PaVic Napisano wczoraj o 11:59 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 11:59 Godzinę temu, .Beata. napisał: To teraz będziesz Blue Angel? 😅 Diabeł sprzedał duszę aniołowi 🥴😏 ciekawe,ciekawe co się wydarzy 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 16:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:56 W dniu 1.06.2026 o 14:25, PaVic napisał: Także z niecierpliwością czekam na zimę 😤 Pozdro Podtrzymuj aktywność narciarską .. ja tak robię.. 30ea8aeb-2f9a-49cc-b2b2-dd1014e14ae0.mp4 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 18:14 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:14 Kobitki w Czadorach już na Krupuffkach widzałem ale nie wiedziałem że na nartach jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 18:37 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:37 6 godzin temu, PaVic napisał: Diabeł sprzedał duszę aniołowi 🥴😏 ciekawe,ciekawe co się wydarzy 🤪 …upadły diabeł? 🤣😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 21 godzin temu, .Beata. napisał: …upadły diabeł? 🤣😉 Nawet kwiaty w tym roku same kolor zmieniły 😡 a w tamtym były jak ten jeden rodzynek który się ostał 😤 😩 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 23 godziny temu, Lexi napisał: Podtrzymuj aktywność narciarską .. ja tak robię.. 30ea8aeb-2f9a-49cc-b2b2-dd1014e14ae0.mp4 3 MB · 0 pobrań Od 26 jedynka rusza 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, PaVic napisał: Od 26 jedynka rusza 😉 Ale dla wybranych czy dla plebsu też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Lexi napisał: Ale dla wybranych czy dla plebsu też? Wybrańców z plebsu 🤪 Jak jedziesz w trasę po fanty to dzień później moi lecą na wakacje i czym chata bogata 🥳 ale weekend jeszcze pracuję 😏 później juz sielanka do drugiego tygodnia sierpnia 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu 2 godziny temu, PaVic napisał: Nawet kwiaty w tym roku same kolor zmieniły 😡 a w tamtym były jak ten jeden rodzynek który się ostał 😤 😩 Bo zmieniła się kwasowość gleby. W kwaśnej glebie będą niebieskie, a w zasadowej różowe lub czerwone. Kora z iglastych zakwasza glebę, podobnie jak kwaśny torf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi