brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu W Poznaniu na obwodnicy A2 wprowadzono OPP i prawie wszyscy grzecznie jadą 120, albo mnie, w moim odczuciu ilość wypadków zmniejszyła się. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, artie40 napisał: Można. Siostra - a nie jest piratem drogowym, wręcz przeciwnie, właśnie się zagapiła, jakiś rok temu. Polecieć 90 zamiast 80, jak człowiek ma na głowie 5 tys., spraw do załatwienia, nie jest trudno. Tylko mi nie trujcie, że wsiadając do samochodu powinniśmy się koncentrować tylko na jeździe, bla, bla, itd. Ja w takich miejscach jadę na tempomacie. Wtedy mnie nie korci żeby jechać szybciej i nie zagapiam się z gazem. Niech się nauczy takiej jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, MarioJ napisał: Nigdy wcześniej kierowcy nie mieli lepiej w naszym kraju niż teraz. nigdy wcześniej wysokość mandatów i punktów karnych nie była tak wysoka, jak teraz. z pełną świadomością mogę napisać, że mandaty i pkt karne tylko pójdą w górę. bo przewalony budżet potrzebuje zastrzyku gotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Wystarczy nie zapierdalać, będzie to przy okazji antysystemowe, bo budżet nie zarobi. Na pohybel rządowi będę jeździł poprawnie. Może tak? Wtedy nie będzie mandatów i punktów karnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi