PaVic Posted June 2 Author Share Posted June 2 Godzinę temu, .Beata. napisał: To teraz będziesz Blue Angel? 😅 Diabeł sprzedał duszę aniołowi 🥴😏 ciekawe,ciekawe co się wydarzy 🤪 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted Tuesday at 04:56 PM Share Posted Tuesday at 04:56 PM W dniu 1.06.2026 o 14:25, PaVic napisał: Także z niecierpliwością czekam na zimę 😤 Pozdro Podtrzymuj aktywność narciarską .. ja tak robię.. 30ea8aeb-2f9a-49cc-b2b2-dd1014e14ae0.mp4 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted Tuesday at 06:14 PM Share Posted Tuesday at 06:14 PM Kobitki w Czadorach już na Krupuffkach widzałem ale nie wiedziałem że na nartach jeżdżą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted Tuesday at 06:37 PM Share Posted Tuesday at 06:37 PM 6 godzin temu, PaVic napisał: Diabeł sprzedał duszę aniołowi 🥴😏 ciekawe,ciekawe co się wydarzy 🤪 …upadły diabeł? 🤣😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted Wednesday at 03:59 PM Author Share Posted Wednesday at 03:59 PM 21 godzin temu, .Beata. napisał: …upadły diabeł? 🤣😉 Nawet kwiaty w tym roku same kolor zmieniły 😡 a w tamtym były jak ten jeden rodzynek który się ostał 😤 😩 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted Wednesday at 04:01 PM Author Share Posted Wednesday at 04:01 PM 23 godziny temu, Lexi napisał: Podtrzymuj aktywność narciarską .. ja tak robię.. 30ea8aeb-2f9a-49cc-b2b2-dd1014e14ae0.mp4 3 MB · 0 pobrań Od 26 jedynka rusza 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted Wednesday at 04:50 PM Share Posted Wednesday at 04:50 PM 47 minut temu, PaVic napisał: Od 26 jedynka rusza 😉 Ale dla wybranych czy dla plebsu też? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted Wednesday at 05:11 PM Author Share Posted Wednesday at 05:11 PM 18 minut temu, Lexi napisał: Ale dla wybranych czy dla plebsu też? Wybrańców z plebsu 🤪 Jak jedziesz w trasę po fanty to dzień później moi lecą na wakacje i czym chata bogata 🥳 ale weekend jeszcze pracuję 😏 później juz sielanka do drugiego tygodnia sierpnia 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted Wednesday at 06:56 PM Share Posted Wednesday at 06:56 PM 2 godziny temu, PaVic napisał: Nawet kwiaty w tym roku same kolor zmieniły 😡 a w tamtym były jak ten jeden rodzynek który się ostał 😤 😩 Bo zmieniła się kwasowość gleby. W kwaśnej glebie będą niebieskie, a w zasadowej różowe lub czerwone. Kora z iglastych zakwasza glebę, podobnie jak kwaśny torf. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts