grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, MarioJ napisał: Idź najpierw siebie skarz na karę śmierci i będzie jednego pachołka mniej. Przepis już złamałeś to możesz. Poproś Wiedźmina to wykona wyrok. Najsampierw naucz się j.polskiego. Wiem, że to trudne. Mimo to trzymam kciuki i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, Mitek napisał: No wiesz?!! Przecież to ścierwo jest nikim - ani Niemcem ani Polakiem - śmieciem po prostu. Pisze celowo nie okazując nikomu szacunku. Gowno, ścierwo: znowu się opiłeś alko dzbanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu Godzinę temu, grimson napisał: Gowno, ścierwo: znowu się opiłeś alko dzbanie? no widziałem na YT że weszło 145 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 8 minut temu, Jan napisał: no widziałem na YT że weszło 145 👍 Ja wiem że można celebrować wyniki innego forumowicza, ale w przypadku naszego prostego dzbana niech lepiej tel kom zostanie wyłączony do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 41 minut temu Udostępnij Napisano 41 minut temu Mitek, ja jednak pozostanę z nadzieją, że każdy może zmienić swoje postępowanie, oczywiście jak tego chce. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu Szkoda że nie możecie po prostu się na wzajem ignorować i nie podpuszczać . O szacunku nawet już nie wspomnę bo to nierealne życzenie. A chyba wszyscy macie rodziny i na ich miejscu nie byłbym dumny. Grimson sory, Twoja Córka pewnie niebawem będzie chciała zdawać na prawko. Czy myślisz , że ani razu nie zdarzy jej się popełnić jak każdemu człowiekowi jakiegoś błędu na drodze? Bo według Twojej teorii myślę , że szybko byś ją uśmiercił. Tak samo ja już od 2016 bym nie żył bo spowodowałem wypadek a o setkach nieumyślnych wykroczeń nie wspomnę. Bo jeśli tylko się droczysz w tym temacie to moim zdaniem jest to nieodpowiedni temat. Miłego weekendu dla Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi