grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Jan napisał: kiedy lecisz ? Jak mi postawisz bilety. Kiedy stawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, grimson napisał: Jak mi postawisz bilety. Kiedy stawiasz? nie przypuszczam że Ciebie nie stać na bilecik do Australii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Jan napisał: nie przypuszczam że Ciebie nie stać na bilecik do Australii Ja latam tylko w C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Najtańsza opcja na tydzień @Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, grimson napisał: Ja latam tylko w C. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: ? Business Class- klasa C w samolocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Z Berlina za 5 kola mozna leciec. Oczywiscie opcja dla plebsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu A ja chciałem zwrócić uwagę na odkrywcze stwierdzenie: "W Australii już jeżdżą." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu A ja chciałem zwrócić uwagę, że najwspanialsza dziedzina nauki jaką jest geologia nie idzie w parze ze znajomością geografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, Spiochu napisał: Z Berlina za 5 kola mozna leciec. Oczywiscie opcja dla plebsu. Ma być C, a nie klasa bydlęca 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10.06 w Perisher mieli bajkowy warun, potem białe spłynęło: ScreenRecording_06-20-2026 16-43-02_1.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Jeżeli zdanie dotyczyło 10.06 to uczciwie cofam sugestie. Ale 20.06 to już jest bliżej środka zimy. Moim zdaniem należałoby - aby być w zgodzie z prawdą: "W Australii kręcą... !!!" Specyfika klimatyczna półkuli południowej jest niestety nieubłagana. W Australii góry są dość niskie i naturalnego śniegu nie ma za dużo. I to jest zima, której raczej nie można porównać w żaden sposób z naszą. Swoją drogą przypadkowo wywołany bardzo ciekawy temat tak, że z przyjemnością czekam na rozwinięcie eksperckie kolegi, który go poruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi