Jump to content

Rochace - zakończenie sezonu

Recommended Posts

Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał:

A mogłeś być..🤪. Coś tam mamy, sklejamy

Chcislem, ale 4h20 w jedną stronę no i robota dzisiaj. Ale żałuję że wolnego nie wziąłem. Tam chyba jeszcze śnieg ma padać 😉

Dzięki za dzisiejszy dzień dla: @Adam ..DUCH z Iwonką, @Lexi z Ewcią, @AdrianW z Żancią, @rulez oraz @ravick97 za wspólną jazdę. Pogoda petarda. Zdjęć wrzucać nie mogę, może inni coś zapodadzą. Świetna sobota. Żyć, nie umierać.

To post @Marcos73 z drugiego wątku a wklejam go dlatego bo być może warto stworzyć coś nowego. Jest zlot SF to może uda się w przyszłym sezonie zrobić kompletnie nieformalne zakonczenie sezonu SF??, bo jak by nie patrzeć to na miejscu stawiło się całkiem "dobrowolnie" 7 narciarzy + dwie jakże ważne osoby towarzyszące i między Bogiem a prawdą wszyscy mieli ochotę na "jutro".

I w tym miejscu miałem zakończyć ale się nie da: @Marcos73 zajebista jazda. 

• Like 5
  • Thanks 1

2 minuty temu, Bruner79 napisał:

Chcislem, ale 4h20 w jedną stronę no i robota dzisiaj. Ale żałuję że wolnego nie wziąłem. Tam chyba jeszcze śnieg ma padać 😉

No to będę złośliwy - w sobotę się nie pracuje to raz a dwa, twoje 4.20 na @AdrianW który startował o 3 nad ranem chyba nie robi wrażenia:classic_biggrin::classic_cool: . Nie wiem czy śnieg ma padać ale Adrian zostaje do jutra!!!! i z tego co wiem ma wolne kojo - to się zbieraj!!

• Like 1
  • Haha 1

36 minut temu, Adam ..DUCH napisał:

No to będę złośliwy - w sobotę się nie pracuje to raz a dwa, twoje 4.20 na @AdrianW który startował o 3 nad ranem chyba nie robi wrażenia:classic_biggrin::classic_cool: . Nie wiem czy śnieg ma padać ale Adrian zostaje do jutra!!!! i z tego co wiem ma wolne kojo - to się zbieraj!!

Cała góra wolna! Także wbijać ile wlezie 😆 Ja swojego koja nie ustąpię, a poza tym byliśmy skosztować gulaszu z jelenia więc może być w nocy gęste powietrze...🤪

• Haha 3

8 minut temu, AdrianW napisał:

Cała góra wolna! Także wbijać ile wlezie 😆 Ja swojego koja nie ustąpię, a poza tym byliśmy skosztować gulaszu z jelenia więc może być w nocy gęste powietrze...🤪

Też jadłem😀.

pozdro

ps. A jak Żancia i kolano?

57 minut temu, Adam ..DUCH napisał:

Dzięki za dzisiejszy dzień dla: @Adam ..DUCH z Iwonką, @Lexi z Ewcią, @AdrianW z Żancią, @rulez oraz @ravick97 za wspólną jazdę. Pogoda petarda. Zdjęć wrzucać nie mogę, może inni coś zapodadzą. Świetna sobota. Żyć, nie umierać.

To post @Marcos73 z drugiego wątku a wklejam go dlatego bo być może warto stworzyć coś nowego. Jest zlot SF to może uda się w przyszłym sezonie zrobić kompletnie nieformalne zakonczenie sezonu SF??, bo jak by nie patrzeć to na miejscu stawiło się całkiem "dobrowolnie" 7 narciarzy + dwie jakże ważne osoby towarzyszące i między Bogiem a prawdą wszyscy mieli ochotę na "jutro".

Potwierdzam, zajebiście się jeździło. Nawet Padok był świetny. Z Maćkiem zjechaliśmy go na koniec i w cieniu nadal było twardo, ale trawsko już wyłazi od połowy. Jak się wam karnety skończyły to był moment, że byliśmy z Maćkiem sami na stoku. No i orczyk na koniec, jak alpejscy wymiatacze, bez kasków, rękawiczek i w okularkach😀.

pozdro

ps. Super, że wszystkim obecnym się chciało, szczególnie Tomkowi (Rulez), o Adrianie z Żancią nie wspominając. Zakończenie sezonu prima sort. Towarzystwo i pogoda wyborne.

• Like 4
  • Thanks 2

10 minut temu, Marcos73 napisał:

Też jadłem😀.

pozdro

ps. A jak Żancia i kolano?

No właśnie też skosztowała i przestało ją boleć 😆 Może z głodu ją kolano bolało...🤣

Pozdro 

Edited by AdrianW
  • Haha 1

5 minut temu, Marcos73 napisał:

ps. Super, że wszystkim obecnym się chciało, szczególnie Tomkow

Chciało, ale powiem wam jak przyjechałem prąd mi odceło 🙂

Ja również wszystkim dziękuję, w towarzystwie to jednak lepiej się jeździ. Jest od kogo podglądać.

Edited by rulez
  • Like 5
  • Thanks 1

1 minutę temu, rulez napisał:

Chciało, ale powiem wam jak przyjechałem prąd mi odceło 🙂

Ja również wszystkim dziękuję, w towarzystwie to jednak lepiej się jeździ. Jest od kogo podglądać.

Ja po 12 już taki lekko skołowany byłem, jednak długa podróż robi swoje - brak energii. A @Marcos73 to dopiero się budził do jazdy...🫪 😆

Oj tak, było od kogo podpatrywać... Tylko Tomek ode mnie lepiej nie podpatruj...😂

Również wszystkim przybyłym - razem z Żanetą dziękujemy ! Oby nie ostatni raz i w co najmniej takim samym składzie 🙂

Pozdro

• Like 2
  • Thanks 1

58 minut temu, AdrianW napisał:

Ja po 12 już taki lekko skołowany byłem, jednak długa podróż robi swoje - brak energii. A @Marcos73 to dopiero się budził do jazdy...🫪 😆

Oj tak, było od kogo podpatrywać... Tylko Tomek ode mnie lepiej nie podpatruj...😂

Również wszystkim przybyłym - razem z Żanetą dziękujemy ! Oby nie ostatni raz i w co najmniej takim samym składzie 🙂

Pozdro

Adi, jak na tak krótki staż - jest bardzo dobrze. Od rana już było miękko. Radziliście sobie bardzo dobrze, można już to śmiało jazdą na nartach. Do następnego, jutro walczcie do upadłego. Potem regeneracyjne knedliczki z gulaszem😀
pozdro

• Thanks 1

4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał:

Uważam, że to zajebista sprawa i (nie ukrywam, ze wspomnienie o obecności Iwony ma wpływ na tą zajebistość)... ekstra, że się Wam udało.

Czyżby kolejny stworzony przez Ciebie albo z Twoim udziałem kanon?! - Gratulacje dla wszystkich i szczery podziw za konsekwencję dla tych, którzy mieli najdalej - szacun.

Bardzo Wam zazdrościmy!!!

Mitek i Rybelek

Niestety tylko z rowerkami i na rowerkach.

• Like 1
  • Thanks 2

47 minut temu, ravick97st napisał:

no i co tu począć z taką informacją … 😁?

No nie wiem nie wiem .. proponuje Maćku niedzielę.. no i w czwartek oczywiście Kasprowy.. 🙂

• Like 1