłem kibicem meczowym - tylko TV. W życiu byłem może n 4-5 meczach na żywo.

Wydaje mi się, że drużyny faworyzowane podeszły do pierwszej rundy rozruchowo zbyt ekonomicznie i zostały nieco ukarane bo teoretycznie słabsi okazali się całkiem nieźli i przy determinacji i dobrej postawie bramkarzy osiągnęli wartościowe wyniki. Zobaczymy co b ędzie dalej.

Pozdrowienia

Edytowane przez Mitek

7 godzin temu, Edwin napisał:

Dzięki Wszystkim za wsparcie.

Wstawią implant,usuną jeden z kręgów, jak się uda będzie ok,jak nie, to już nie będę zamulał na forum 😀. Będzie dobrze.

Cześć

Edwinie Drogi w tym wypadku i tak nic od Ciebie nie zależy. Fachowcy sobie poradzą a Ty sprężaj się z rehabilitacją po prostu.

Pozdro

2 godziny temu, Mitek napisał:

Ocenianie kogoś po wyglądzie, kolorze skóry, narodowości czy np. preferencjach seksulanych jest dla mnie karygodne i prymitywne.

mam pełne prawo do takich ocen, to jest zaleta demokracji i wolności słowa. 

próby przeciwstawienia się to czysty objaw totalitaryzmu.