PaVic Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, .Beata. napisał: To teraz będziesz Blue Angel? 😅 Diabeł sprzedał duszę aniołowi 🥴😏 ciekawe,ciekawe co się wydarzy 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 1.06.2026 o 14:25, PaVic napisał: Także z niecierpliwością czekam na zimę 😤 Pozdro Podtrzymuj aktywność narciarską .. ja tak robię.. 30ea8aeb-2f9a-49cc-b2b2-dd1014e14ae0.mp4 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Kobitki w Czadorach już na Krupuffkach widzałem ale nie wiedziałem że na nartach jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu 6 godzin temu, PaVic napisał: Diabeł sprzedał duszę aniołowi 🥴😏 ciekawe,ciekawe co się wydarzy 🤪 …upadły diabeł? 🤣😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi