grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Jan napisał: kiedy lecisz ? Jak mi postawisz bilety. Kiedy stawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, grimson napisał: Jak mi postawisz bilety. Kiedy stawiasz? nie przypuszczam że Ciebie nie stać na bilecik do Australii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Jan napisał: nie przypuszczam że Ciebie nie stać na bilecik do Australii Ja latam tylko w C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Najtańsza opcja na tydzień @Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, grimson napisał: Ja latam tylko w C. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jan napisał: ? Business Class- klasa C w samolocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Z Berlina za 5 kola mozna leciec. Oczywiscie opcja dla plebsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu A ja chciałem zwrócić uwagę na odkrywcze stwierdzenie: "W Australii już jeżdżą." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 minut temu Autor Udostępnij Napisano 31 minut temu A ja chciałem zwrócić uwagę, że najwspanialsza dziedzina nauki jaką jest geologia nie idzie w parze ze znajomością geografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 minut temu Autor Udostępnij Napisano 30 minut temu 42 minuty temu, Spiochu napisał: Z Berlina za 5 kola mozna leciec. Oczywiscie opcja dla plebsu. Ma być C, a nie klasa bydlęca 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi