AdrianW Napisano Czwartek o 14:23 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:23 (edytowane) Godzinę temu, Marcos73 napisał: Qurła, sobota aktualna? @Lexi, @AdrianW, @Adam ..DUCH, @Bruner79, @Chertan i inni jedziecie fajfusy??? pozdro Się głupio pytasz się... podwózki szukasz??😆😆 Po 3 rano wylot z domu 🤪 pozdro pozdro Edytowane Czwartek o 14:39 przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Czwartek o 17:11 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 17:11 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Qurła, sobota aktualna? @Lexi, @AdrianW, @Adam ..DUCH, @Bruner79, @Chertan i inni jedziecie fajfusy??? pozdro Słabiutko lamusie słabiutko🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 20:26 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:26 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Qurła, sobota aktualna? @Lexi, @AdrianW, @Adam ..DUCH, @Bruner79, @Chertan i inni jedziecie fajfusy??? pozdro Na rowerze...? zapraszamy. 🙂 Pozdro i miłej zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Jade z TG przez Katowice, Tychy, Żywiec, ktoś chętny ? Planuje wyjechsć około 5:00 z domu bo kawałek jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Ruchacze!! Gdzie foty? Jezdzoooo? 🧐 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Bruner79 napisał: Ruchacze!! Gdzie foty? Jezdzoooo? 🧐 https://www.skionline.pl/forum/topic/22562-rohace-spalena-dolina/?do=findComment&comment=422549 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Bruner79 napisał: Ruchacze!! Gdzie foty? Jezdzoooo? 🧐 A mogłeś być..🤪. Coś tam mamy, sklejamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 20 minut temu Udostępnij Napisano 20 minut temu Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: A mogłeś być..🤪. Coś tam mamy, sklejamy Chcislem, ale 4h20 w jedną stronę no i robota dzisiaj. Ale żałuję że wolnego nie wziąłem. Tam chyba jeszcze śnieg ma padać 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 19 minut temu Autor Udostępnij Napisano 19 minut temu Dzięki za dzisiejszy dzień dla: @Adam ..DUCH z Iwonką, @Lexi z Ewcią, @AdrianW z Żancią, @rulez oraz @ravick97 za wspólną jazdę. Pogoda petarda. Zdjęć wrzucać nie mogę, może inni coś zapodadzą. Świetna sobota. Żyć, nie umierać. To post @Marcos73 z drugiego wątku a wklejam go dlatego bo być może warto stworzyć coś nowego. Jest zlot SF to może uda się w przyszłym sezonie zrobić kompletnie nieformalne zakonczenie sezonu SF??, bo jak by nie patrzeć to na miejscu stawiło się całkiem "dobrowolnie" 7 narciarzy + dwie jakże ważne osoby towarzyszące i między Bogiem a prawdą wszyscy mieli ochotę na "jutro". I w tym miejscu miałem zakończyć ale się nie da: @Marcos73 zajebista jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 15 minut temu Autor Udostępnij Napisano 15 minut temu 2 minuty temu, Bruner79 napisał: Chcislem, ale 4h20 w jedną stronę no i robota dzisiaj. Ale żałuję że wolnego nie wziąłem. Tam chyba jeszcze śnieg ma padać 😉 No to będę złośliwy - w sobotę się nie pracuje to raz a dwa, twoje 4.20 na @AdrianW który startował o 3 nad ranem chyba nie robi wrażenia . Nie wiem czy śnieg ma padać ale Adrian zostaje do jutra!!!! i z tego co wiem ma wolne kojo - to się zbieraj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi