AdrianW Napisano Czwartek o 14:23 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:23 (edytowane) Godzinę temu, Marcos73 napisał: Qurła, sobota aktualna? @Lexi, @AdrianW, @Adam ..DUCH, @Bruner79, @Chertan i inni jedziecie fajfusy??? pozdro Się głupio pytasz się... podwózki szukasz??😆😆 Po 3 rano wylot z domu 🤪 pozdro pozdro Edytowane Czwartek o 14:39 przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Czwartek o 17:11 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 17:11 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Qurła, sobota aktualna? @Lexi, @AdrianW, @Adam ..DUCH, @Bruner79, @Chertan i inni jedziecie fajfusy??? pozdro Słabiutko lamusie słabiutko🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 20:26 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:26 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Qurła, sobota aktualna? @Lexi, @AdrianW, @Adam ..DUCH, @Bruner79, @Chertan i inni jedziecie fajfusy??? pozdro Na rowerze...? zapraszamy. 🙂 Pozdro i miłej zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano wczoraj o 17:26 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:26 Jade z TG przez Katowice, Tychy, Żywiec, ktoś chętny ? Planuje wyjechsć około 5:00 z domu bo kawałek jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Ruchacze!! Gdzie foty? Jezdzoooo? 🧐 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Bruner79 napisał: Ruchacze!! Gdzie foty? Jezdzoooo? 🧐 https://www.skionline.pl/forum/topic/22562-rohace-spalena-dolina/?do=findComment&comment=422549 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, Bruner79 napisał: Ruchacze!! Gdzie foty? Jezdzoooo? 🧐 A mogłeś być..🤪. Coś tam mamy, sklejamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: A mogłeś być..🤪. Coś tam mamy, sklejamy Chcislem, ale 4h20 w jedną stronę no i robota dzisiaj. Ale żałuję że wolnego nie wziąłem. Tam chyba jeszcze śnieg ma padać 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dzięki za dzisiejszy dzień dla: @Adam ..DUCH z Iwonką, @Lexi z Ewcią, @AdrianW z Żancią, @rulez oraz @ravick97 za wspólną jazdę. Pogoda petarda. Zdjęć wrzucać nie mogę, może inni coś zapodadzą. Świetna sobota. Żyć, nie umierać. To post @Marcos73 z drugiego wątku a wklejam go dlatego bo być może warto stworzyć coś nowego. Jest zlot SF to może uda się w przyszłym sezonie zrobić kompletnie nieformalne zakonczenie sezonu SF??, bo jak by nie patrzeć to na miejscu stawiło się całkiem "dobrowolnie" 7 narciarzy + dwie jakże ważne osoby towarzyszące i między Bogiem a prawdą wszyscy mieli ochotę na "jutro". I w tym miejscu miałem zakończyć ale się nie da: @Marcos73 zajebista jazda. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bruner79 napisał: Chcislem, ale 4h20 w jedną stronę no i robota dzisiaj. Ale żałuję że wolnego nie wziąłem. Tam chyba jeszcze śnieg ma padać 😉 No to będę złośliwy - w sobotę się nie pracuje to raz a dwa, twoje 4.20 na @AdrianW który startował o 3 nad ranem chyba nie robi wrażenia . Nie wiem czy śnieg ma padać ale Adrian zostaje do jutra!!!! i z tego co wiem ma wolne kojo - to się zbieraj!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu IMG_6296.HEICIMG_6298.HEICIMG_6302.HEICIMG_6296.HEICIMG_6298.HEICIMG_6302.HEIC 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Adam ..DUCH napisał: No to będę złośliwy - w sobotę się nie pracuje to raz a dwa, twoje 4.20 na @AdrianW który startował o 3 nad ranem chyba nie robi wrażenia . Nie wiem czy śnieg ma padać ale Adrian zostaje do jutra!!!! i z tego co wiem ma wolne kojo - to się zbieraj!! Cała góra wolna! Także wbijać ile wlezie 😆 Ja swojego koja nie ustąpię, a poza tym byliśmy skosztować gulaszu z jelenia więc może być w nocy gęste powietrze...🤪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, AdrianW napisał: Cała góra wolna! Także wbijać ile wlezie 😆 Ja swojego koja nie ustąpię, a poza tym byliśmy skosztować gulaszu z jelenia więc może być w nocy gęste powietrze...🤪 Też jadłem😀. pozdro ps. A jak Żancia i kolano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Dzięki za dzisiejszy dzień dla: @Adam ..DUCH z Iwonką, @Lexi z Ewcią, @AdrianW z Żancią, @rulez oraz @ravick97 za wspólną jazdę. Pogoda petarda. Zdjęć wrzucać nie mogę, może inni coś zapodadzą. Świetna sobota. Żyć, nie umierać. To post @Marcos73 z drugiego wątku a wklejam go dlatego bo być może warto stworzyć coś nowego. Jest zlot SF to może uda się w przyszłym sezonie zrobić kompletnie nieformalne zakonczenie sezonu SF??, bo jak by nie patrzeć to na miejscu stawiło się całkiem "dobrowolnie" 7 narciarzy + dwie jakże ważne osoby towarzyszące i między Bogiem a prawdą wszyscy mieli ochotę na "jutro". I w tym miejscu miałem zakończyć ale się nie da: @Marcos73 zajebista jazda. Potwierdzam, zajebiście się jeździło. Nawet Padok był świetny. Z Maćkiem zjechaliśmy go na koniec i w cieniu nadal było twardo, ale trawsko już wyłazi od połowy. Jak się wam karnety skończyły to był moment, że byliśmy z Maćkiem sami na stoku. No i orczyk na koniec, jak alpejscy wymiatacze, bez kasków, rękawiczek i w okularkach😀. pozdro ps. Super, że wszystkim obecnym się chciało, szczególnie Tomkowi (Rulez), o Adrianie z Żancią nie wspominając. Zakończenie sezonu prima sort. Towarzystwo i pogoda wyborne. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 10 minut temu, Marcos73 napisał: Też jadłem😀. pozdro ps. A jak Żancia i kolano? No właśnie też skosztowała i przestało ją boleć 😆 Może z głodu ją kolano bolało...🤣 Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 5 minut temu, Marcos73 napisał: ps. Super, że wszystkim obecnym się chciało, szczególnie Tomkow Chciało, ale powiem wam jak przyjechałem prąd mi odceło 🙂 Ja również wszystkim dziękuję, w towarzystwie to jednak lepiej się jeździ. Jest od kogo podglądać. Edytowane 1 godzinę temu przez rulez 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, rulez napisał: Chciało, ale powiem wam jak przyjechałem prąd mi odceło 🙂 Ja również wszystkim dziękuję, w towarzystwie to jednak lepiej się jeździ. Jest od kogo podglądać. Ja po 12 już taki lekko skołowany byłem, jednak długa podróż robi swoje - brak energii. A @Marcos73 to dopiero się budził do jazdy... 😆 Oj tak, było od kogo podpatrywać... Tylko Tomek ode mnie lepiej nie podpatruj...😂 Również wszystkim przybyłym - razem z Żanetą dziękujemy ! Oby nie ostatni raz i w co najmniej takim samym składzie 🙂 Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 minut temu Udostępnij Napisano 14 minut temu 58 minut temu, AdrianW napisał: Ja po 12 już taki lekko skołowany byłem, jednak długa podróż robi swoje - brak energii. A @Marcos73 to dopiero się budził do jazdy... 😆 Oj tak, było od kogo podpatrywać... Tylko Tomek ode mnie lepiej nie podpatruj...😂 Również wszystkim przybyłym - razem z Żanetą dziękujemy ! Oby nie ostatni raz i w co najmniej takim samym składzie 🙂 Pozdro Adi, jak na tak krótki staż - jest bardzo dobrze. Od rana już było miękko. Radziliście sobie bardzo dobrze, można już to śmiało jazdą na nartach. Do następnego, jutro walczcie do upadłego. Potem regeneracyjne knedliczki z gulaszem😀 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi