grimson Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Jan napisał: kiedy lecisz ? Jak mi postawisz bilety. Kiedy stawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, grimson napisał: Jak mi postawisz bilety. Kiedy stawiasz? nie przypuszczam że Ciebie nie stać na bilecik do Australii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, Jan napisał: nie przypuszczam że Ciebie nie stać na bilecik do Australii Ja latam tylko w C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Najtańsza opcja na tydzień @Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, grimson napisał: Ja latam tylko w C. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: ? Business Class- klasa C w samolocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Z Berlina za 5 kola mozna leciec. Oczywiscie opcja dla plebsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu A ja chciałem zwrócić uwagę na odkrywcze stwierdzenie: "W Australii już jeżdżą." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu A ja chciałem zwrócić uwagę, że najwspanialsza dziedzina nauki jaką jest geologia nie idzie w parze ze znajomością geografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, Spiochu napisał: Z Berlina za 5 kola mozna leciec. Oczywiscie opcja dla plebsu. Ma być C, a nie klasa bydlęca 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10.06 w Perisher mieli bajkowy warun, potem białe spłynęło: ScreenRecording_06-20-2026 16-43-02_1.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu Jeżeli zdanie dotyczyło 10.06 to uczciwie cofam sugestie. Ale 20.06 to już jest bliżej środka zimy. Moim zdaniem należałoby - aby być w zgodzie z prawdą: "W Australii kręcą... !!!" Specyfika klimatyczna półkuli południowej jest niestety nieubłagana. W Australii góry są dość niskie i naturalnego śniegu nie ma za dużo. I to jest zima, której raczej nie można porównać w żaden sposób z naszą. Swoją drogą przypadkowo wywołany bardzo ciekawy temat tak, że z przyjemnością czekam na rozwinięcie eksperckie kolegi, który go poruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi