lubeckim Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Scyrk 50€ per day to kpina ale kto….🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu z mapki wynika, że w PL wcale nie jest tak drogo. natomiast niech pokażą mapkę z siłą nabywczą vs cena karnetu. wtedy nie będziemy się już śmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 15 minutes ago, grimson said: wtedy nie będziemy się już śmiać. ale gorżko zapłaczemy 😞 https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/nama_10_fte__custom_13597179/bookmark/table?lang=en&bookmarkId=c29eed24-377e-4763-aaf0-0419906d2ecd&c=1730705507900 Polska ok 21 tysięcy euro rocznie. Włochy ~33 500 euro rocznie. Austria prawie 56 tysięcy euro rocznie. Łotysze nawet nas wyprzedzili. Edytowane 5 godzin temu przez lubeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Jurgów się reklamuje i zaprasza na weekend karnet dwu dniowy 325 zeta dla adult i 305 kids. Czyli 2+2 to 1260 cebulionów za weekend na 4,5 km tras. To jakieś 300 jurków za rodzinę. Hockhar to 330 jurków. Jest co porównywać? Dla niektórych odległość ta sama. pozdro 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć. Chłopok marzec około 2100zł/łeb na 4 noce, 100m do wyciągu, w cenie: nocleg, skipass, śniadanie, obiadokolacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Cześć. Chłopok marzec około 2100zł/łeb na 4 noce, 100m do wyciągu, w cenie: nocleg, skipass, śniadanie, obiadokolacja. Pozdro Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Victor napisał: Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 Ale bez żarcia… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, .Beata. napisał: Ale bez żarcia… Żarcie 7 € placek kawa 1€ z Szymkiem najtańsza zapłaciliśmy na stoku 😜 a tak serio Zwardon weekend wyszedł mnie podobie cenowo z synem jak tydzień szkoleniowy solo w Valmalenco a to pokazuje dobitnie jak Polska tania nie jest 😉 ale tu SF zlocik wiec kosztów sie nie liczy są warte każdej kwoty 🥳 Edytowane 5 godzin temu przez Victor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Victor napisał: Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 Nie porównuje, tak tylko napisałem informacyjnie😉 Liczę siły na zamiary a raczej na odległość od domu 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Nie porównuje, tak tylko napisałem informacyjnie😉 Liczę siły na zamiary a raczej na odległość od domu 😄 Kilometry są kpina w całym budżecie finansowym Adrian to tylko bak paliwa i czas dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Victor napisał: Kilometry są kpina w całym budżecie finansowym Adrian to tylko bak paliwa i czas dojazdu Oczywiście, nie przeliczam kilometrów na złotówki tylko na czas😄 Wstaję normalnie rano i jadę. Na miejscu melduję się powiedzmy 15-16. Idę o 18 na nocną i jeżdżę do 21. Ostatniego dnia pobytu jem rano śniadanie, pakuję manatki do samochodu i do 12-13 na stoku. Tego samego dnia zdążę wrócić i normalnie iść spać. Jestem w stanie wykorzystać te dni w których podróżuje na jazdę na nartach. Oczywiście gdyby to miał być wyjazd na powiedzmy 5< dni to rozważyłbym Alpy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Adrian to może inaczej -Sappada ON ma ponad 20 km tras jest wszystko czerń czerwień i błękit skipass dla młodzieży 10€ dzienny , 40 parę € dla dorosłego jak to ma się do Scyrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 36 minutes ago, Victor said: Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 No mnie wyszło trochę więcej, ale jeszcze nie rozliczałem miesiąca. Tym nie mniej, nie będę narzekał 🙂 Warte było każdego jurka 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Paweł nie wiem czy zauważyłeś ale ja się z Tobą cały czas zgadzam 💪😎 Ma się nijak w wręcz chujowo. Myślałem o tamtych rejonach na marzec tylko konkretnie o Nassfeld bo bliżej. Z pewnych powodów jesteśmy jednak ograniczeni do ON w Polsce lub pobliskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 55 minut temu, Victor napisał: Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 Dziękuję - skończyłem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, lubeckim napisał: No mnie wyszło trochę więcej, ale jeszcze nie rozliczałem miesiąca. Tym nie mniej, nie będę narzekał 🙂 Warte było każdego jurka 🙂 Bo Ty burżuj w królewskim łożu a My w małżeńskim 😜 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Victor napisał: Adrian to może inaczej -Sappada ON ma ponad 20 km tras jest wszystko czerń czerwień i błękit skipass dla młodzieży 10€ dzienny , 40 parę € dla dorosłego jak to ma się do Scyrku? 185 € na tydzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, Victor napisał: Bo Ty burżuj w królewskim łożu a My w małżeńskim 😜 Ale że tak chłop z chłopem??😝😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Taka oferta posezonowa Hinterstroder karnet 1+1 gratis dla dorosłego , dziecko jezdzi za pół ceny, jak w całej Austrii. U nas dziecko jezdzi o 10 zł taniej od dorosłego. Ceny noclegów zbliżone do krajowych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 hour ago, Victor said: Bo Ty burżuj w królewskim łożu a My w małżeńskim 😜 Ja Wam tam nie zaglądałem do sypialni, co tam robicie z @brachol 😛 Cokolwiek to było, byliście cicho 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi