PaVic Napisano wczoraj o 11:59 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 11:59 Godzinę temu, .Beata. napisał: To teraz będziesz Blue Angel? 😅 Diabeł sprzedał duszę aniołowi 🥴😏 ciekawe,ciekawe co się wydarzy 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 16:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:56 W dniu 1.06.2026 o 14:25, PaVic napisał: Także z niecierpliwością czekam na zimę 😤 Pozdro Podtrzymuj aktywność narciarską .. ja tak robię.. 30ea8aeb-2f9a-49cc-b2b2-dd1014e14ae0.mp4 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Kobitki w Czadorach już na Krupuffkach widzałem ale nie wiedziałem że na nartach jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 6 godzin temu, PaVic napisał: Diabeł sprzedał duszę aniołowi 🥴😏 ciekawe,ciekawe co się wydarzy 🤪 …upadły diabeł? 🤣😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 21 godzin temu, .Beata. napisał: …upadły diabeł? 🤣😉 Nawet kwiaty w tym roku same kolor zmieniły 😡 a w tamtym były jak ten jeden rodzynek który się ostał 😤 😩 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 23 godziny temu, Lexi napisał: Podtrzymuj aktywność narciarską .. ja tak robię.. 30ea8aeb-2f9a-49cc-b2b2-dd1014e14ae0.mp4 3 MB · 0 pobrań Od 26 jedynka rusza 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu 47 minut temu, PaVic napisał: Od 26 jedynka rusza 😉 Ale dla wybranych czy dla plebsu też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 36 minut temu Autor Udostępnij Napisano 36 minut temu 18 minut temu, Lexi napisał: Ale dla wybranych czy dla plebsu też? Wybrańców z plebsu 🤪 Jak jedziesz w trasę po fanty to dzień później moi lecą na wakacje i czym chata bogata 🥳 ale weekend jeszcze pracuję 😏 później juz sielanka do drugiego tygodnia sierpnia 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi